10 000 meter upp i luften och alldeles yr

Nu sitter jag på planet till spanien, en sparkande baby som dessutom skriker för att inte glömma hårdragningen, känns bra!! Men ska bli skönt att få komma bort och chilla i solen lite sådära med mina härliga klasskompisar... Tänkte dock passa på att leverera en liten uppdatering om veckan nu när jag ändå bara inväntar landning på spansk mark. I onsdags efter nationella åkte jag och fina frida åkte in till stan där vi shoppade och hade mys häng i kungsans härliga solsken, helt ok. Torsdagen levererade ett par timmar skola innan jag och Becca tog oss in till stan. En söt blus fick lyckan att sällskapa mig hem. Kvällen fick stå för första gympasset sen operationen samt ett besök hos en vän. I fredags lyckades skolan med en ännu onödigare dag, 40 minuter innan en god lunch avnjöts. Efter det började dock stressen komma smygandes, behövde fixa leg vilket tog cirka två timmar. Riktigt segt! Sedan var det bara att kötta hem för att klippa gräset samt dammsuga. Hann med detta innan jag gjorde mig fin för tjejmiddag med klassen hos Cissi. Älskar oss verkligen, vi har alltid grymt kul tsm.. Mami kom vid tolv och jag levererade mästar bilkörning hem från högdalen! I lördags var det upp vid sex för att jobba på solvalla från 6-5 jobbigt!!! Men det var riktigt kul, ställen folk gömmer alkohol på chockar.. Gårdagen stod för samma visa, jobb sex till sex och värme som dödade.. Men jag överlevde även det och stresspackade hemma innan jag åkte till Zanetti och mötte upp jakan gänget.. Vi dignade så nu mår man som man förtjänar.. Grattis till den som läst om mitt intressanta liv, nu ska jag återgå till att spana in snygga tjejen som sitter bredvid ;) puss

-


my little cupcake

Igår stannade jag hemma från skolan, hade bara en halv lektion så orkade inte. Utan låg ute i solen och pluggade matte. På eftermiddagen åkte jag och hämtade ut mina nya glasögon och fick mitt första par Ray Ban, var som ett barn på julafton. Efter de mötte jag upp mor min i stan. Mysig promenad och en fantastisk thai mat avnjöt vi innan vi mötte upp hennes vänner för att gå en cup cake kurs. Oui, de vad kul och väldigt gott. Hihi, fick ta med några hem också. En toppen kväll med bästa mami!
Idag var det matte nationella, gick inte som hoppats men men.. får hålla tummarna. Efter det åkte jag och Frida in till stan. Hon fick med sig en hel del kläder och jag köpte en lyxig ansiktekräm. När vi var fattiga köpte vi lite körsbär och en lyx mlikshake innan vi satte oss i solstolar i Kungsan och bara njöt av livet. Var hemma vid fem tiden, städa rummet innan jag tog en pw ner till träningen och lag mötet. Tom körde hem mig, galet uppskattat. Nu b rulle på sexan i väntan på bättre tider.
Söta de blev va? :)
Mina nya glasögon.. jag är nöjd!

Längtar tillbaka till den 17 april

Oj vad bra det var. Skulle göra allt för att se de igen, en liten intim klubb, SP.. en dröm!
Nu är jag inne i riskzonen för att döda bloggen helt, så därför ska jag avnjuta en film nu.
KYSSAR M

Såg denna och dog lite smått...


apperently once or twice more at least..


I walking in sunshine ouuuh

De senaste dagarna har mitt humör varit bra. Hur jag mår pendlar som jag vet inte vad. Men overall så är jag väldigt lycklig. Don't know why. Eller jo, de tre största anledningarna är guldet i CL, att bror flyttar hem från England om två veckor och en dag samt att mina föräldrar är så fantastiska.
Även om jag håller på att slita håret från skallen verkar allt faktiskt lösa sig tillslut.
Som idag har jag varit otroligt stressad men har hunnit med väldigt mycket. Färdigställa ett projekt i skolan, hänga på gymmet för totyr med ström, söka jobb, vinna NRJ tävlingen, köpa resväska plus små plock och göra klart min slut uppsats i historia. Den landade på 13 sidor och en nöjd Mikaela. Känns bra, riktigt bra!
Faktumet att man kommer sjunga härliga låter i hotellrummet och tagga för en kväll med vännerna i spanien om en vecka göra varje fotsteg ännu lite lättre.
Nerja, Spain

Rockar radion lite lätt

I förra veckan slängde jag iväg en nominering till NRJ summer party live. Idag ringer de upp och säger att jag ska lyssna på radion klockan fyra. Check! De ropar ut mitt namn, jag är snabb som fan och är först att ringa in. Heja mig! Så nu sitter jag här med två AVICII biljetter till den första juni och endast en ägare till en biljett. Nominerade Sofie, så ena biljetten är hennes. Men är i Spanien då han spelar så funderar på att sälja den andra, tjäna lite snabba cash! Hmm, vi får se. Just nu är jag iaf lycklig över att jag vann, för det är första gången.

Bara för att härma ternis...

[x] Du vet hur man kokar kaffe
[  ] Du använder dig av en kalender
[  ] Du äger mer än ett kreditkort
[  ] Du vet hur man byter olja i bilen
[  ] Du tvättar dina egna kläder
[  ] Du röstar
[x] Du kan laga mat själv
[  ] Du tycker att politik är intressant
TOTALT: 2

[x] Du har alltid en penna på dig
[  ] Du har fått kvarsittning
[  ] Du har glömt din egen födelsedag minst en gång
[x] Du gillar att gå ut och gå själv
[x] Du har tittat på pratshower
[  ] Du dricker kaffe minst en gång i veckan
TOTALT: 3

[x] Du vet hur man diskar
[x] Du kan räkna till 10 på något annat språk
[x] När du säger att du ska göra något så gör du det
[x] Du kan klippa gräset
[x] Du kan få vuxna att skratta utan att skämma ut dig
[x] Du kommer ihåg att vattna blommorna
[x] Du pluggar när du måste
[  ] Du slöar INTE i skolan/på jobbet
TOTALT: 7

[x] Du kan stava till ”erfarenhet” utan att kolla upp det
[  ] Människorna på Starbucks vet vem du är
[x] Din favoritmat är hämtmat
[  ] Det första du gör på morgonen är att få i dig koffein
[  ] Du kan gå och handla utan att köpa änågot du inte behöver.
[  ] Du förstår politiska skämt första gången de sägs
[x] Du kan skriva snabbt
TOTALT: 3

[x] Du har förstått att vädret ändras för varje timme
[  ] Dina enda vänner är från din arbetsplats
[  ] Du har varit på ett tupperwear party
[x] Du har förstått att ingen tar dig seriöst så länge du inte är över 25 och har ett fast jobb
[  ] Du har fler räkningar än du kan betala
[  ] De flesta av dina vänner är äldre än du
[x] Du kan säga nej till att stanna uppe hela natten
[x] Du använder internet varje dag
[x] Din garderob har inte rensats på ett tag
[x] Du kan läsa en bok och faktiskt avsluta den
TOTALT: 6

Min mentala ålder: 21

I always knew I was an old bitch.....


A moment of pure happiness

En helt galen kväll igår! Såg reprisen idag och alla säg vad ni vill, men moralen har aldrig skådats tidigare i sammanhang som dessa. Chelsea har varit underdogs under hela tuneringen men varit starka och krigat för varandra. Jag unnar mina hjältar Lampard, Drogba, Cole, Cech & Terry all denna glädje! Kan varit er sista chans att vinna denna prestige fyllda cup och ni tog den! Känns fortfarande fantastiskt och jag har ännu inte båda fötterna på jorden. Detta är ren poesi!


CHELSEA CHAMPIONS!

Vi vann! Jag kan verkligen inte fatta att vi vann! Helt sjukt, vi är just nu Europas och världens bästa klubblag.. strävan vi längtat efter i evigheter. Största fotbolls matchen jag bevittnat. Hela dagen gick jag runt men en jobbig känsla i magen, nervositet. Jag höll på att bryta ihop ett antal gånger innan det slog svart och vi var mästare!
Lyckan lär sitta kvar ett bra tag!! Och det kommer ta tid att smälta, men just nu vill jag bara njuta av nuet! :D

Off to västerås!

Nu drar vi till vås och matchen!!!

She made it, she really did!

Roadtripen igår då! Olivia hämtade mig vid nio och efter lite knas med spruckna byxor osv var vi iväg!! Partybilen med mig, ternis, Alex och Olivia taggade galet.. vid tolv var vi framme vid Falun och återvände hem mot Järfälla först vid tio på kvällen. Under dagen hann vi se åtta matcher, åka vilse mot Borlänge (y), träffa massa vänner och bara ha skit mysigt!

Vägen hem kan nog varit det bästa.. en massa tjejsnack och tagg på att komma till Hedemora där Elin skulle trycka 20 nuggets (challenge från mig).. Men vi lyckas köra fel och missa Hedemora, hahahahaha. Körde på världens läskigaste väg, men det var kul! Vi kom iaf till Enköping där vi fick vår mat och Elin gjorde det ingen trodde var möjligt.. Hon åt 20 nuggest, en halv mellan pommes och en milkshake! Helt sanslöst, hahahahaahahhahah. Gjorde min dag, tjejen vilken krigare <3 Vi hade en toppen dag och det var super skönt att få komma bort från Järfälla en dag och bara glida omkring, välbehövt att släppa sista plugg ångesten osv.
Elins mat.. hahaha
The last one!!!

Tonight's the night with a big n!

Champions Leauge final ikväll då! Matchtröjan redan på och taggningen är till tusen!!!! Ikväll spelas den kanske viktigaste matchen sen jag blev ett aktivt fan, kampen om CL plats nästa år, titeln om att bli störst i Europa! Har magknip och gåshud redan nu. Om ett antal timmar väntas 90 minuters lidande följt av sorg eller lycka , förhoppningsvis det sistnämda! COME ON CHELSEA!!!!
We're bringing you back to London!

And we were never gonna make it, huuh?

Roadtrip, fram och tillbaka till Falun på en dag. Klart man gör det en fredag som denna! Haha, har haft en grym dag men måste sova. Så en update kommer imorgon. Puss

I believe in us and i always will

Just reach out your hand, I know that we can do this togheter. My love

Vi är svenska fans allihopa

Spenderade kvällen hos Hanna med Em, det blev att kolla på matchen. Tråkigt slut. Riktigt illa faktiskt, så nu ska jag deppa med en skvaller tidning och sen ladda inför imorgon för då är det roooadtriiiiip!
Sååja Hanna! Ser riktigt bra ut!!!

,


som en drog

Oj vad jag vill ha någon av dessa två kjolar!

Denna outfit i sommar, jag är kär! Söt + rockigt


Dessa två shorts skulle typ fullända mitt liv
Lite sommar inspiration från Gina, brukar inte gilla deras kläder men detta var en riktigt bra leveration. Alla kläder är sjukligt snygga!

freedom is just a daydream away

Jag har varit vaken i snart en timme vilket inte bara imponerar mig utan även min omgivning. Hanna blev minst sagt chockad när jag smsade henne om kvällen. Men efter en tidig kväll väntar en tidig morgon. Känner mig faktiskt pigg och tänkte göra en rejäl frukost och ta en lång duch innan jag är redo för dagens sysslor. Klippa gräset och skriva uppsats är prio ett. Nu hejar vi fram mig så att jag klarar detta och kan få vila lite under helgen.

I dream about being close to you ..

Let us have this, let us have each other forever!

Livet från den ljusa sidan.

Onsdagen fulländas när man ser att ens mentor skrivit på facebook att vi är lediga måndag & tisdag nästa vecka om man inte har omprov. Vilket jag inte har! Onsdag är nationella provet i matte, efter det har jag ingen vanlig skola kvar. Enorm glädje!

I can't wait, gotta get move, shake the stress away

Nu har nedräkningen börjat, om tolv dagar lämnar vi svensk mark för att landa i ett soldränkt Spanien. En vecka med mina fina vänner och massa äventyr, oj vad jag längtar! Känns som denna resa kommer toppa förra årets!

just keep believe


"I set off, off to kill the man i loved"

Rose- Vampire Academy.

solsken och rutig skjorta

Efter en skoldag som avslutades på national museumet i stan tog jag mig en promenad i solskenet innan jag unnade mig en cafe cooler. Bästa sommar drinken, så otroligt god och prisvärd! Väl hemma blev det lite sova framför tvn och plugg innan Em kom över och vi tog en promenad på 40 minuter. Skönt. Nu ska jag avsluta plugget och sova tidigt, känns som att jag behöver det.
PUSS M

it's the final countdown

Just nu sitter jag och försöker skjuta upp pluggandet. Success? Nej! Dags att ta tag i det så att man blir klar till helgen :) har endast tre uppgifter kvar och en vecka plugg till, love life!

i've missed you

Nu är mami och papi hemma från London! Lycka! :)
Mamma köpte med sig ett body butter med shimmer till mig. Tack tack :)
blir perfekt i sommar, ååh! hihi. Ska sova nu efter några dagar med föör lite sömn
puss

you can count on me when there's a bump in the road

Hola!
Sömnbrist, pluggstress och hungersnöd. Men jag är lycklig ändå. Trodde att jag tappat bort ett kuvert med massa pengar i som är för klassens student, fick samanbrott och började riva runt i huset. Direkt kommer vänner över för att hjälpa mig. Sånt som gör en varm i hjärtat. Hehe. Hittade iaf kuveret! Lättnaden går inte att beskriva.
Jag är way to tired för att plugga idag, helt omtumlad. Så ska "reparera" mig själv bara. Det enda jag har kvar är två uppsatser och lite nationella, så kan ta det lugnt! :) Blir väl att laga lite middag nu och sedan sova framför en film innan föräldrarna kommer hem :)

let it talk for it self

Inspiration och lycka åt alla håll och kanter

it'll never end

.. Gash, dagens sysslor verkar aldrig ta slut -.- har städat massor, pluggat lite osv. Detta på två timmars sömn. Inte bra. Gårdagen går inte att beskriva och orkar inte ens ta upp den. Men men. Har tagit en liten promenad med kkc, bäästa. Nu ska jag plugga lite, ta en powernap, duscha osv. :) ikväll ska jag nog träffa en vän!

have i told you lately that i love you

Tjejer, ni är så bra! Vi är verkligen bäst i världen, älskar oss! Hahha mina orrs!

I beg you to never leave me..

There-is-one-pain-i-often-feel_large

you've got that superbass

Bara för att hon är cool som rappar så bra !!

the awesome trio!

Hey! Kunde inte ta tag i plugget igår, så jag och mamma åkte ut och övningskörde innan jag drog ned och kollade på träningen. Efter den drog jag, Hanna & Frasse till Frasse. Där fixade vi oss innan Jossan kom och hämtade oss för att gå på skiva. Det var på Garbo för Idas klass och jag hade riktigt kul, vi dansade, tog ett par glas och gled runt i timmar. Sen skjusen hem var guldvärd!! Det blev kanske lite sent för min kropp då jag försov mig imorse och missade hela förmiddagen i skolan, så gled in lagom till provet. Rockade det (inte för att skryta med..) haha. Efter det drog jag och Johan hem till honom, gjorde en uppsats tillsammans innan jag åkte och handlade mat till i helgen. Nu ska jag sova tidigt för att vara redo för sjukgymnasten imorgon. HEJA!

you got me hypnotized, so mesmerized

Do you catch a breath
When I look at you?
Are you holding back
Like the way I do?
'Cause Im trying, trying to walk away
But I know this crush ain't going away




Cause I'm fallin for you

I'm gonna FUCKIN' marry this man!! Lyssna vid typ 37 när han sjunger "laugh" GOOOSH!!!! Blir typ galen här hemma. Britter <3 <3 <3 <3 <3

lät han in, lät han ta, lät mig tro vad han än sa

Lyssnar på depp musik och hatar pressen jag känner nu. Håller på att bryta ihop för jag får inte en ledig sekund, mår riktigt psykiskt dåligt när det är stor press från skolan... Skolan är en sån viktig grej för mig och jag vill verkligen klara av det med bra betyg. Men idag har det varit så mycket att klockan är kvart över sex och jag låser mig. Kan inte plugga, börjar gråta när jag försöker typ.. Då mår man inte bra! Alltså ska jag ta en paus på cirkus en timme och göra ett nytt försök. Just nu klarar jag verkligen inte det.. Just nu vill jag bara ligga i din famn och kolla in i dina djupa, vackra ögon.. (hur kan alla mina tankar sluta med dig?) nej.. nu ska jag sova lite och bli på bättre humör.

Noooosaaaaaaaaah

Ska kolla Scrubs och däcka fint sen är planen! Har kollat fotboll hela kvällen känns det som. Gav upp plugget tillslut när jag lyckades somna på böckerna så valde att däcka framför fotbollen. Imorgon kort skoldag.. heja heja!

Här ekade frånvaron

Skola, plugg, äta, kissa, sova, duscha, skola, plugg, äta, dricka, sova... Typ så mitt liv ser ut just nu. Det är tisdag och kvar denna vecka är tre inlämningar, varav en betygs avgörande och två prov. Heja mig! Har inte kommit något vart och vill skjuta mig i huvudet!!! Jag håller just nu på med dödens uppsats och tro mig, den är inte alls nådig! :o hehe. Kommit typ 30 % på vägen, en uppsats har jag inte hunnit börja på och en är halvklar!!
Dock uppskattar jag den lugna kvällen framför hockey med mamma och en god dessert! Veckans highlight!!!

TRÅÅÅÅÅK!!!!

Bara för att jag är extreeeeeemt uttåkad och hittade denna på någon random blogg, hahahahahahh!!!

Senaste

Låt du hörde: let you down

Film du såg: Cray, stupid, love

Mat du åt: Pastarätt

Kram: Zanetti

Puss: han

Känslan: Trött

Bråk: ......

Resa: London med Bella

Glädje: sms skämt med vänner

Längtan: Spanien & solen

Dröm: m a r d r ö m

Personen du träffade: päronen

Person du pratade i telefon med: Amanda

Personen du fick sms av: Eldina

Gången du var utomhus: Inatt

Gången hela din familj åt middag tillsammans: Mars någongång.

 

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Storstaden, älskar pulsen.

Hamburgare eller pizza: Pizza

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: Hund

Aftonbladet eller Expressen: Den med roligast löp

McDonalds eller MAX: Max lyx shake <3

Vin eller Öl: Öl

Charter- eller skidsemester: Charter, fekkeee!!

Sverige eller Utlandet: Mhhh, utomlands

Sport eller nyheter: Sport alla dagar i veckan!

Hockey eller fotboll: Fotboll

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Mörkhåriga

Sommar eller vinter: Sommar!!

Fyra saker du inte kan vara utan?
- Familjen
- Datorn
- Vänner
- Solen

3 saker du inte kan äta?
- Laktos, men göre ändå!
- ärtsoppa
-  räkor

Två saker som gör dig glad
- Chelsea vinst
- Familjen

En sak du gör oftast flera gånger i veckan
- bajsar!


all night long

Åh jesus! Har pluggat fokuserat från mitt senast inlägg fram tills nu. Har faktiskt hunnit med allt jag planerat idag så är väldigt stolt över mig själv. Nu tänkte jag läsa igenom inför mitt prov en sista gång innan jag njuter av denna söndagskväll, blir väl 21.00 filmen på trean som vanligt. Puss på er!
En bild från igår. Wheeey!

allting kommer att ordna sig..

Puuh.. har skrivit ett schema för kommande vecka och det är inte att leka med! Jag har fyra prov och två inlämningar varav en inlämning avgör mitt betyg helt! Gaash! Utöver det har jag sjukgymnast, skivor, kontrakt skrvning, doktor osv.. denna vecka blir inte att leka med. Men jag har skrivit en planering för varje dag som jag måste följa, då kommer det att gå.. det m å s t e fungera!! Sista riktigt jobbiga skolveckan, efter detta har jag endast två uppsatser kvar och ett nationella, soo pleeaaase god help me sucess! Tur att jag fick njuta av en riktigt rolig kväll igår :) hoppas Amanda hade den födelsedag hon förtjänar!
nu ska jag återgå till plugget, pusshej!

starships are ment to fly

Gårdagskvällen var jätte trevlig! Vi tog ett par drinkar och pratade i timmar innan jag valde att kasta in handduken ganska tidigt. Kände att jag kunde behöva en lång natt. Imorse sov jag ut innan jag körde mami & papi till jakan och outlet. De shoppade en hel del medan jag var tvungen att hålla hårt i pengarna, och vad det kliade i fingrarna men jag var duktig och köpte inget! När jag kom hem bestämde jag mig för att suga in lite sol så klippte gräsmattan för en slant. Sen dess har tiden spenderats till att plugga naturkunskap, prov på måndag och tisdag i ämnet så har en hel del jobb framför mig! Tänkte köra en timme till eller så innan jag ska tagga till inför Chelsea matchen och Amandas fest ikväll, woop! Lite tråkigt att jag har fått en vagel och inte får sminka mig men what ever, jag är där för att ha kul och fira min awesome vän!
En fest för några månader sen.. mandy och jaag :)

söt tjej

Bara för att jag är unik... hahahahah

Thank god it's Friday!

Hey. Dagen började vidrigt då klockan ringde tidigt.. brukar ringa halv elva på fredagar, nu vid sju. Men bara att släpa sig upp och skriva nationella i Engelska B. Efter det hade vi lunch innan klassen träffades och diskuterade studenten.
Efter skolan sökte jag lite jobb, gick som det har gått nu på slutet.. trögt. Alla verkar ha fyllt sina platser så lär väl få ta över städningen här hemma i sommar.. Men men, bättre än inget. Nu måste jag börja fixa mig, klackarna i taket!
Hhi, love it! Bild lånad från deras hemsida (http://www.kohphangan.se/)

Hate is just a mood, it'll pass

Pallar inte.. Orkar inte.. Skjut mig.. Hatar mitt humör.. Hatar mitt liv just nu.. Hatar skolan.. Hatar att vädret är fint.. Hatar att jag inte har alla säsonger Scrubs hemma.. Hatar att jag inte vill göra något.

Caaaarefreee!!

Sitter nu med plugget och köttar på, guldmedaj någon? Lär spendera några timmar såhär, sen tror jag nog att det blir en powerwalk lite forever alone. Soft! Ikväll är det Chelsea- Newcastle, vi får hoppas på vinst för då passerar vi de med två poäng i ligan, vore fantastiskt!
Denna fick jag utav mina föräldrar igår, huehuehue. Så nu är sista födelsedagspresenten inhandlad!

Indestructible - acoustic

Godmorgon! Jag sitter i skolan och väntar på lektion. Åkte in tidigare för att få hjälp med en stor uppsats som ska in om drygt en vecka. Nu har jag massor med inspiration och längtar nästan efter att få skriva på den. hehe. Skulle även göra ett prov, men läraren var sjuk så måste in tidigare på fredag också -.- drygt men ska bli skönt att bli av med det! :) Sitter och kör Robyns Indesructible acoustic på repeat. Riktigt bra!

Nu kommer killarna så ska käka lunch med de. Pusshej!


dead and desroyed

Jag känner mig tom utan dig.
Det bokstavligen värker i hjärtat.
Jag försöker spotta, svälja men klumpen i halsen försvinner inte.
Tårarna rinner ikapp med att du glider ifrån mig. Min kärlek

Valborg

Ut och supa i en skog, däcka i ett dike och vakna upp på en parkbänk.. Detta är tyvärr en vanlig valborg för många. Jag ser valborg lite som en "fjortis högtid" och en ursäkt att dricka. Känner att efter min födelsedag och i samband med den har det blivit lite mycket alkohol, så valde en nykter afton. Prio var bara att ha trevligt med mina vänner. Dock hade jag en skoldag (SKOLA!!!!!!!!!!!!!!) att ta mig igenom innan jag kunde luta mig tillbaka. Jag och Amanda kom hem hit vid halv fem och strax innan fem var vi iväg igen. Ned till ica, handla mat och hem till Amanda där vi var ett gäng som grillade och hade trevligt! Efter det traskade vi till en brasa innan vi knatade hem för efterrätt. Mätta och belåtna rullade vi till Per där ett gäng människor var. Kvällen fortsatte och jag har haft trevligt, kände dock för att rulla hem tidigt och ladda batterierna inför en dag med näsan ned borrad i naturkunskapens värld. Hoppas ni hade en trevlig valborg!
Några bilder från en trevlig kväll! :)

.

There's no point havin hope and belif in people.
Truth is that you'll be let down every single time.
Why waste time hoping in the first place?
2652470_large

RSS 2.0