Sjuk..

Då har man blivit sjuk igen då.. Förlåt men jag orkar verkligen inte blogga ikväll, imorgon lovar jag att det kommer upp bilder från allsång och från igår :)


Allsång!

Imorgon blir det allsång på skansen med några kompisar från klassen. Kul att man ska sitta och löka en hel dag på skansen i 26 grader ;) men men lätt värt det ju :D
Har fixat matsäck i över en timme nu så hoppas verkligen att det är gott ;)
Annars har jag bara chillat idag :) först drog jag, hanna och helena till net on net för att jag skulle köpa 40-års pressent till mina föräldrar, tänker dock inte skriva vad det är än ifall de läser bloggen ;) sen åkte vi vidare till lövsta och solade och badade lite, blev lite brunare ialla fall ;) sen har jag faktiskt tränat idag också, är ganska stolt, har tränat varje dag i en vecka nu. Fast jag får ju inte springa eller gå fort eller så, så det har mest blivit cykling och styrka, men det funkar väl det med. Nu ska jag vidare på nya äventyr!


TAGGTAGGTAGG!


If I could stay

Jag vet att jag har varit off. Men har haft fullt upp de senaste dagarna. Sen tältningen har de varit för mkt drama i mitt liv, men de mesta verkar ha lugnat ned sig nu så jag klagar inte...
Emma berättade om midsommar, som faktiskt var rolig. Eller mestadels men vi ser det positivia.
Imorgon ska jag iväg och vara ledare på ett innebandy läger så kommer inte hem förän nästa helg.. Hoppas Emma ligger i med uppdateringen tills dess ;) Kuul att jag ska vara inne i en innebandyhall när de ska vara 25 grader och sol hela veckan, höhö. Men får väl smita ut i solen så ofta jag kan!




Lycka!

Just som man tror att livet ska rasa samman och att man aldrig mer kommer ha orken att skratta så kommer det något som gör att man glömmer alla bekymmer. Man går runt och småler hela tiden och känner sig bara glad. Nu kommer finvädret också vilket gör allt ännu lite bättre :)
Dock vart gårdagen inte så lyckad som jag hade önskat, oväntat besök av en person jag hoppades att jag aldrig mer skulle behöva vara i samma rum som men men sånt är livet.
Idag har jag bara legat och sovit och chillat i soffan, mickan hade tydligen kommit och försökt väcka mig och lyft på mina ögonlock och allt men jag märkte ingenting så hon drog igen. Nu ska jag slänga ihop någon middag eftersom dom andra åt när jag sov och sen glömde jag att äta så ska nog göra det nu.


Svensk midsommar!


Svensk sommar...

Jaa, vad ska man säga? En typisk svensk sommar eller? Regn och typ 15 grader varmt.. Vill bara till värmen NU NU NU!! Känns verkligen inte som midsommar imorgon, hoppas verkligen att det inte regnar, då kommer det ju inte kännas som sommar. Det är typ som julafton utan snö..


Vill tillbaka!!


en tältkväll med gänget

Kvällen började med typ 15 pers men när morgonen grydde var vi bara sex kvar. Under natten hände mer än vad vi tänker ta upp här, men jävligt många äventyr och chockar! Vi har inte sovit en sekund inatt och jag ska hålla Emma vaken i 57 minuter till då har hon dygnat för första  gången, mes de är ju lixom vardag för andra ;)
Anyway, vi avslutade morgonen med en bark frukost och nu ska vi chilla framför lite film. Dagen ska vi spendera på olika håll innan vi ses till kvällen igen :D
Puss

Cybertown och tältning!

Snart bär det av till cybertown där vi tjejer ska spöa skiten ur killarna ;) nu är det girlpower som gäller! Är galet taggad på att sänka killarnas självförtroende till noll :D nu är det krig!
Sen ikväll blir det tältning om killarna fortfarande vill när vi har krossat dom, de är ju sjukt dåliga förlorare så får se hur psyket är efter cybertown ;)
Jag borde väl egentligen ladda upp med nyttig och hälsosam mat, men jag såg att min bror har gjort pommes och något kött som såg riktigt lockande ut, så jag tror att jag ska kika lite närmare på det.


Cybertown!!


nattdjur

Vi sitter uppe hos Celina. Idag/natt har vi mestadels kollat på film och snackat. Skönt med brudarna :) Eftersom vi är så speciella så fick vi ryck vid typ halv fyra och började laga tacos. Känndes bra då vi inte ätit någon riktig middag :p hehe. Såå nu får vi se vad som händer antingen ut eller en film. Jag röstar på film, helt klart! / M


Lisbeth Salander så sjukt cool tjej! Stark som fan.. Klarar allt

Only for us

Tumblr_ln08y73tqj1qlx2d0o1_500_large
I wished this was us. Fighting against eveything and all the odds just to be with eachother.
And the most important thing is that we sucess becuase togheter we're unbeatable.
I <3 U


Heartbreaking love

One second I was the best thing that had ever happened to you and you wanted to be with me all the time. The next second I was a pain in the ass and you didn’t want to see me anymore. The worst thing is that I don’t know why, why can’t you just tell me how you really feel? But however I think I have got one answer, never ever in my life it's going to be you and me.

E


Sommarlov!

Nu är det äntligen sommarlov på riktigt för min del. Det firades ordetligt igår (a) även fast det kanske inte var den bästa kvällen i mitt liv så var det kul att bara vara med kompisar. Igår tänkte jag att jag skulle vakna vid typ nio imorse eftersom jag är inne i tidiga vanor men jag vaknade för en halvtimme sen och ska egentligen vara hos mickan nu men ska bara fixa det sista sen ska jag gå över till mickan så ska vi åka till celina. Vi ska ha filmmaraton i ett dygn och det känns som att det är precis vad jag behöver, bara vara med nära och kära som verkligen känner mig och bryr sig :)


Pray for love

Every night before I'm falling asleep I'm praying to God that you're going to lie next to me when I wake up.
Every morning I'm feeling a tear against my cheek when I realised that I lost you, that I will wake up alone the next morning aswell.
My only wish is to have you next to me because that's the only way to make me feel happy, secure and comfort. I will pray for you, me and us every night until we're back togheter.


I wish i could save you

Något som alltid får mig att må lite, lite, lite bättre är att lyssna på Simple Plan. Just nu ligger jag här sjuk och väntar på Em och Hanna. Em ska sluta jobbet först och sen kommer hon. Därav dålig update från henne. När hon inte jobbar sover hon eller är med MIG ! :D Men idag är sista dagen så hon får stryk om hon inte börjar skriva imorgon ;)




Den övre bilden är tagen för mer än ett år sedan och den undre togs i Spanien för en månad sen. Jag fick en kommentar igår av en vän att han sett den övre bilden på mig och att jag verkligen inte var mig lik. Håller ni med? Har jag ändrats mycket på ett år?..Frisyren iaf ;) hehe. 


between heaven and hell

Har haft en sjukt bra dag idag! :D
Började med att Hanna väckte mig liiiite förtidigt, men jag var tapper och duschade, åt frukost, klädde på mig och allt ! Stolt :D hehe. Sen drog vi till Kista, var tänkt att jag skulle bara köpa en maxi-klänning för att spara pengar, men de gick ju åt helvete. Kom hem med ett par hotpants, en blus, två bas t-shirts, en mys/träningströja och en maxiklänning! hehe. Bra Mikaela -.- Anyway allt var på rean och de blev inte en 500 kronor så de är okej försöker jag intala mig själv :)

Efter Kista drog vi till Hanna, dit kom Helena och vi körde bandy ett tag. Efter de drog jag iväg och körde lite med pappa, går bättre och bättre nu :) Drog med mig Em tillbaka till Hanna. Resten av kvällen spenderades i hennes uterum med snack, jävla massa skratt, planer och kortspel. Hahaha ni är så jävla sjuka allihopa (speciellt hanna) HHAHAHAHAH. Men jag älskar er !
PUSS

Fuck mornings!

Jag blev väckt för typ en halvtimme sen. De var min kära vän Hanna som ringde. Vi ska snart kriga oss mot Kista där jag ska leta efter en maxiklänning. Ett plagg jag verkligen vill köpa innan USA! Gärna två, hehe så ska kolla med mamma om hon vill donera pengar annars kommer de bli tufft :o


Min fina vän med hennes superfina maxiklänning. Vill ha en liknande och en enkel typ


You and Me

It's you and me
And all of the people with nothing to do
Nothing to lose
And it's you and me
And all the other people
And I don't know why
I can't keep my eyes off of you

Why are the things that I want to say
Just aren't coming out right?
I'm tripping on words
You got my head spinning
I don't know where to go from here
 



När vänder oturen?

Ja när ska jag egentligen börja få lite flyt här i livet? Jag var hos sjukgymnasten idag och hon sa att jag måste träffa min läkare snarast.. Troligitvis blir det väl operation eller något liknande :( Det är ju min fot som spökar igen, den har blivit mycket mycket värre nu de sista veckorna.
Resten av dagen har också varit en riktig piss dag tyvärr. På jobbet blev jag riktigt sur, arg och ledsen på flera av tjejerna. De gjorde verkligen aldrig som jag sa. Jag sov typ tre timmar inatt så kan inte påstå att jag var på superbra humör men imorgon ska det bli bättre. Jag ska sova ordentligt inatt och komma med nya krafter imorgon :)


Känns som att en Thailandsresa skulle sitta riktigt fint just nu.


Will I ever be enough?

Räcker jag till? Duger jag? Gillar han verkligen mig? Hur kan folk tycka om mig?
Det är ofta såna frågor som just vi tjejer ställer oss själva. Redan i frågan trycker vi ned oss själva. Vi tittar ned på oss, och om vi ser oss själva som urusla, dåliga och värdelösa är det klart att andra börjar tänka så också.
"Åh vad fin du är idag" Är en komplemang många får och ofta när jag säger det får jag tillbaka ett "Idag, jag ser ju ut som en gammal kråka" Vi trycker ned på oss själva när vi får en komplemang. Ett "Tack" är så lätt att säga.. Men varför är det så svårt undrar jag? Är att säga "Tack" som ett erkännande att man ser bra ut?.. Och man kan inte erkänna att man är fin? ..

Kom igen nu allihopa där ute (framförallt tjejer)! Kolla på er själva, ni är vackra precis som ni är. Om ni hade varit fula, dumma i huvudet och värdelösa varför hade ni då haft vänner? Jag är inte super nöjd över mitt utseende, jag skulle kunna vara lite smalare, ha tjockare hår och längre ögonfransar. Men jag vet å andra sidan att min hy är super fin, jag har en bra längd och en propitionell näsa. Ingen är perfekt, men lyft fram dina finaste sidor och se på dig själv med stolthet. Jag är frisk, har bra vänner, en fin familj, går i skolan och får göra saker jag vill. Mitt liv är underbart!

Jag har inte alltid haft tur med killar och kärlek. Men jag vet att jag är en fantastisk människa. Otroligt stark eftersom jag i alla lägen står upp för det jag säger och med mina vänner bakom mig klarar jag av allt. Den kille som inte vill ha det,en tjej som älskar livet och är lycklig och ärlig. Den killen är det synd om.. Därför vet jag att jag kommer hitta någon, en person som är perfekt för mig och därför går jag inte runt och väntar, letar eller så. Utan jag vet att de händer när de händer. Jag kommer hitta allt. Kärleken och lyckan är min framtid. DU kan också bestämma din, men det börjar med att hitta dig själv och våga visa världen hur vacker du är. För du är garanterat unik och vacker på ditt sätt, försök inte vara någon annan. Utan du blev den du är av en anledning. Var stolt och håll huvudet högt!


triss i bilder






Triss i bilder från Hannas middag igår. En supermysig kväll hade vi med närmaste.


save you

Sitter och lyssnar gamla Simple Plan låtar, snacka med folk på datorn och skriver träningsscheman. Egentligen borde jag sova och ska nog göra det ... snart (lär bli om någon timme då). Men imorgon har jag bara två träningspass inplanerade så jag kan sova lääänge :D


försöker fejka pigghet.. funkar de bra eller? /M

skönhetsbegär

tjena! just nu sitter jag och får naglarna målade av MLI :) lyxigt.. men pga färgbrist fick det bli svart, lite tråk men men . vi kom nyligen hem från väsby. Där kollade vi film, spelade fifa, chillade ocj träffade folk ^^ trevlans. men har inte fått mycket sömn inatt :o
Ska snart hoppa in i duschen och fixa mig innan jag ska iväg till Hanna ikväll på middag.
PUSS


charmknuttar ;) haha

Film och jordgubbar!

Just nu ligger jag och återhämtar mig efter en galet jobbig dag med film och jordgubbar. Jag har jobbat hela dagen på gymnastikläger och tränat små tjejer, har varit riktigt kul och lärorikt men extremt jobbigt och imorgon är det bara att ta sig upp vid sju tiden igen för ännu en träningsdag och så blir det hela veckan ;)


Jordgubbar kan vara något av det bästa med sommaren!


humor


Om ni kollar på hela klippet utan att skratta så har ni noll humor.
Skrattar lika mycket varje gång och måste ha sett det 20 gånger minst.
Hitlet skämtet och Gunde Svans anfall är det roligaste jag varit med om ;)

Snart ska jag rulla till Väsby. Ha en bra kväll! Puss M


lev livet

Det är helt sjukt hur mycket makt vissa människor har över ens liv. För två dagar sen var det inte så bra mellan mig och fyra personer. Då ville jag gå under, mådde piss, grät konstant.. Men nu när allt är löst är jag lycklig i hela kroppen! Åhh, det här ska bli en bra sommar!

Jag ska snart in till stan för att möta upp min vän Kevin. Vi får se vad vi hittar på :) Efter de blir det att möta upp Bella och träffa killarna från igår. Slagg hos Simon är det planerat. Supermys! :D hehe. Därför blir det inte mycket blogg idag från min sida.

Emma är lite efterbliven också, nej men hon jobbar så vet inte hur mkt hon kna uppdatera men tro mig jag jobbar på det! :D


Simply the best!

So do you

Hoffmaestro spelades flitigt idag i Kristineberg där jag och Bella hängde med lite pojkar från min klass och några andra killar. Imorgon ska vi troligtvis dit och sova också. M Y S ! Puss Mikaela


Bara för att Anton är så söt på denhär bilden :)

hit the road

Jag ska tydligen ut och köra bil nu. Övningskööööra, Hjälp! Ett tips, alla ni trafikanter där ute, A K T A  E R !!! Hahah.
Hoppas ni får en bra dag :)


hoppas både bilen, jag och pappa klarar oss.. men med otur slutar de som på bilden ovan ;)

UPDATE: Jag, pappa och bilen klarade oss. Hur bra är inte jag..? Jääävligt bra!


Love is in the air!

Den där hemliga grejen mickan berättade om var man mamma och pappa gifte sig igår :) Kul att dom äntligen gjorde det! Limon kom och hämtade oss vid tolv tiden och körde oss till skansen, där dom skulle gifta sig. Hela dagen spenderades på skansken och på kvällen var vi hemma hos Becca där BV hade konsert ;) Det var super mysigt att umgår med massa folk och njuta av musiken :)
Skolavslutningen var helt underbar. På kvällen grillade vi först hemma hos mig och hade trevligt. Sen drog vi vidare till lövsta. Där var det hur kul som helst och en väldigt speciell person överraskade mig på ett positivt sätt ;)
Nu ska jag fortsätta städa mitt rum -.-

'
Sommarkvällar! <3


sola

Sommaren kanske är som bäst när man ligger och läser en grym bok i solen. När den är så varm att man håller på att smälta men ändå inte vill röra på sig för att boken är så bra. Att bara slappa en eftermiddag i solen, det är värdefullt!

4589817102_ecfcb44cee_z_large
läsa i sommarsolen <3

love songs

Hela morgonen har jag lyssnat på kärlekssånger.
Plågat mig själv, börjat inse att jag kan ha förlorat dig föralltid.


förbereder inför kvällen

Som vanligt så klantar jag till mig och glömde hemma nycklar. Alltså har eftermiddagen spenderats hos Emma. Hanna var här ett tag och vi solade, spelade basket i bikini och käkade ananas. Sommarkänslor! Efter de drog H och Em fixade håret på sin moder inför en hemlig grej, vad gör jag då. Jo som en i familjen sätter jag mig och kollar film med hennes bröder ;) chill. Em fixar sig lite smått nu och jag väntar på att mina päron kommer hem så jag kan byta kläder.

Om 35 minuter ska vi vara på Ica för att möta upp några tjejer i Em's klass. De blir till att köpa middag som vi sedan ska laga tillsammans och njuuuta av ;) Efter det börjar festen! Vi har ju fan klarat av ett år på gymnasiet!!! DET SKA FIRAS! Men nu smsa mamma att hon var hemma så ska skynda.
PUSS

jag och Bells på BA igår


titt

Tänkte kika in här lite snabbt :) Bella är knas tjej.. hihi och jag är trött och random. Imorgon har jag klarat av en tredjedel av gymnasiet! Fan vad bra alla vi ettor är! :D PUSS M


ännu en bild från idag :)


Sol och bad!

Idag har det varit en helt underbar dag och jag är helt slut nu. Först tog jag och några i klassen en cykeltur på 30 minuter till kallhällsbadet för att möta upp resten av klassen. Där grillade vi, badade, körde volleyboll, solade och mycket, mycket mer ;) Sedan var det bara att ta den där långa cykelturen hem också.. När jag kom hem skulle jag bara byta matsäck och sen iväg igen. Jessica kom och hämtade mig och så körde vi förbi donken och köpte lite grejer och sen åkte vi vidare till kallhällsbadet, där vi mötte upp resten av laget :) Vi åt mat och kakor i massor, körde fem-kamp, brännboll och badade galet mycket. Bilder kommer förhoppningsvis så snart som möjligt :)
Tyvärr var det sista kvällen med tjejerna vilket inte alls känns bra.. Börjar nästan ångra mitt beslut på riktigt men men gjort är gjort så nu är det bara att göra det bästa av situationen :)
Imorgon är det äntligen skolavslutning!! Hopppas att hela dagen kommer bli riktigt lyckad annars blir jag besviken ;)
Nu ska jag nog sätta på någon bra film och sen sova, måste ju vara utvilad till imorgon ;)

 
 
Med er har jag haft många av mitt livs bästa stunder!


what a beautiful day

Min dag började vääldigt bra.. eller dåligt beroende på hur man ser på saken ;) försov mig iaf och missade städdelen i skolan. Kom alltså lagom till när alla gick till Ica för att köpa godis, läsk, chips, lunch, jordgubbar och glass :) De kalaset betalade vår fantastiska lärare. Taaack Samira :) De flesta i klassen vandrade tillsammans ned till Krillan där vi åt, solade och badade. Riktiigt mysigt, men efter en timme eller så rullade jag, Becca och grabbarna utåt mot Järfälla. Boysen åkte vidare mot Jakan för att köpa present till vår lärare (gulligt att de köper från oss med) Jag och Beccs åkte hem till mig, här har vi bara chillat typ. heheh. Nu ska jag fixa mig innan Bryan Adams! Kommer bli grymt!



tack för en mysig dag klassen <3


Kärleksdikt

Jag måste bara dela med mig av min fina dikt jag skrev på svenskan, vill tillägga att jag aldrig skriver sånt här så det var nästan helt nytt för mig.. men enligt min lärare så lyckades jag riktigt bra så jag är ganska stolt faktiskt ;)

Plötsligt står du framför mig. Jag känner dina mjuka händer smeka min kropp. Du ser mig djupt i ögonen och förvandlar universum till ett paradis för bara dig och mig. Dina himmelska läppar rör vid mina och jag känner ditt bultande hjärta mot mitt bröst. Vi försvinner till en helt annan plats för ett ögonblick och jag vill aldrig, aldrig förlora dig igen..



E


Finally!

Japp nu är sista träningen med tjejerna avklarad. Har haft sån sjuk ångest men nu har jag tagit beslutet att sluta men gymnastiken för gott och det med blandade känslor. Men jag kan ju inte vara fast i det hela livet så nu är det dags för en ny start och den här gången ska det fasiken bli bra!! :D
Imorgon är det dags för första doppet i år och med det så invigs ju sommaren!! Sen är det bara börja tagga för skolavslutningen på fredag. Är så galet taggad det ska fan bli en av dom bättre kvällarna i mitt liv ;) Nu ska jag börja fixa matsäck till imorgon ;)


 Äntligen är den här, den efterlängtade sommaren!


dagens klipp


idag kollades de lite solsidan.. kärlek till ove. så underbar kille! haha


Life's about..

  • Challenge yourself
  • Do what you wanna do and don't care about what others might think
  • Belive in yourself
  • Finding peace and happines
  • LIVE!

Lev livet så som du vill och skit i vad alla andra tycker. Våga göra det du vill och var impulsiv och dum ibland.. Det är så de bästa minnena skapas, tänk efter själv. Dina bästa minnen kommer ifrån när du gjort saker du egentligen inte vågar eller verkligen verkligen vill.


happy face

Just nu sitter jag på pappas kontor, har lyckats fjäskat till mig en dator att låna (y) här ska jag chilla i en timme eller så innan vi rör oss in mot Kungsholmen för att käka middag och sen besöka min doktor (jag har en ögoninflammation som aldrig verkar vilja försvinna). Ikväll blir det även att träffa Em en stund, planera helgen och sånt :))

Har haft en otroligt skön dag i plugget, på förmiddagen hade vi lektion i tip minuter sen gick vi iväg till en brygga och solade hela förmiddagen. På eftermiddagen har vi pratat våld osv, faktiskt intressant :)
Nu ska jag inte tårka ur er något mer om vad jag gör på dagarna.
PUSS


Emelie, jag och Josefin. Fantastiskt fina jag och mina vänner är ;)


L

Fashion-girl-hair-photography-pretty-wind-favim.com-61720_large
"Falling in love is awfully simple, but falling out of love is simply awful."

let's try it again

Tjeeeena! Emma och Mikaela här, vi tänkte göra ett nytt försök då de är sommar :) innan har skola, träningar osv stoppat oss men nu kan vi göra vad vi vill. Så nu kööör vi!!! :D

Om ni vill läsa om något speciellt är de bara kommentera, hoppas ni gillar de vi gör!



NU KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR VI!


RSS 2.0