Right here beside you there's where I will stay

Igår när Em & Amanda rullat hem kom kreativa Mikaela fram och jag satte ihop en film från Spanien och äventyren förra året. Lite smått kul och är ganska nöjd med resultatet för att vara ärlig!
Vad tycker ni, lyckades jag? :)

We can still touch the sky

Jag vaknar, går upp och ser något vitt utanför och fattar inte vad det är. Så tar på mig glasögonen och ser att det är snö på taken, SNÖ! Aja, jag kommer ändå inte utanför dörren så jag överlever tänker jag. Sen gör jag något amazing, invaliden själv städar hela huset. Ganska stolt faktiskt! :) hihi.
Nu ska jag ta tag i lite plugg hade jag tänkt, börja skriva på en uppsats och sedan på mitt svenska tal. Antingen ska det handla om samhälls diskriminering, att växa upp eller skönhets ideal. Lär börja på tre olika och se vilket som passar mig bäst! Ha en super fin lördag! Puss
Kan ni tänka er att snart har det gått
två år sen bilden ovan knäpptes!

Godmorgon!

Snart bär det av för träning, och jag ska cykla i snöstormen!! Får se om jag överlever.. En dag som den här vill jag bara spola tillbaka tiden några veckor, då jag just vid den här tiden låg på en krit vit sandstrand och kollade ut över det turkosa vattnet i 40 graders värme och man drog sig för att gå ner till vattnet för att sanden var så varm.


Vill bara tillbaka!


A tear's fallin

Hopeless.
Ibland känns det bara hopplöst och att det inte är någon mening att hoppas då man ändå bara blir besviken. Då man ändå bara känner sig värdelös. Så känns det nu, inget hopp.. ingenting!

fourteen days til take off!

Guys, nu är det endast fjorton dagar tills jag och bella kommer befinna oss på brittiska mark. Ungefär exakt fjorton dagar till jag kommer krama min bror igen! Åh vad jag saknar den filuren! Denna resa kommer garanterat tillhöra toppen av mina London resor. No doubt!
Jag saknar dig mitt mobboffer till bror ;/ snart ses vi!

I don't belivie in fariytales

Helg igen. Skönt, nej extremt skönt! Som vanligt har jag inga planer att lämna huset i helgen. En mindre rolig vana. Lite kul när jag åkte med mamma till ica så märkte jag en sak. Bara för att jag hoppar runt på kryckor var folk trevliga, log, aktade på sig osv. A l d r i g annars! Då är det mer du är ung och har tid att gå runt allt!!!!!
Dock kan all hjälp vara lite mycket ibland, är ju glad att folk bryr sig men jag känner mig så liten och dålig då. You know the feeling! Hursom, mamma står och fräser färs och tacolukten börjar sprida sig i köket vilket är passande då min mage kurrar högre än Nick Howards ljuva stämma som kommer ut ur högtalarna. Om ett par timmar kommer Em & Amanda över för en riktig myskväll och jag är lycklig över att få sällskap en grå kväll som denna. Hoppas ni får en helt galen helg och snälla rara lev lite för mig också!
// Invaliden
Nick Howard sjunger om fina saker och hans accent är fantastisk, ny favorit!

alive

Jag börjar äntligen känna mig som en människa efter att varit invalid (okej går fortfarande med kryckor) och varit dööö sjuk. Men nu är jag nästan frisk och planen är att slänga bort kryckorna snart! De senaste veckorna har mitt liv varit väldigt ointressant. Har antingen legat på soffan hela dagen och varit halvt levande halvt död eller gått i skolan och sen hem och försöka plugga. Inte okej, men idag tog jag tag i det på riktigt! :) Heja mig! Har lite plugg i helgen och sen kommer släkten för att fira mig :) :) :) snart dags alltså! :D

När dessa sitter på mina fötter måste jag vara i himlen

Hoppas att någon generös själ vill göra mitt liv lite bättre genom att ge mig dessa underbaringar. Lyckan skulle vara ofattbar. Dessa skor är mer än bara ett par skor, helt sjukt vad de är snygga. Jag spanar in de alldeless för ofta. Kanske att man kanske kan kapa ett par i London!

Whyyyyy goood whyyy???

Tar bort stygnen samma dag som hot chelle rae kommer till Stockholm, vilket betyder att lilla Mikaela kommer ha ont och ligga hemma medans hennes vänner lyssnar på ett av mina favorit band atm. Just nu drogas The Ready set, hot chelle rae, All time low, Simple Plan och 30stm i mina öron. Åhh, vill verkligen!! Ska prata med mami en gång till och hoppas att jag får. Då kommer fråga nummer två, har jag råd? hmm, nej! men men det löser sig :)
sanslöst bra album, vill se mer av detta tack!

överkörd och sedan hoppad på

godmorgon.. jag ligger i sängen och kan inte prata utan att få en hostattack, hör extremt dåligt, näsan är täppt och rinner, halsen värker. Förskylningen har lyckats sätta sig överallt förutom ögonen! Känns bra, en kombo med foten gör att jag får ligga inne denna helg också. Är så uttråkad och mina föräldrar ska bort imorgon så jag blir verkligen forever alone. Love my liiiife! ;) hehe
Nu ska jag försöka ta mig ut ur sängen och äta någon form av mat, gooood luck! ;) hehe

true love

Img1367938975_large

just live your life

Efter skolan igår sällskapade Amanda mig i några timmar innan hon åkte hem och jag zappade mellan innebandy och Djurgårn på tvn. Grymt av Djurgårn! :D
Idag har vi varit lediga och jag har fått så sjukt mycket gjort, eller? Inte precis, har kollat tre filmer och lite 90210. Rättatakter ;) Ikväll ska jag duscha (jippie!), bädda rent och städa rummet. Wish me luck! :) hihi
Long time ago, åren i fjällenskolan. Kärlek!

sick and tired of this shit

Sitter i skolan och små deppar lite. Har ont och vill bara åka hem, men orkar inte ringa transportstyrelsen och be om en taxi nu så det är bara att hålla ut i en och en halv timme till, yeey!
Ikväll lär det bli att försätta nörda 90210, älskar att jag inte har något liv alls. Woop woop! Funderar på att åka ned till träningen men tror inte att jag pallar ;) hihi


this is rolf!

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHHHAAHHA, Emma och jag är så roliga!

board out of my mind

Hey hey hey !!!
Jag är extreeeeemt uttråkad. Att bara ligga hemma är inte min grej. Förutom lite små besök här hemma och att jag var i skolan igår förmiddag har jag endast spenderat tiden i soffan och sängen. Becca var här ett par timmar igår, annars låg jag själv hela kvällen. Tur att jag har mamma iaf, hon ställer verkligen upp. Hon har endast jobbat halvdagar för att kunna hjälpa mig och ta hand om mig, verkligen bäst!!
Em kommer snart förbi för en lunch och ev lite plugg. Skönt att få lite sällskap, slippa tänka på smärtan osv. hehe. Men nu ska jag sluta klaga och kika in lite andra bloggar innan hon kommer över. Puss
Förra året i London, om exakt en månad kommer jag & Bella landa på Arlanda efter ett besök i London!

CHEEEEEEELSEAAAAA!!!!

VIDARE I CL!!! VILKEN REN JÄVLA LYCKAAAA!!! :D :D :D :D

jump

Hey! Idag har jag insett att jag har väldigt mycket att vara tacksam över. Elin, Olivia och Hanna kom hem till mig igår och överraskade mig med kladdkaka, tidningar och choklad. Vi fikade och hade super mysigt. Senare på kvällen kom Em över och vi pratade och catched up.
Idag, precis som igår har mor min varit helt fantastisk. Jag älskar henne, hade inte kunnat gå igenom dethär så enkelt utan henne, världsbäst !! Amanda kom förbi på eftermiddagen med massa jordgubbar som vi tryckte i oss. Det blev även snack, youtube tittande och försök att rappa till "Super bass", hhaha. Underhållande! Snart ska Josefin komma förbi. Så det som är bra med sånahär saker är att man verkligen ser vilka som bryr sig och man känner sig inte forever alone.. Dock blir jag lite ledsen när vissa nära vänner inte ens har frågat hur jag mår, känns sådära. Men men, jag får vara glad för det jag har ! :D hihihih. Något som är mindre bra är att mina vänner och föräldrar trycker i mig godis, fika, mat osv.. = TJOCKT!
Flickorna var sååå söta :) hihihi

it's a beautiful way, and i'm letting it get away

Jag har hört rykten om att vädret är fantastiskt ute, självklart kan jag inte se det för jag är fucking fast i sängen. Smärta och tråkigt är en fantastisk kombination, men jag är väldigt tacksam över att jag fått min operation så ska kanske inte klaga.
NYHETER!!! Det verkar som att vi måste till banken för att bråka, jaaaaa. Jag får känna frisk luft i en minus, wooop! :D hehehe, måste gå upp nu då. Puss

you're my baby

Jag vill vakna upp såhär varenda morgon tack! :)

oh, i'm feelin' kind of dizzy

Nu ligger jag här i soffan med foten i högläge. Operationen gick lysande, han fick bort det han skulle plus lite till. Dock kommer skadan troligtvis komma smygandes tillbaka.. Men men , det lär dröja år. Så jag är glad än så länge..
Självklart så lyckas jag göra bort mig. Det första jag frågar när jag vaknar är om jag får åka hem, sen råkade jag knasa till hjärt och lung apparaten.. och massa annat innan de lät mig åka. Hehe, sen dess har jag varit strandad i soffan och haft smärt attacker. Men det är kul, jag är inte alls uttråkad -.- höhö

Karma's only a bitch if you are

Lyckan har börjat vända lite! Emma har återvänt från andra sidan jordklotet efter två och en halv veckas frånvaro. Men kanske det bästa av allt är att mamma ringer imorse och talar om att de har varit ett avhopp och att jag kan få opereras imorgon, l y c k a ! ! Skulle tidigast fått tid i maj, men nu jääävlar :) hihih, är verkligen lycklig!
Hoppas, hoppas, hoppas att det blir bra nu! :) :)
Efter all skit jag har haft i helgen förtjänar jag verkligen detta !!!!!!

just my luck..

Jag mådde inte bra igår kväll, men drog till festen igår för att fira min fantastiska vän Celina. Det blev kul & lyckat fram tills jag inser att någon har snott min helt nya kamera.. Så jag bröt ihop och har gråtit sen dess. Har världens huvudvärk pågrund av all vätske förlust.
Jag är verkligen helt förkrossad, Ä L S K A D E kameran och jag var så glad över att äntligen ha fått en egen. Vet inte vart jag ska ta vägen, jag orkar inte ...

jag.vill.inte.

Jag vill bara ligga i min säng och sova.
Orkar inte festa, orkar inte vara social.
Vill inte klistra på ett leende.

when it's comes to love it never goes away

Hola chicos!
Jag är på strålande bra humör just nu. Ska fixa mig lite till innan jag tar en halvtimmes promenad till bussen och åker vidare mot Kista. Tänkte hänga där lite innan skolan börjar. Efter skolan ska jag och Sofie ha vår kväll med Emelie som blir vuxen imorgon!! Det enda hon vet är att halv fem ska hon befinna sig på Jensen Böfhouse och att hon ska ha snygga kläder. Sedan har vi planerat en oförglömlig kväll för vår tjej! Ni får se bilder imorgon, ha en bra fredag peeeps!
Vi tre, lilla ben&j/oth gänget. Lite smått kul att alla fyller år den 10e
men olika månader, Emelie mars, jag april & Sofie i november!!!!!!!

Give me pleaase!!!

Frågade en vän när de var okej att börja skriva önskelista, tydligen redan nu så jag kör! Är ju bara en månad kvar nu :) hehehe
Ligger högt upp på listan, dessa underbara lita skorna i färgen Brown-calf


Denna ipod docka passar perfekt till sommaren!!


Pengar, alltid välbehövligt. Speciellt när jag åker till London efter min b-day


Spa för två, en massage skulle sitta fint :)


En resa till Maldiverna med familjen nästa vinter, hehe man kan ju hoppas!

Sen lite smått och gott som skulle göra livet lite bättre
Simple Plan tisha, lite Champange, rött läppstift av kvalite & berlock från
Sabo som symboliserar något med mig. Dessutom älskar jag upplevelser
VARNIG, PASSA DIG FRÅN ATT GE MIG NÅGOT PÅ BILDEN NEDAN!!!!!!
Filmer köper jag själv, mascaror har jag ett lager av. Alla min Body Shop
produkter köper jag i London och har flera oöppnade hemma. Något jag
verkligen hatar är att få underkläder. Jag har tillräckligt med det redan!!
Men det viktigast är ändå att man har människor i ens närhet som bryr sig om en och vill ge något fint :) så länge du har försökt hitta något som gör mig glad blir jag glad (a) heheh.

hey, you look kinda cute. could i take you home?

Jag är lite smått besatt av hundar. Hehe vill verkligen ha en gosis nu nu nu nu. Snääälla mamma, jag fyller ju faktiskt arton snart (a) hehe.
508381350_large
Tumblr_lq13rojl6w1qdrca7o1_500_large
20080423040553_large
hihih, åååh så söta :) jag vet typ vilken ras jag vill ha och allt. När jag flyttar hemifrån så!

I wished everyday was like today

Hello people!
Jag är sprudlande glad idag och fylld med energi, om det inte vore för min fot hade jag varit ute i spåret och kört sönder. Funderar dock på att ta en till powerwalk, ni ska bara höra vad jag har gjort idag och klockan är inte ens fem. Jag förtjänar en medalj typ (y) hehe.
Fick lite sovmorgon och kom till skolan vid halv tio, efter att tittat på en väldigt bra film om nätmobbning och diskuterat lite åkte jag, Amanda och killarna till jakan för en lunch. Jag och Amanda fortsatte med ett pass på gymmet innan jag tog en powerwalk hem. Här hemma fick jag något ryck och diskade, städade i köket, tvättade, städade mitt rum samt damsög hela huset. Har även hunnit skrivit klart en uppsats, vart är nobelpriset? ;) haha.

Ipod, OnePiece och mina bästa moves.. så jag jobbar under städning!

Never felt this way before

Hey I'm a living fucking rollercoaster.. and I'm warning you, don't jump on beacuse the ride is exusathing. Livet är upp och ned, men någonstans känner jag en inre lycka och styrka. Jag är stark och klarar allt jag vill. Men det betyder inte att smärtan från att förlora dig har blivit mindre...
(nörd inlägg)

I used to rule the world

Godmorgon!
Jag gick upp för drygt en timme sen och gjorde lite skoljobb (aplåder till mig), nu ska jag bara klä på mig ta en frukt och bege mig mot skolan för en redovisning i historia innan jag ska iväg och ragga jobb. Fingers crossed!! Behöver verkligen ett jobb.
Gårdagskvällen spenderades med mys med mamma och så träffade jag Filippa. Kul att träffa henne igen & massor med bra saker hände! Hihi

Smärtan sprider sig mot hjärtat

Aj! Foten gör ondare än på länge och de senaste dygnet har jag varit nära att brista i gråt pga smärtan fyra gånger!! Varav två var i skolan.. Detta känns inte bra då jag verkligen vill spela i helgen :/
I julas spred de upp sig och satte sig i benhinnorna, vilket är nästa steg på min skada. Ett steg som verkligen är allvarligt då skadan sitter i hela under benet i princip. Efter att ha vilat i ett par veckor försvann det men nu är det påväg tillbaka. Jag orkar inte vara skadad mera, jag orkar inte äta alvedon innan jag ska sova och jag orkar inte kliva av var och varannan träning.

Dream team's going to party en zakke!

Dream team (jag, Camilla, Elin & Sofie) har bokat en resa till Zakynthos i sommar! En grej mer att se fram emot!!
Två bilder från hotellet där vi har balkong med havsutsikt!!! & en bild på oss, puss

Sista dagen på lovet

Hi peeps! Fredagen blev ganska galen och väldigt rolig :) jag somnade in först vid halv sextiden och var ytterst tacksam för de fyra timmarna jag fick innan jag gick upp igen. Lördagen spenderades hos Becca och senare med Amanda i Kista och kolla bio, This means war blev det och filmen var riktigt bra!!
Efter en lång natts sömn promenerade jag ned till hallen och såg mitt Bele dra hem tre viktiga poäng som har tagit oss upp på kvalplats till ettan!!! :) Sen dess har jag fixat lite hemma och dött i soffan. Kul liv, jag vet!

This friday night

Kvällen börjar komma och jag fixar mig lite smått inför kvällens äventyr. Blir att ta sig heeeela vägen till Skälby för fest hos Stefan. Skoj skoj, ikväll är det all in för mig, Frasse, Sofie och Elin!
Nu måste jag fortsätta fixa mig för snart kommer Frasse hit. Have a nice friday folks!

Myskväll

Har massa plugg, cv osv att göra så för att hålla motivationen uppe hoppade jag i min OnePiece och tände lite ljus. Perfekt kvälls mys, ska njuta framför en film snart. Puss

RSS 2.0