HAHHA

Vet inte om jag har lagt upp den, men HAHAHAHAHAHAHAH!!!!!

Onsdag

Redan onsdag!! Lovet har ju inte ens börjat -.- fan då. Hehe. Dessa två  dagar som har spenderats hemma har jag hunnit nördat med mina vänner lite för mycket, plugga och träna. På träningen ikväll fick jag ett skott rakt på bröstet, AJ! Har värsta märket nu -.- men så värt ;)
P.S JAG VET GABBI!!!! Men godiset hos oss är mycket bättre :)

home, sweet home

Landade hemma för ungefär exakt ett dygn sen, lycklig & omtumlad. Var fantastiskt att få träffa storebror igen och jag har verkligen saknat honom. Men nu saknar jag honom ännu mera, hehe.
Vi har promenerat massvis, kollat en trollkar, sett Chelsea ta hem tre underbara poäng!, ätit gott, shoppat och varit på Universitetet :) en riktigt bra weekend!



1. Museum 2. Lampard warmin up 3. Me & Oscar 4. Me & Oscar
5. Starbucks logo 6. Just a small part of my shopping

Hello London

Ligger i lägenheten och kollar tv med storebror. Ska nog lägga mig och läsa lite snart, är helt slut efter dagen.. Efter en mattelektion mötte jag upp mami och papi vid city terminalen. Buss till Arlanda, fika på Starbucks, mat på O'learys, flygtill London, möta bror med en kram, åka till lägenheten, ut för middag, handla mat och dööööör i soffan. Helt ok dag sådära ;) Imorgon kommer vi vandra runt i Londons bästa kvarter och jag kommer njute hela dagen, dags för Chelsea att kamma hem tre poäng!!! Puss

hjärtat slår hårdare

Igår kväll var supermysigt :) vi var några killar & tjejer från klassen som gick ut åt, pratade och hade några trevliga timmar tillsammans. När jag kom hem packade jag lite och däckade före midnatt!!
Lyckades även försova mig imorse så det har varit lite stressigt nu. Men nu är jag back on track! Ska packa ned de sista, borsta tänderna och tigga skjus till stationen. Känslan är som den alltid är innan en resa, pirr i magen, jag är i extas och denna gång är hyserin värre. För när jag stiger av planet och London välkommnar mig kommer även bror stå där med öppna armar! En och en halv månad utan honom har varit riktigt jobbigt. Har saknat honom super mycket. Hihih, jag taggar !
skönaste flygoutfiten, en oversize skjorta och leggins. Nu drar vi!

Why we love onepiece! haha

HAHA, still I’m madly in love with mine!

världens sämsta bloggare?

Vilka hjältar ni är som hänger här varje dag trots att ni inte får några leverationer alls!
Hehe, jag har legat sjuk de senaste dagarna och nördat vänner lite fööör mycket, men men. Krigade mig till skolan idag för en redovisning och sen ikväll ska jag träffa några tjejer i staden för middag :)
Imorgon bär det av till världens bästa stad och världens bästa storebror. Can't wait!!

Until time stops and the world goes under

Tack för igår kväll alla fantastiska tjejer!
& ett stort grattis än en gång Hanna <3

wanna sleep with me?

Becca lämnade mig ganska nyligen efter att ha sovit hos mig (standard). Sen dess har jag bytit sängkläder och fixat med bilder. Borde hoppa in i duschen men mitt nya påslakan set lockar mig extremt mycket tillbaka till sängen. Hehe. Gårdagen var jättemysig och hoppas att Hannis blev nöjd med sitt firande ! Hihi. Tänkte slänga upp lite bilder senare, undertiden får ni vara avundsjuka på mitt påslakan ;)
Älskar att alla sladdar gör det så charmigt ;) hehehe

Lill lördag som den ska spenderas

Gick upp vid niotiden, drog till gymmet och körde ett pass med amanda som d ö d a d e oss. Skönt ! Efter det hem, duscha & började plugga. Snart kommer Moa hit & vi ska försöka lära oss lite om bokföring såhär i sista minuten innan provet imorgon. Kvällen ska spenderas med Bella samt en träning med laget. Oj vilken bra dag detta kommer bli! Tycker även att alla ska gratta vår lilla älskling Hanna Sjöberg som blir myndig idag! Vuxen osv, tjeeeena!! ;) Nej men stort fett grattis, du ska firas rejält på fredag vännen min! :D :D <3

Happiness!

Oj vilken bra dag jag har haft!
Mamma väckte mig och jag fick frukost serverad med god smoothie :) efter det åkte vi till outlet och ikea. Två böcker, stars & strips påslakan & dofljus i mängder kom jag hem med. Packade upp allt och tog en lång promenad med m&p innan jag tog tag i mitt rum. Rensade ur kläder, möblerade om i garderoben, strök massa osv. Duktig tjej!
Frammåt fyra tiden åkte jag & pappa iväg en sväng till för att köpa en ny kamera till mig. Denna skönhet är grymt bra & blev framröstad till årets digitalkamera 2011, jag är verkligen i extas ! Fick dessutom andra glädjebesked som jag inte kan dela med mig av ännu. Att jag nu ska spendera ett par timmar med läxor känns inte ens ansträngade, är så lycklig just nu!
bilden är tagen med min nya kamera :))))))

smile

Bra morgon, bra dag, bra kväll.
Oj vad kvällen slutade bra!

tisdag

Lång skoldag idag som faktiskt visade sig gå bra, allting gick min väg! Och lämnade en timme innan vi egentligen ska sluta, tack kära svenska lärare! Amanda och jag tog en trip till spånga där hon fixade bryn & fransar. Efter det åkte vi vidare till henne för prat, film & vardagsmys! Nu är jag här lite forever alone & rastlös. Saknar storebror way to much!
De där var några år sen vännen ;) heheh

Vaknar upp, aah solen skiner igen

Vaknar, är trött, vill inte gå till skolan, fixar mig. Ska gå men kolla facebook snabbt. BAM, första sidan "Vi har vattenläcka i skolan så att lektioner är inställda idag mån 6 februari" !! Liten mini celebration för mig själv. Frukost, film, telefonsamtal.. Och nu börjar deppiga plugget. Har två feta grejer som ska vara klara om tre timmar. Kriga Mikaela!!!

'

When life gives you a thousand reasons to cry, show life you have millions to smile

åh, memories

Snart två år sedan, balen!
Saknar högstadiet väldigt väldigt mycket ibland!

A never ending love!

Hugh love!

will it ever go away?

Rykten.. Jag trodde att när nian var slut, när högstadiet var över skulle dramat tonas ned. Men neeeeej, det ska bli värre! Har inte brudar någon gräns. Vi dömer utan att veta, snackar skit för att det roar & försöker intala oss själva att vi inte är som alla andra. Men då tycker jag att du kan ta en fet blick i spegeln nästa gång. Är du ärlig? Snackar du skit? Isf är du precis som alla andra.
Jag är långt ifrån perfekt & jag har insett det. Samtidigt jobbar jag hårt för att inte känna någon lycka alls för andras misslyckanden & face it .. det är svårt! När någon du inte tycker om alls har lite otur med sig får det mig att må bättre för stunden. Dock vill jag inte att de ska vara olyckliga.. alla förtjänar lycka.
Nu känner jag att jag rann iväg. Ville bara säga att jag inte vill ha drama, skitsnack & rykten som en del av min vardag!

my future husband

Åh herregud vilken man! Så otroligt charmig, söt och bara fantastisk. Han vann mitt hjärta ikväll, Gavin DeGraw. Tack för att du startade månaden på bästa möjliga sätt. Publiken, get lost! Går man på konsert får man fan tagga .... -.-
Oh, I can&#8217;t wait until tomorrow when I finally get to see you live. You&#8217;re AWESOME MAN!
Vi kommer få så söta barn ;) hahahah

RSS 2.0