1 år kvar..

Kom nyss hem från sjukhuset. det kunde ju ha gått bättre om man säger så. skelettet såg bra ut på bilderna och så men lederna är fortfarande inte hela. dom sa att det skulle ta ungefär ett år innan jag är helt återställd, vilket betyder att det är ett år kvar innan jag kan börja köra gymnastik igen.. men men jag ska till sjukgymnasten om några dagar så där får jag väl lite tränings tips :)
ikväll är det träning och tjejerna ska till göteborg och tävla i helgen så jag åker och peppar dom ikväll eftersom jag inte ska med till göteborg ;) hoppas verkligen att de får en bra placering, det vore riktigt kul isf :D
nej nu ska jag nog plugga lite innan träningen.

PUSS

Dålig update..

Förlåt, för jättedålig update de senaste veckorna.. men både jag och mickan har haft extremt mycket att göra men men nu ska det bli ändring på det ;)
Nu sitter jag på svenska lektionen och vi ska skriva klart en "uppsats" men jag är klar så jag vet inte riktigt vad jag ska göra så jag chillar lite bara ;) efter skolan ska jag och andrea åka och sola, måste få lite färg till våren, jag va typ genomskinlig för att jag var så blek förut.. sen blire nog lite plugg och sen promenad med mickis :) igår när jag kom hem från skolan va jag så trött att jag somnade på soffan och sov i fyra timmar, sen när jag skulle sova på natten drömde jag mardrömmar hela natten -.-
imorgon har jag bara en lektion på morgonen för sen ska jag till sjukhuset och kolla min fot igen, innan jag ska på den där lektionen ska jag till vårdcentralen och ta prover för halsen så det blir en riktig sjukhusdag imorgon.

See Ya

bilder från fjällen


sebbe la veckan citat. "Mickan du är inte bra på skidor, twister eller att snurra på twister.. vad är du bra på?" haha






några bilder ifrån en underbar vecka i fjällen <3


And we're back!

Japp, nu är vi tillbaka i bloggvärden igen ;) vi har haft en händelserik med underbar vecka i fjällen. Kommer bilder senare för just nu sitter jag och typ dör på datakunskapen.. det är verkligen såå tråkigt!! och i dag har jag TVÅ datakunskapslektioner!! Och jag hade nyss spanska prov i två timmar som gick rakt åt helvete.. Jag blir överlycklig om jag får G men nu ska jag återgå till datakunskapen..

Puss

RSS 2.0