I will never be the same, without you

Sov ut idag, blev väckt av att telefonen ringde. Har spenderat dagen i min pyjamas. Kollat film, läst, pratat i telefon och sovit. Åhh så skönt! Kommer troligtvis bli den enda dagen på lovet då jag kan göra det :) Vid fem i sju tog jag av mig pyjamasen och bytte om till träningskläder. Efter träningen stannade de flesta kvar och kollade herr matchen, de mötte SSL laget Tyresö och trots att det stod 1-7 på tavlan efter matchen gjorde Bele en bra match!


Boken som jag förtillfälligt är fäst vid!

..


Stop waiting for things to happen, go out and make them happen.

Efter en dag full av plugg och träning är jag ganska så trött. Är helt slut både i kroppen och i hjärnan. Så snart bär det av till morfar för att fira hans fördelsedag!!

218097_194677500569457_132290533474821_450714_2460815_n_large
Grattis på fördelsedagen morfar!
LOVE YOU!


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAJ!!!!

Jävla glass, ligger med tårar i ögonen, kramper i magen och skakar i hela kroppen! Jag ska fan sluta äta glass får så brutalt ont i magen.. Orkar inte mer, nu sover jag! Om jag kan men min smärta. Godnatt.

-


I don't wanna be anything other then what i've been

Hei folk! Idag har mitt aderenalin pumpat något otroligt! I en tufft, svår och jämn innebandy match lökar jag extremt mycket pga avdrenalinet. Jag menar, så jobbigt är det inte att döma. Hehe. Iaf så gick det ganska bra med Emil och allt. Första gången tillsammans, två svåra matcher men vi gjorde det bra tycker jag :) så skönt! Efter middagen sprang jag typ hem till MLI där sofie också väntade. OTH, Bj och lite snack (sömn från sofies sida). Nu ligger jag här och ska nog sova. Helt död efter att ha gått upp vid sextiden.
Puss

Love your life!

Holaa!
Har nyss lagat middag åt hela familjen (stolt tjej). Blev ganska gott faktiskt. Dagen då: Först vaknade jag väldigt tidigt, så passade på att kötta lite på gymmet, nu ska jag komma i form!!! Sedan åkte jag till morfar och fikade ;) Hade tänkt plugga en del idag men aa så blev det ju inte. Jag skulle iofs kunna sätta mig nu, men ska nog snart till peter en stund så känns ganska onödigt :)
Igår hände nästan ingenting på dagen förrutom att jag tränade. Men på kvällen kom peter hit och gjorde mig sällskap. Vi bakade chokladbollar (som slutade men ett litet krig), och kollade A cinderella story, vilken pojkvän jag har som överhuvudtaget går med på att se den! (a)

386412_243384102385638_100001421507630_759647_51964877_n_large


Vart jag mig i världen vänder står jag här med tomma händer

Igår blev jag 600 kronor rikare, jag såg mitt lag besegra Tullinge och ta steget närmare regionsslutspel. En tidig kväll blev det. Imorse ringde klockan sex och jag krigade mig upp för att få se mitt lag göra det som behövdes, oavgjort mot Täby och vi är vidare i SM!!! Ni äger tjejer, är så sjukt stolt!! :D :D :D Waaay!

Så nu på eftermiddagen har jag kollat film, lagat mat, städat lite och snart ska jag åka till Björkeby för att döma två matcher. Wish me luck! Är extremt nervös för det är mina tuffaste matcher hittills och jag dömer inte med Anna utan en annan gammal vän till mig. Så kommer vara lite shaky men det ska nog gå! Hanna har sagt att hon kanske ska joina som moraliskt stöd, hoppas på det alltså!! :) Sen ska kvällen avrundas perfekt! Ben & Jerry's kväll med Emelie och Sofie. En bra söndag!


Sötisar :)

Världens skönaste

Telefonen ringer och jag svarar

Mikaela: Hej det är mikaela!
Farfar: Ja hej du, det är farfar. Hur mår du?
Mikaela: Jag mår bra, lite sjuk bara. Hur är det själv?
Farfar: Sjuk, har du varit ute och festat för mycket nu eller?
Mikaela: Haha, nej jag är förskyld.
Farfar: Okej, jag var ute hela natten igår. Tog sista bussen hem så idag är jag trött.
Mikaela: Okej, kul för dig! Vad gjorde ni?
Farfar: Nej men jag var ute med grabbarna!

Snacka om att jag var på bättre humör ett par minuter senare när vi la på luren! Så otroligt skön, det är liksom min farfar på 75 bast vi snackar om! Klockren kille! :)

MUMS!


Om en och en halv månad får jag äta godis i cirka två veckor igen! Längtar! hehe

En bra dag.

Idag har jag en känsla av att det kommer bli en grym dag, typ att ingenting kommer kunna gå fel! Varför? Jo för att jag ska snart iväg och döma med Anna, tjäna nästa 600 kronor, efter det blir det att kolla när mitt lag förhoppningsvis tar en vinst i USM och steget närmare regoinsslutspel! En dag fullt med innebandy måste ju bara bli bra (hej nörd!) Hoppas ni får en toppen dag! Puss

it slipped right threw mig fingers

I'm a emotional wreak.
Har ni någon gång haft den känslan att ni inte duger?
Att ni är mindre värda i alla andras ögon?
Att allt ni gör inte syns, trots att ni verkligen försöker göra andra glada.
Isåfall tycker jag synd om er, för nu vet jag hur det känns.
Jag vill ha hem dig nu mamma. Jag behöver dig!



Jag behöver stöd, att stå på egna ben är tufft. Kom hem mamma innan det brister!

Abduction

Efter en rolig men ändå extremt seg skoldag åkte jag hem, vände för att rulla mot Kista med Em. Framför oss hade vi shopping, middag och biobesök. En mysig fredag med andra ord!

Nu skriker bokstavligen sängen efter mig så tänkte sova några timmar innan en kaosartad helg börjar.


Dagens citat by Malin!

Emma, Gabi och Malin står och pratar om en kommande halloween fest.
Malin: Jag vill klä ut mig till något läskigt, typ en död lucia, inte någon jävla HORA!!
HAHAHAHA!!


you told me you loved me, why did you leave me, all alone

Smärtan utan dig är större än jag kunde föreställa mig. Större än jag någonsin trodde att det kunde bli utan dig. Det värker i hela mig och att klistra på leendet är svårt, men det går. Jag får kämpa varenda sekund för att orka. Men att ge upp vore låta dig vinna, låta dig få se hur du styr mig och det tänker jag aldrig göra. Inte efter det du har gjort.. You broke my heart into million pices and it's the first time I've been this vulnerable!

Good evening!

Helloo!
Ligger i soffan, kollar tv, fixar musik, inne på fb och skriver kemi, ja vi tjejer har verkligen en fömåga att kunna göra många saker samtidigt ;) Idag har jag först haft engelska prov som jag tror gick helt okej :) efter skolan åkte jag och peter hem till honom och kollade lite tv och så. Mysigt! :D
Imorgon blir det först gym på idrotten, sen matte lektion, sen gym igen och sen kista med mickan. Vi ska äta, shoppa, kolla bio. TAGGAAA!!! Ska bli grymt kul att ha en kväll bara vi två, det var ett tag sen!


Sista lektionen avklarad

Åhh vad skönt! Åkte till skolan för spanska 8.20-9.35 och den var faktiskt rolig idag! Efter det var mina två nästa lektioner frivilliga. Jag gick faktiskt på samhällskunskapen och skrev lite på min uppsats, snackade med läraren om våldtäckter (vi har lag och brott och snackade om diskrimineringen). Har en grym lärare i samhälle faktiskt!! Efter en trevlig lunch med pojkarna åkte jag hemåt för att städa. Dammsög hela huset och åkte mot Jakan för att kolla upp mitt öga som krånglar (kan inte ha linser utan att de gör ont). Iaf så får jag inte använda lins på mitt vänster öga och ska tillbaka i nästa vecka. Efter det gick jag med Becca till bilioteket, plugg stod på schemat men ersattes med deeptalk och kortspel. Bella kom och gjorde oss sällskap efter ett tag, mer snack innan jag vände hem.

Snart ska jag sätta igång med matlagning och efter det blir det gym. Skönt att träna :)
Puss Mikaela

-

Tumblr_lsyx1pxemo1qi23vmo1_500_large
Jag har tänkt på en sak. Kan man älska någon för mycket?
Alltså är det möjligt? Så mycket att man inte vet vad man ska göra av känslorna.

Vad tror ni, går det verkligen?

When the stars goes blue, i wanna be there with you

Hej folket!
Igår trotsade jag kylan och gick de nästan tjugo minuterna hem till Bella, vi spanade in Nelly rean, kollade gamla bilder och filmer, pratade och bara var. Skön kväll med bästa, gick där ifrån gladare än när jag kom vilket är viktigt!

Morgonen började på bästa möjliga sätt idag och efter de hade jag bara en lektion, en snabbis i jakan för att kära ner mig i lite kläder på Lindex, ett doktorbesök, Em kom över och vi pratade ett bra tag, en powernap (två timmar) och nu ska jag fixa mig inför träningen. Helt fantastiskt vad mycket man hinner med om dagarna! ;)


Gåshud, kalla fingrar och skakande kropp.

Maison Scotch Jacket Black( blåsvart) på Bubbleroom.se
Har kollar vinterjackor i typ en halvtimme och denna var den enda jag gillade.
Kostar dock 3000 och mamma lär inte vilja betala, så jag är körd! / Mikaela

If you start to miss me, remember that you walked away

En otroligt jobbig men ändå grymt bra dag idag! En redovisning och ett prov avklarat, skulle inte säga att något av dessa gick super men man vet inte säkert för man får resultatet ;) Efter skolan åkte jag och Becca till Bolinder, blev ett träningspass och det märktes att jag inte besökt gymmet på de senaste veckorna. Väl hemma har jag hjälpt till med maten och tvätten. Nu har jag en ledigkväll och tänkte ägna den åt att träffa en vän, plugga eller slappa galet. Borde göra det andra alternativet, vill göra det första men lär sluta med det sista. Haha!

Hoppas ni har en bra kväll i kylan, puss!


Min bästa, jag kommer sakna dig massvis när du är och njuter i paradiset!

Drömmer mig bort

Har håltimme och borde plugga svenska med tanke på att jag har prov om mindre än två timmar. Men istället sitter jag här och drömmer mig borta. Farliga, otillåtna men sååå fantastiska drömmar. Det stör mig något enormt att då jag måste fokusera, då du verkligen inte får finnas i mina tankar gnager du dig fast på näthinnan extra mycket. Men jag får väl bara inse och acceptera att kärleken är sådan.

Tumblr_l5cq1re5mh1qc9dyfo1_500_large
Jag drömmer om att det är du och jag som går där tillsammans.

Brighter then the sun

I'm shining brighter then the sun everytime I have spent time with you.
true story.

---------------------------------------------------------------------------------

Okej, nu tänkte jag berätta lite om min roliga dag.. Fast neee, den var tråkig och jag måste plugga för har både prov och redovisning imorgon. Såklart så har jag 75% av plugget kvar och klockan är halv elva. Planen är att plugga till halv ett och utnyttja hål timmen imorgon, heja mig!

One month with you.


i'm addicted and i just can't get enough.

Herregud! har nog aldrig varit såhär ofokuserad som jag är nu. Hade tänkt plugga hela kvällen och komma ikapp, men inser att det aldrig kommer gå så har redan gett upp lite halft.. Men ska ge det ett sista försök om en stund.
 
Börjar bli lite smått galen (bokstavligt talat) nu för att jag inte får träna. Måste egentligen ha kryckor tills på onsdag men kände att det räcker med att inte få träna på ett antal månader. På onsdag ska jag till skjukhuset igen så får vi se vad dom säger, drömmen vore ju att dom sa att jag får börja gymma nu på en gång!!
Nu ska jag kolla lite grey's och sen försöka plugga.


Hahah Emma och Mikaela till 100%!!!

Tumblr_ltk321tbsj1qfjw0mo1_400_large

Åh crap, it's monday!

Godmorgon! Jag har nyss ringt Arlanda men måste ringa vid 12 till en annan avdelning, så håller tummarna. Det är en del av mitt svenska betyg som hänger på detta! Anyway, idag har jag två lektioner sen måste jag hem fort (men lär ta evigheter då pendeln inte går) för att plugga innan träningen. Sista veckan är inte rolig. Svenskaprov, spanska redovisning, Samhällsinlämning och detta är på fyra dagar. Buhuhu.


Helgens godaste! Bästa med utlandet måste ju vara Starbucks

I will always stand, stand by you

Hola! Nu är jag tillbaka i min mysiga säng. Skönt efter två nätter borta, men saknar mami redan. Vi har haft det jätte mysigt. Gått runt massor i Amsterdam, ätit gott, åkt en guidad tur på deras alla kanaler, gått på museum, spela kort, pratat och skrattat i mängder. En toppen helg med mina favoriter helt enkelt! :)

Hemresan blev dock inte lika bra. Först stod bror min på stand-by ticket fast vi bokade för månader sen, så efter lite panik och flipp kom han med på planet men fick sitta långt ifrån varandra. Därför var jag smart och pluggade. Förberedde allt inför mitt svenskaprov på tisdag då man ska ha med en disposition. När planet landade blev de stressigt och jag glömmer kvar min bok + allt jag har skrivit. KAAOS!!!! -.- Så är lagom pigg nu. Ska ringa arlanda imorgon och försöka fixa, hoppas de har sparat de (a)

Pappa körde mig direkt till Björkeby där jag kollade vår DJ match som kunde ha gått bättre ;) Nu pluggar jag och ska sova snart. Puss

without i'm having a hard time standing

Ska snart ut på stan, sista dagen här med mami!!! Så skönt att träffa henne igen. Kommer hem runt 8 ikväll så uppdaterar då. Puss

i väntan på arlanda

Hejsan folket!! Nu bloggar jag för första gången från mobilen. Sitter på Arlanda med Oscar och väntar på planet som ska ta oss till Amsterdam och mor vår. Saknar henne massor, bästa mami!! Just nu sitter vi som två osociala töntar med våra mobiler och avnjuter öl/starbucks coffee, sistnämnda för mig ;) kommer kanske uppdatera lite i helgen annars får ni lägga ert hopp till Emma. Ha en lika bra helg som jag ska gott folk!! Puss Mikaela

If you ask me how im doin', i would lie and say im doin' just fine

En riktigt bra dag idag, tre lektioner i skolan som susade förbi och fick sluta lite tidigare. Åkte hem, har städat, packat och fixat lite. Nu är Helena här och snart ska jag dra till Hanna och åka med henne till lagets dam dm match. Såå ciaaao!

Hahah, så klockrent och så saaant!

Tumblr_ljkvuxrhp01qgsqklo1_500_large

Längtar redan nu till nästa års galenskaper

Tumblr_lk8jfwg3qp1qacqg4o1_500_large


Karma's a bitch

Dagen började bra, sovmorgon, den efterlängtade åk dejten med Filippa, en lektion och häng med bästa Bella. Sen kom träningen, springer några varv runt planen som uppvärmning och kan inte ens genomföra det, kuuuul! Så fick kolla på träningen, hatar verkligen väntan innan vård. Typ som väntan innan domen, usch!


Cos your the one for me

Efter ett par avsnitt Grey's kom Helena över, vi pratade, sov, drömde oss bort och hon hjälpte mig med matten. Bra att ha natur vänner (y) skulle egentligen träffat Em ikväll men mår inte bra nu igen så tänkte sova snart och försöka vila upp mig så jag orkar med skolan imorgon också.
Puss
Mikaela

regnet smattrar och kroppen skakar

Jag ligger i min soffa med mjukisar, kofta och tre filtar - ändå fryser jag! Helt otroligt vad hösten har kommit fort! För ett par veckor sen gick jag runt med shorts i Berlin liksom!! Jag gick iaf hem från skolan idag efter en lektion då jag har huvudvärk och känner mig som ett levande vrak (fräsht). Har faktiskt varit duktig och pluggat matte i en timme och nu tänkte jag avnjuta några avsnitt Grey's innan jag måste försöka plugga igen.


set fire to the rain

Hey folket där ute!
Irritationsmoment nummer ett, har pluggat mycket på svenska provet inför imorgon och får nyss veta att de är flytta till en vecka framåt. Kom igen! Kunde ingen sagt det tidigare? -.- Så nu blir det att chilla ikväll, ganska nice :)

Fick gå av träningen idag för jag fick för ont, sånt som värker i hjärtat. Ger dessutom ångest då jag inte kan träna, blir därför en sväng till Friskis imorgon om jag har tid med sånt lyx, hehe. Nu blir det nog nått avsnitt Grey's och en hyffsat tidig kväll i sängen :)


Favoritkaraktärerna :)

Hej!

Kan inte påstå att det händer speciellt mycket just nu. plugga, äta, plugga, plugga, plugga, aa ni fattar. Imorgon ska jag iaf träffa mickan och prata resor, något jag verkligen behöver nu!! Vill bara komma bort från kalla, gråa, trista svergie och bara få lite miljöombyte och känna att jag lever! Bara glida runt och inte plugga eller tänka på något annat än att leva precis här och nu.


När livet är jobbigt, strunta i det jobbiga och njut av det underbara

Food,phrase,quote,cupcakes,life,words-6057a7ec80b2a2ff83aaed74ae2998bc_h_large

Kejsaren av Portugallien

Efter en skön sovmorgon, en kort dag i skolan och ett läkarbesök sitter jag här och jobbar med min disposition inför Svenska provet imorgon. Kan verkligen ingenting heller så det känns inte sådär överdrivet bra -.- menmen, jag har en timme att plugga på innan träningen så de är bara köra! :D


Big Brother Live

Jag kom hem ganska nyligen från Årstaberg där jag har tillbringat kvällen med Filippa, Elina, Filippas syster och en vän till henne. Vi har varit på Big Brother Live Norge. Deras program var grymt mycket roligare, en liten bummer var dock att vi fattade typ 20% om vad som sas, haha. Men det var kul att göra något nytt :)



Just shoot for the stars

Foolk ! I helgen har jag blivit rik, har lyckats samla ihop 1000 kronor som går till resor (y) LYCKA! Älska att döma ;) tjejmiddagen igår var jättemysig. Vi blev som ett, haha nej men riktigt deeptalk, skoj, spel, lekar. Ni är toppen tjejer!







Tre bilder från förra middagen (:

.

I just want to be anywhere else but here.


It's in your eyes

Godmorgon! Jag har varit uppe ett antal timmar och städat, diskat, pluggat och planerat. Skojskoj, njee! Tänkte ta en liten paus nu innan jag fortsätter. Har cirka 30 sidor kvar i min bok så tänkte läsa ut de nu så jag blir klar någon gång. Idag ska jag och Anna döma tre matcher vilket är typ 550 kronor, åhh jag älskar't! Sen vankas det tjejmiddag hos mig så jag är taggad! Det kommer bli en bra dag :)

Nu tillbaka till en extremt tråkig bok, puss!


En bild från idrotten i ettan. På atletica är vi hurtiga och kör ute även i snö ;) hahah

uppoffringar

Mitt i natten, skön känsla att jag ska upp om typ sju timmar och ska sätta mig och plugga nu. Men hela dagen har varit stressig så det är först nu jag har haft tid. Efter skolan mötte jag upp en vän för att ordna lite saker, stressade hem, hoppade upp på cykeln till Ica. Köttade runt i fredagshandlandet och letade efter pizzadeg i typ ett halvår -.- haha. Snabbt hem igen för att gå till Em och äta middag, sen tillbaka till mig och fixa iordning innan tjejerna kom över. Vi kollade på film, busade och hade allmänt mysigt. En toppen fredag skulle jag säga! De lämnade runt ett och sedan dess har jag diskat, städat, plockat undan, fixat inför imorgon osv. Är faktiskt stolt. Men nu ska jag som sagt ta tag i skolan, den måste man också ha tid för.

Tänkte passa på att säga att jag har lösenordsskyddat min andra blogg. Anledning, jag har inte tid med två stycken och vill inte att alla ska kunna rota i arkiv så här har ni mig från och med nu! :)

I see your ture colours and that's why i love you

Hej folket!
Nu ska jag försöka ändra om min inställning, lycka kommer inte av sig själv. Det får man kriga för, kämpa och det är så värt det. Så nu ska jag vända om detta skepp som har seglat fel den senaste veckan och låta lyckan jag kännt i hjärtat så länge komma tillbaka. Helgen kommer bli skitrolig och jag kunde inte vara mer taggad :)

Imorgon får jag träffa mina tjejer igen, wiihhueue! :D

Orkar inte mer!!

Har pluggat helt fokuserat i 5 timmar nu, utan mobil och utan dator med en middags paus på 20 minuter. Är yr och har ont i huvudet och ser knappt bokstäver längre. Det är inte ens mänskligt med matte prov i 3 timmar och sen kemi prov på samma dag!! Det värsta är att fast jag har suttit så länge idag (och andra dagar) så känns det som att jag inte ens kan hälften. Men aja får väl hoppas på det bästa.

Ska passa på att säga grattis till min fina vän Malin!! Hoppas du har haft en toppen dag! :D


When does it end??


Even the best falls down sometimes

Idag har varit en konstig dag. Mycket känslor, lite sömn och småsjuk. Vilket har resulterat i en hjärna med kaos. Har iaf skrivit av mig på min egna blogg. Oerhört skönt, nu kan jag fokusera på läxor, Grey's och Sverige matchen! :)


Jag har iaf grymma klasskamrater. Ni är awesome girls! :)

Grey's Anatomy

Åhno! Jag har fått ett nytt beroende, denna gång är det Grey's Anatomy som är boven. Hur bra är inte serien liksom? Jag kollar iprincip day and night på det! Stört bra! Hehe, så nu ska jag plugga och sen kolla på det (:

Pluggmåndag.

Plugg plugg plugg.. säger jag bara. En tråkig måndag på alla sätt och vis, och två feta prov att plugga till, till på torsdag!!!! Kan ingenting, ångeeeest -.- orkar inte blogga mer idag.


Wish I could spend every second of the day with you.


When i held yah

En mörk söndag.. Beletorsk, småsjuk Mickan, deppig Mickan.. Jag orkar inte blogga. Hej.då!

To do list.


Godmorgon!

Sitter och gnuggar sömnen ur ögonen och försöker komma in i mitt pluggmode som kommer vara välbehövligt idag. Men skriver ett snabbt inlägg. Igår, åherregud vissa dagar undrar man vad man har för sjuka vänner. Men om dom inte hade varit som dom är kan jag garantera att mitt liv inte hade varit lika värt att leva till det fullaste som det är nu. Vi kollade på en film som var lite awkward med pappa och micke först och sen gick vi upp och byggde en flotte och skrev lite saker (a)
Nu ska jag försöka plugga mycket!!!


Lördagsmiddag hos strand!


Vår fina flotte!


The perfect man.

Ligger i soffan och kollar på The perfect man. Får mig att tänka på vårt deeptalk igår, finns det verkligen en man som är 100% rätt för en själv? Det kan ni ju tänka lite på, and try to thínk outside the box ;)
Om en stund kommer hanna hit och gör mig sällskap, lär väl bara bli en film och lite flum, men svårt att få en bättre lördagskväll när man har kryckor.
Idag har jag varit nere på träningen med mina småtjejer och hjälpt till lite, sen pluggade jag och somnade i böckerna så en ganska lugn lördag med andra ord. Nu måste jag hoppa in i duschen och bli lite levande innan det kommer hit folk.


I feel free!


It's getting better.


To have someone to lean on

Hola chicas! Nyligen hemkommen från Em, vi tjejer tog hand om henne med lite överraskningar (okej jag har redan gett min men dom), snack, deeptalk, skratt och kollandes av gamla filmer på oss och bilder. Haha vi är för roliga ska jag tala om för er! :D


Här är vi då ganska normala ;) haha. Hotellrummet i London, tagg för match dagen efter!

And I'm alive again!

Efter en tuff och händelserik vecka är det äntligen fredag och jag är ledig! Resten av klassen har idrott idag, men jag kände att det var ganska onödigt att åka dit eftersom jag inte kan vara med ändå. Operationen i onsdags gick bra, så nu är det kryckor ett tag och ingen löpning, hopp eller liknande på 3 månader.
Idag har jag redan hunnit med en del trots att klockan inte ens är tolv. Jag har pluggat lite OCH bakat muffins till ikväll när brudarna kommer! Det visade sig vara en rejäl utmaning att baka med kryckor, but I made it!!
Nu ska jag återgå till läxorna och försöka komma ikapp lite...


You.


Let's go

Hey duuudes!
Idag har jag gått i skolan (mindre kul), lämnat chocklad åt nyopererade Em (gulligt!), gjort fystester (jobbigt), träffat Sara (välbehövligt), en till runda förbi Em (ännu mer gulligt), nu ska jag chilla (de är jag värd). Älskar mitt inlägg, hahah!


Becca, this one's for you! <3

i'll always be around

1419409818_5_jmgo_large
Im here for you all, my friends!

Fight to the finish

Kollar på en bring it on film, hahaah. Faktiskt en av de bättre (y) skulle träffat en vän idag, orkade inte. tar det en annan dag. orkar inte blogga. är trött. puss

I carry you home

Hola chicas!
Idag har jag haft en minst sagt hetsisk dag. Klockan ringde sju och jag hade ärenden hela förmiddagen innan skolan började vid tolv. Fick sluta strax efter tre då jag promenerade med Becca och Milla till Espresso House där de blev en fika, snack och plugg. Efter det åkte jag och Milla direkt till träningen, skönt att träna efter en halv veckas uppehåll. Övningskörde hem och efter det har jag duschat, bäddat rent, pluggat och nu tänkte jag krypa ned i sängen och avsluta dagen med en film. De är jag värd!

Hehe, tänk att dehär var typ fem år sen.. Mycket som har hänt sen dess!

Men bebis dåå

Kommer hem från Berlin, kollar bloggen och ser vad bästavän lagt upp! Sånt som gör ens söndag :) (ja, jag tar förgivet att de är menat till mig) ;) hahah

Berlin då, jag var mest trött och utsliten men känner mig betydligt piggare nu. Vi gick runt massor, kikade i affärer, åt god mat och njöt av det underbara vädret. 26 grader och inte ett moln på himmlen, de var som en varm sommardag i sverige! Extremt skönt! Jag slänger upp någon bild senare när jag orkar.. Nu ska jag kolla idol som jag missade i fredags, vet inte hur de gick så är nervös som satan! Hehe.
Puss

To the best friend in the whole wide world.


I know that you'll be there whenever I turn around.


RSS 2.0