Miss you already!


Kommer sakna dig min galna vän.
Men lova att ha det awesome in the states!!!


Catch the moments







Det är bestämt, en till resa till fjällen med bästa! Tagga, tagga, tagga!
Kommer bli så mysigt, åka skidor, pulka, after-ski, god mat, kortspel, snack & annat mys!



It's getting hot in here, so take off all your cloths

Tumblr_lkq2u82doo1qjdft7o1_500_large

Work that body!

Jag har tagit en 45 minuters promenad och kört styrka i 20 minuter idag. Känns bra! Jag är taggad som fan på träning och måste få röra på mig, att sitta stilla är inte min grej om vi säger så (a). Imorgon blir det också att gå till stationen och även köra styrka på morgonen. Finns inget bättre sätt att får kroppen redo för en skoldag än träning, dusch och en stor frukost!

Nu ska jag ta en dusch och efter det blir det att plugga lite spanska. Love it!


Taggad på träning :) Jag har väldigt böjd tumme btw, coolt!


Motivation

Allt handlar egentligen om motivation, är du motiverad och har viljan är det mycket lite som kan stoppa dig. Imorgon kommer jag få veta om jag har drabbats av det där lilla. Har en tid med doktorn och domen ska komma, är nervös som en liten skit. Lär inte få många timmars sömn inatt.. Kuul. Men vi hoppas på att han kommer med goda nyheter, så folket håll era tummar tillsammans med mig ! :D

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och läsa lite, allt för att bli tröttare. Ska ju upp om sju timmar, love life! Hehe. Men jag är faktiskt taggad på skolan just nu, längtar efter roliga uppgifter och jag är jätte nöjd med alla mina lärare i år utom en. Alltså, detta ska fan bli mitt skolår, NU KÖR VI! :D
PUSS


Tagga till nuråååååååååååååå! :D


Passar på att visa mina fina naglar som jag gjorde i Prag, hehe.

TPL

Just nu är jag bara riktigt trött på alla skit läxor som är helt onödiga, när fan ska jag ha nytta av att ha läst hamlet, när ska jag ha nytta av att kunna lösa en mil långa ekvationer och när ska jag ha nytta av att veta vart hunnerna utvandrade? I'm just asking, becauce there's no point! Jag har suttit hela dagen fram tills nu med dessa läxor som aldrig tar slut, det spelar ingen roll hur mycket man gör, det finns alltid mer att göra -.-
Snart ska jag iaf ut på promenad så någonting positivt idag iaf, känns som att mitt huvud kommer sprängas om jag läser en enda bokstav till eller skriver ett enda ord till så nu ska jag bara sitta och göra ingenting ett tag.












Miss London and the crazy things we did


.

1262626-10-1314534098252_large

E


Look for this smile






När du ser mig le med hela ansiktet och ögonen glittrar, först då vet du att du gör mig lycklig.


Runaway Mikaela

Det känns som att jag har varit överallt idag, och det har jag ju... Typ. Iaf, är ruskigt trött och ska kolla film nu så skriver imorgon. PUSS


Öroninflammation.

Kul att man nyss vaknade upp med öroninflammation igen.. Och denna gång mycket värre än någonsin, det spränger i hela örat och jag vet inte vart jag ska ta vägen. Får stoppa i mig några ipren innan skolan och sen köra på som vanligt.
Igår var jag iaf hemma hos mickan och flummade runt. Det började med att jag bara skulle hämta en karta och sen gå hem och plugga igen men som vanligt så blir besöken där liite längre än vad man har tänkt sig. Vi gjorde några helt störda grejer som jag inte ens tänkte säga vad det är för då vill ni inte läsa vår blogg mer och våra vänner skulle inte vilja träffa oss mer (a)

Nu ska jag börja göra mig i ordning för skolan.


 Sjuka tjejer..


The greatest gift off all

Tumblr_lq7y8krj5f1qazcn1o1_500_largeTumblr_lq8svznenm1qhmo0uo1_500_large
Tumblr_lq9lbm9a1z1qdrwvpo1_500_largeBoy-cute-girl-heart-lost-favim.com-130277_large
Embrace love because nothing else in the world can compare with it.


Låt varje onsdag vara såhär

Sovmorgon, frukostdejt med Helena, skola, Kista med Eldina och Becca, shopping,shopping, hem, möta Emma, promenad till träningen, hem och slappa. Det är var som har hänt och kommer hända idag. Super bra dag! Fått spendera till med många nära och kära vänner :) Nu ska jag röra mig mot Em så ska vi gå ned på min träning för jag måste fixa lite saker där. Puss


Jag och mina bebisar i Spanien :)) Ni är fantastiska!

humor

Tumblr_loh3pzzniw1qbv4sdo1_500_large_large

Tumblr_lpw2gaifut1qcaqcno1_400_large




HAHAH skrattar så jag gråter typ. Min humor , så otroligt kul ! / Mikaela

Saknaden är för stor..

När man inte längre har något i sin vardag,
det är först då man förstår hur mycket det betydde och hur mycket man egentligen saknar det.


plugg, plugg, plugg...

Kul att man har gått en riktig dag i skolan och har redan matteläxa, och 2 engelska läxor.. så när jag kom hem från skolan var et bara att sätta igång och plugga. Sen kom min morbror för att fira min födelsedag. När han gick hem så tog jag en promenad med mickan. Det var lika givande som vanligt, dock inte lika störd som vanligt. Vi hade ganska normala samtalsämnen om jag får säga det själv ;)
Nej nu ska jag återgå till matten!


Snart blir väl högen så här stor..


true story.

Tumblr_lpbvict5rw1qa7w97o1_500_large


jag exploderar nu

Igår låg jag helt död hela dagen. Skulle träffat vänner men det orkade jag inte, skulle ha skype-dejt, men det orkade jag inte. De enda jag åt igår var en banan, ett halvt ägg och lite majs. Typ ingenting för att vara mig! Jag mådde verkligen inte bra, så imorse när klockan ringde vakande jag inte ens. Jag vaknade av ett samtal vid typ halv 10 och har inget minne av att klockan har ringt, haha illa! Så därför stannade jag hemma från plugget idag. Kan varit bra för jag mår inte 100 nu heller men har iaf ätit en morot! :D hehe


jag och fina olivia i fredags

Världens bästa vänner!

Jag måste verkligen ha världens bästa vänner! De finns alltid där för mig och stöttar mig i vått och torrt. Det spelar ingen roll vad jag har gjort för dumt, de står alltid på min sida. De finns där när jag behöver en axel att gråta emot, de finns där när jag behöver skratta, de finns där när jag behöver prata, ja de finns verkligen alltid där. Man ska välja sina vänner med omsorg, det har jag gjort och det har visat sig i längden. 

Jag kommer alltid älska er no matter what!

E


Dead chick!

Jag vaknade typ klockan två idag heeeelt slut! Förstår inte hur trött jag kan vara, sinnes liksom! :o Så idag blir det nog bara att ligga inne och slappa för jag mår inte riktigt 100 heller. De senaste dagarna har jag verkligen haft det fullt upp. I fredags hade vi suprise party för Josefin som fyllt år, super mysig kväll med brudarna. I lördags gick jag upp supertidigt för att övningsköra till Hässelbyhallen där laget hade träningstunering. Det gick väl helt okej, den första matchen var grym från vår sida, sen gick det utför kan man säga. Menmen. Efter cupen stressade jag hem, stressade jag hemma för att fixa massa saker och rullade sen över till Em där massa brudar var. Tjejmiddag för att fira vår lilla tös. Vi hade det supertrevligt och så men gick hem ganska tidigt för jag var helt slut. Dock fick jag inte sova ännu utan hade ett långt och skönt samtal med Eldina som fyller år idag. Grattis Gumman!



GRATTIS PÅ DIG MIN VÄN! <3


Besviken jag blir

Kommentera inlägget nedan jag skrev och gör min lilla gris glad. Blir besviken när typ alla skiter i det, var lite vänliga nu gott folk. Även du Cissi, de är ändå din dotter. Tack och hej! Nu ska jag sova :)

Birthday!

Idag fyller jag år! :D Dagen har firats genom att jag först var i skolan och tog skolfoto och träffade vännerna :) Sen var det bara att åka raka vägen till jakan för att möta upp mickan och ta en födelsedagsfika, riktigt mysigt faktiskt att bara umgås vi två, det var ett tag sen. När jag kom hem stod fikat uppdukat på bordet så då var det bara att köra en fikarunda till ;) Sen var jag och handlade lite för imorgon :) när det var dags för middag fick jag min favorit mat från min favorit resturang, thaimat går bara inte att tröttna på :D Dit och hem övningskörde jag med bröderna i baksätet, dom vart faktiskt imponerade över hur bra jag var (a)


Vi kan gå genom eld

Nu allihopa ligger det till så att min bästavän, bloggkomanjon, "syster" och äldsta vän fyller år idag. Därför tycker jag att varenda kotte (inte för ni är många) ska önska henne grattis i detta inlägg!!! Är hon inte värd det? Jo! Så ta tummen ur röven och gör henne glad nästa gång hon kommer in här och kollar :))


Grattis på dig tokfia!


lugnet före stormen

Jag känner mig så harmonisk just nu.. men jag vet om en vecka när de första uppgifterna har kommit i skolan kommer jag sitta här och klaga över att mitt liv suger. Haha, klassiskt! Anyways, de senaste dagarna har jag varit en snabbis i skolan och annars spenderat med vänner. Igår sov jag över hos Johanna och vi tog igen allt vi missat under sommaren. Saknat den tösen lite smått liksom!


Brudarna i min underbara klass :)

Black Swan

Snart bär det av mot rålis med några vänner för att chilla och kika lite på black swan :) Idag var det första dagen i skolan, det var inte så hemskt som jag trodde faktiskt, det var kul att se alla igen och det ända vi behövde göra var att guida ettorna. Så efter det drog vi hem till Gabi och åt våfflor, huur gott som helst :D
Jag fick ett bra avslut på lovet igår ialla fall, en mysig kväll på lövsta med en person kändes som en perfekt avslutning på ett underbart lov :)
Nej nu ska jag springa till bussen.


Undra om jag vågar se hela filmen
eller om jag kommer blunda?


On top off the world




De som jobbade på starbucks hade koll på stavning...
















tränartal...


















Katastrof domarna fick lära sig regelboken efter matchen.....


Några bilder som sammanfattar en rolig resa med mitt underbara innebandylag. Party, innebandy, innebandy, mer innebandy, cafehäng, mys, promenader, mat, mer mat, lite mer innebandy, tjejsnack, shopping och mycket mer. Tack för en fantastisk resa!


praha 2011

Jag har nyss vaknat av väckarklockan efter att ha somnat om. Vill ju inte vända på dygnet såhär sista dagen innan skolan börjar (a). Anyway, antar att ni vill veta om min vecka i Prag? :) Jag fick ju inte spela pga min fot så de sög ju ganska hårt (de höll på att knäcka mig). Men jag hade iaf sällskap av Jennifer på bänken som också är skadad så de räddade mig lite smått. I cupen deltog 64 lag och vi fullständigt krossade fram tills kvartsfinal där de blev tufft. Våra tjejer såg ut som myror brevid våra motståndare och jag är inte tjejen som skyller på domaren (speciellt eftersom jag är domare) men de var katastrof! Jag har aldrig sätt något värre :o iaf så slutade matchen 4-1 till våra motståndare. Men att de vann var rättvist för de var bättre, efter matchen söker våra tränare runt på internet och inser att laget vi mötte kom 6a i Tjeckiens högstaliga! Nu var de ju så att man inte fick spela högre än  div 2 för denna cup så de fuskade ju... Kuuuul!!! Vi lämnade in protest men det var tydligen försent -.- Så vi slutade delad 5 i cupen, vilket vi ändå är nöjda med medtanke på att vinnarna var ett hopplock av landslagsspelare från Tjeckien och Schweiz!

De andra dagarna gick vi på marknad, shoppade, fikade, snackade, tränade och gick på krogen! Krogen sista kvällen med laget kan vara de roligaste vi någonsin gjort! Men efter lite snack har vi bestämt att de som hände på krogen, stannar i laget! Tack alla underbara spelare och ledare för en fantastiskt rolig resa, ni äger! :)

Bilder får ni sen för nu är jag hungrig och vill ha MAT!

if we ever come back

Hej! Jag är tillbaka efter em awesome vecka i Prag. Skriver mer senare för nu vill jag föórtsätta soava.

Dålig update..

Jag vet, jag har varit jättedålig på att uppdatera den sista tiden. Men jag ska försöka sköta mig nu ;)
Jag kom nyss hem efter en sväng till jakan för att köpa lite grejer. Tidigare idag var hanna och helena här och spelade lite spel och åt vattenmelon :)
Jag har också klarat av en hel vecka på jobbet nu, dock fick jag nackspärr, fläskläpp och blev sjuk men jag är glad att det är över nu ;) Nu ska jag bara njuta av de sista dagarna av sommarlovet, ikväll ska jag på promenad med en person, hoppas det inte börjar regna bara..


Sommarpromenader i solnedgången <3


run away before it's to late

Nu ska jag snart dra ihop något att eeeta och sedan plocka upp Camilla för att rulla mot Arlanda! Är jag taggad? Ohhja! Eller börjar bli sjukt taggad :) Idag har jag stressat runt, träffat Becca, packat och småstädat i mitt rum som aldrig kan bli helt städat -.- ... Hmm, måste klura ut varför? Kan de vara för att jag använder golvet som garderob och tvättkorg eller för att jag "förvarar" alla mina saker där? Haha



Lika charmig som alltid, eller vad säger ni? (;

Just how we like it.

Jag kom hem ganska nyligen från stan där de blev middag med Simon, Eldina, Dylan, Fredrik och Therese. Trevlans! Mongolian är ju så gott också! Mihihhi. Finns väl inte mycket mer att säga än att de var en skön kväll och ahh, jag kommer sakna Simon (a). Just nu sitter jag i telefon och har packningsångest. Härligt!
Ska försöka somna tidigt ikväll, gooood luck.!




As u might know så kommer jag hänga i Prag i en vecka med brudarna i laget. Därför får vi lita på att Em köttar, hmm.. Undra hur många inlägg de är här när jag kommer hem ;) Men ha en toppen vecka! CIAO!


so far, not my day!

Två timmars sömn, stressig morgon, doktorn, cortisonspruta, ingen innebandy eller träning på en månad, hem, växande smärta, kan knappt gå, powernap, packa. Det är vad som har  hänt idag. Nu Ska jag fortsätta packa och sen fixa mig inför ikväll då jag ska ut på resturang med några fina pojkar och kanske Eldina (sneeella Eldina, följ med!) Puss


nightmares

Jag har en känsla av att jag kommer vakna upp kallsvettig x antal gånger inatt. Imorgon 9.30 kommer jag nämligen få besked om hur allt kommer bli med min fot. Kan de göra något eller kommer jag få stå ut med smärtan? Spel i Prag, är det möjligt? Jag har så många frågor och imorgon får jag svar. Fyfan, mår dåligt när jag tänker på det... usch, nej nu ska jag släcka lyset.


Jobba, jobba, jobba

Sorry för grymt dålig update, men har inte hunnit sitta vid datorn så mycket. Imorgon börjar jag iaf jobba, ska upp klockan sju senast för att åka ner mot träningshallen. Ska vara tränare hela veckan för några småtjejer på ett gympa läger. har inte ens läst igenom papprerna så jag känner mig jätte seriös, men det går säkert bra ändå ;)
Önska mig lycka till så hörs vi imorgon!


Önskar att sommaren aldrig tar slut!


Ron Jon

Hello dudes!
Jag och Em har spenderat hela dagen tillsammans och nu ska vi iväg till Linnsan med Camilla och bara ha en trevlig kväll.
Puss

Empty space in my heart

Jag kom hem imorse, tidigt imorse. Nemligen redan vid sju tiden, vilket är ett på natten för mig. Så jag sov i en timme innan jag träffade mina vänner. Så har även dagen spenderats, med mina vänner. En väldans massa catch-up talk och deeptalk. Vilket var extremt välbehövligt, tre veckor med bara min hjärna har gjort mig lite smått galen kanske? Heheh. Men nu ska jag återgå till mina vänner, kvällen förväntas bjuda på massa mer skratt, kortspel, snack och sen däcka i kollektivsängen vi har byggt ihop efter vi råkat rasa sönder Helenas säng, smidigt... nja? Men då är allt som vanligt ;)


Feel it in you


I'm having the time off my life. Jelous? I hope you are ;)
Nejdå, men jag har skitkul.. massa upplevelser osv och hinner verkligen inte blogga. Sorry dudes, men de lugnar ned sig om några dagar så då är jag tillbaka, märker att Em har börjat gå i ide på senaste tiden... Kriga råååå, du måste ju hålla skiten igång nu Em, fan fokus! Haha. Anyways, sorry för att jag suger på updaten, men ni ska få igen allt om några dagar, promise!

RSS 2.0