-

Tumblr_llu4u7lamt1qd646ho1_500_large
Jag klämmer mig fast vid dig och kommer aldrig släppa eftersom du är min livboj när jag simmar på allt för djupt vatten.. <3

Dom 999 saker jag aldrig skulle göra, dom vägs upp av 999 värre saker jag har gjort

Kent's nya platts är bra, riktigt bra! Den går på repeat här hemma just nu. Skön musik! Ska försöka ta tag i plugg, men lär sluta med en bra bok eller så.
Dagen har iaf spenderats med mina innebandynördar i Eriksdalshallen och kollat innebandy, woop! Skoj skoj. Mycket mer har inte hänt med tanke på att jag åkte imorse och kom hem nu. Grattis till f97 som tog guld och f96 som tog silver, heja Bele! :D

somewhere over the rainbow

En dag som verkade rätt trist när jag vaknade vid tolv slutade riktigt bra faktsikt! Planen var att plugga hela dagen och endast fokusera på skolan. Slutade dock med att Emelie ringde och vi tog en promenad till Jakan i det vackra vädret. Där gick vi in på H&M och spenderade mina presentkorts pengar, en foundation till mig och en blus till Emelie. Efter det rullade vi hem till mig där Emelie hittade lite klädesplagg som jag tröttnat på. Vi körde vår klassiska cykling som är legendarisk hem till henne där vi drack världens godaste drink, pratade, gjorde planer och hade allmänt mysigt. Jag körde även igenom hennes garderob och hittade lite kläder. Så nu har jag fem nya plagg i ungefär en månad, super!!

Såhär såg jag ut idag. Älskar att jag bara klär på mig innan jag inser att allt jag har på mig är från London. Hehe, tror att halva min garderob om inte mer består av kläder inhandlade i London, men what to do? ;)

Mina fem kap från Emelie. Två lite finare tröjor, ett maglinne & två sköna tischor!

The not so lucky one

Efter middagen, som var utsökt. Himla god indiskrätt drog jag mig mot Vällingby med KKC! Lämnade cv på några affärer innan vi gick på premiären av "the lucky one". Boken är bland de bästa jag har läst (efter VA såklart!!) men filmen, jisses vad dålig!! De fångar inte alls Keiths äckliga sida, Zac Efron är en usel Logan.. (han är för mycket sweet boy för att vara ruffiga men ändå sexiga Logan) och Beth... nej. Bara fel! Hmm, riktigt missnöjd och får nog läsa om boken för att må lite bättre ;) hheh. Ska iaf trösta mig med den nya VeckoRevyn nu och lite fantastisk musik så blir nog även denna kväll bra.
Kenza, Sveriges snyggaste kvinna! Goosh, såå snygg !!

We are the kings and queens

Fredag, snart helg. Känns fantastiskt! Började dagen med en sovmorgon som följdes av en mysig frukost med Amanda på espresso house. Bara en lektion på en och en halvtimme innan jag och Becca åkte och satte oss i solen och nöjt av värmen. Efter det satte jag på musik på högsta volym innan jag dansade mig hem i solskenet. Nu ska jag slipa på mitt cv, pusshej!

´

I know you to well to say you're perfect, but oh my sweet love, you're perfect for me

I'm just playin aroud

Hey!
Nationella igår gick väl helt okej. Minst vg iaf (a) hehe, egen liten analys sådär. Efter skolan däckade jag fint i soffan innan jag chillade lite på träningen för att avsluta kvällen med Champions Leauge och scrubs. Idag var det prov igen, kändes bra. Fick sluta tidigare, chillat hela kvällen för att jag är en dööööd pottfisk!
Imorgon är det skola, jobb sökandes och bio med de bästa! Taggaaa, länge sen vi alla hängde. Har verkligen inget att skriva då ingenting händer så pusshej!

nationella provet, woop!

Sitter i klassrummet och väntar på att nationella ska starta. Hade talet igår och det gick super bra, fick MVG!!! :D :D så nu måste jag leverera bra resultat på det här.  Heja mig.. Har skrivtid till klockan sex, men aah. känner jag mig så går jag väl vid fyra tiden. hihihi.
Fortfarande i hybris sen segern igår, whhhhey!!! Bääästa någonsin typ :D

You only live once

Igår fixade jag, Frasse & Becca oss hos mig innan vi drog till söder där vi mötte upp Gabbi & Julia för en cider och sen skiva. Maskeradbal på Rose, inte den bästa kvällen i mitt liv och när vi skulle hem kunde jag inte gå på min fot. Så snål åkte med en taxi till centralen, snälla människor det finns! Räddade min kväll.
Så drygt att gå upp imorse när Becca låg och sov. Men överlevde en skoldag idag. Sen dess har jag bara sovit och kollat fotboll. FINAL I CL!!! LYCKA, CHEEEEELSEAAAAA!!!!!!!

-

True, fight until u get it
This i why I'll stay and fight for you...

Sorry for party rocking

Godmorgon / god eftermiddag!
Jag hade en toppen gårdag. Åkte till Beccut där kvällen börjades med stormiddag :) efter det öppnade hon presenter & utav mig fick hon bla en film jag hade gjort till henne. Ska lägga upp den senare är det tänkt. Efter det mötte vi upp massa människor, vi var typ 20 pers som drog ut. Först förade vi på amnesia innan vi drog vidare till Viper room, inte bästa stället men vi dansade med varandra och hade skit skoj hela natten!!
Tog en rejäl sovmorgon idag innan jag åkte till Becca för att hämta lite grejer och snacka igenom gårdagen. Nu är det dags att plugga medtanke på att de enda jag gjort under veckan är att jobba med hennes film. Ha en bra söndag!

nu köör vi


where i wanna live, where i wanna die

Lite bilder från vår resa. Hade grymt skoj & längtar till nästa gång!!!

Min prinsessa växer upp

Idag är det ingen vanlig dag.. idag fyller tjejen som får mig att ta mig igenom skoldagarna under den mörkaste tiden år! Stort grattis till dig min RB & tack för att du har givit mitt liv nya färger. Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig min bitch! <3
Så charmiga, men så mycket kärlek! Hihi, nu är vi vuxna tillsammans

P.S Grattis till dig också papi som fyller väldigt många år idag. Du rockar!

Regn, regn, regn och ännu mera regn...

Härlig dag, bara regn hela dagen och har inte haft någon tur över huvudtaget. Men jag har tränat, träffat peter och städat så jag har gjort lite nytta och gjort lite roliga saker :) ikväll ska jag ha en hemmakväll med mamma och pappa, för jesper och filip är på cup hela helgen.
Imorgon ska jag upp tidigt på träning och sen kommer hanna hit och gör spanska, och på kvällen ska jag träffa några från klassen :)

i'm a beliver

Skola idag, var faktiskt helt okej. Inte så jobbigt eller så (y).. Har ganska nyligen kommit hem och försöker plugga, senare ikväll ska jag leka med Helena, wiiiii!!!!!! Hehe. Har inget mer att säga så, ciao!

I'd tap that

Tänkte leverera lite bilder från världens bästa spelning :) hihi. God vilken kärlek till Sofies kamera, helt sjukt bra bilder den tar!
Pierre, I'm in love with you! Jag vet att jag sa så efter Gavin också, men kolla på killen! Jag döööööör verkligen, hehe. Nu ska jag sluta tönta mig, pusshej!

Tuktuk, drinkar och skvaller

En awesome kväll igen! Efter skolan sov jag lite och fixade massor innan jag mötte upp Frasse och tog med henne till världens bästa thai resturang på söder. Vi tog en drink innan Sofie & Elin anlände. Efter det hade vi trevligt i flera timmar. Åt, pratade, skvallrade, drack och skrattade. Frasse fick ett grymt firande som hon verkade uppskatta, det gjorde dock inte plånboken.. men hon är värd det!
Jag & min fina. Ser ni hur mysigt, resturangen heter Koh Phangan

Nervous!

Och nu bär det av mot arbetsintervjen!


New closet

Detta köpte jag till mig själv i London, på bilden finns inga presenter med ifall någon läser.
Men mina bästa inköp är nog; vitspets bustier, stars&strips shorts, röda jeans, body, body shop produkter och bok. hehe, nördmickan!!

Road to Munich

1-0 mot Barcelona, fantastiskt. Helt fantastiskt! Jag & Bella var lyriska medan Fredrik mest skrattade åt oss, hehe. En toppenkväll och nu blir det att sova för imorgon väntar ännu en intensiv dag, men jag är lika glad för det. Visserligen bara roliga saker som händer då jag inte har tid för plugget -.-

I love you.


I made it.

Jag kom nyss hem från Paul och David. Har haft en riktigt händelserik dag, först hade jag prov sen lite lektioner och sen åkte jag hem och åt, efter det åkte jag och hämtade Paul och David på dagis. Vi gick hem och lagade lite middag och lekte. Hör och häpna, jag, Emma Strand, har idag bytt 1 bajsblöja och torkat bajs 2 gånger, är hur stolt som helst!! (a)

Keep the blue flag flying high

Sitter och arbetar med ett projekt atm. Duktiga jag, hihi. Mammas vän från värmlands trakterna är här så har käkat middag med de. Visar sig att hennes dotters innebandy lag också kvalat sig upp till ettan. Skoj skoj.
Konserten igår var sinnessjukt bra, love it! Bästa jag varit på, känslan var obeskrivlig. Jag touchade Pierre lite snyggt och jag fångade ett plektrum (y) dagen var helt enkel fantastisk och när de kom in till Shut up visste jag inte vad jag skulle göra. Pierre, vilken kropp han har fått btw, mums! Hihi, im gonna be MsPierre!!!!
Snart ska jag dra mig ned mot LaGondola där det blir fotbollstitt med Bella & hennes Fredrik. Trevligt trevligt, Chelsea behöver verkligen vinsten och jag är så otroligt taggad!!!!!
Ihhhhhhhhhhhhhhhhh!!!!!

Your songs saved our lives

Simple Plan konsert igår med Sofie och hennes syster. Vi har aldrig varit så urflippade förut. Löken rann och halsen dog. Bästa kvällen i mitt liv tror jag. Helt fantastiskt, aldrig upplevt sån kick förut. Letar London ticets atm för att kunna stalka världens bästa band dit.

P.S London resan var awesome och uppdaterar när jag har tid. Puss på nos!


This is why I love running!!


Hur är det möjligt?

Hur är det möjligt att lägga ner mer än hälften av sitt liv på något man hatar över hela sitt hjärta? Har pluggat som en galning hela lovet för att få bra på proven den här veckan, men det verkar inte löna sig. Hade biologi prov idag och jag kan ärligt talat säga att jag blir hur glad som helst om jag får G. När jag kom hem hade jag sjukt mycket huvudvärk och var riktigt trött, men det var bara att bita ihop och sätta sig och plugga 2,5 timmar till för morgondagens rättskunskaps prov. Som tur är så är det i alla fall lite intressant att läsa juridik men hade ju hellre gjort något annat.
Snart ska jag iaf iväg på träning och få lite positiv energi.


Sovmorgon!

Ganska skönt att vakna mitt i natten av ett sms där det står att första lektionen är inställd, så börjar inte förrän halv tolv :) Men dum som jag är ställer jag inte om väckarklockan så den ringde 8.00 i morse och jag kunde inte somna om, så har faktiskt gjort lite nytta nu på morgonen, bland annat pluggat till mina prov idag och imorgon och så tänkte jag städa mitt rum för en gångs skull ;)
Igår sökte jag sommarjobb också, om jag får det kan inte min sommar bli roligare!
Ikväll ska jag på träning med småtjejerna, sen ska jag testa att springa en runda efter eftersom jag inte hinner till gymmet, så får vi se om min fot bara halv dör eller dör helt...


Saknar gympan så otroligt mycket!!


Fredag den 13:de

Japp, fredag den 13:de idag och jag har inte ens haft lite otur, peppar peppar ta i trä. Igår var jag på ledarmöte hela kvällen, vi diskuterade ett kommade läger och lite sånt. Sen kom peter hit och sov. Nu på dagen har jag bara pluggat och städat. Snart börjar det bli dags att fixa mat och grejer till ikväll också för då kommer amanda, celina och sara och så ska vi ha en liten myskväll :)


mothership is calling me home

Haha, eller nått sånt!
Ska upp om cirka sex timmar för att fixa det sista innan äventyret jag ska iväg på! :) Mamma & pappa kommer äntligen imorgon, men vi går precis om varandra så hinner inte träffa de, lite tråkigt men men. Träffar de på måndag natt efter en fantastisk helg med bästa bella!
Kan inte fatta att vi åker imorgon, efter att ha längtat så otroligt länge! :) :) ihhhhhh, taggad till tusen. Men nu måste jag fortsätta packa / plugga / städa / tagga. Pusshej!


Vårt hotell, imorgon är vi där! Woooopaaaah!

yesterday i grew up

Hey, paus i BB som jag och Emelie kollar på förtillfället, annars har vi myskväll med OTH, choklad och Ben & Jerry's. Love it! Förutom det har jag legat på soffan och städat hela dagen. Lite lagom sådär. Imorgon, måste jag dock jobba hårt. Det blir packning, plugg, städning och lite små fix. Heja mig! På kvällen ska jag dock träffa lite vänner, puss!

10 april 2012, dagen då jag blir vuxen

Jag vet att det är ett jävla tjat om att jag blir myndig, men nu är det så att en myndig kvinna skriver detta... Vad gör jag, jag och Becca är på ica och jag köper två corona bara för att jag kan, längtar typ till att kunna visa leget för första gången.. Då legar inte hon i kassen mig, så blir fett bitter!! Haha. Tänkte inte skriva något om min b-day idag utan ni kan få se allt i bild imrogon ;) hehe. puss

Nu är jag 18 år

Tänkte bara säga det. Hejdå!

vuxen ångest

Jag har en  e n o r m  ångest över att fylla 18 år imorgon! Jag är listad som en vuxen människa, en människa som har rätten att ansvara för sig själv, sitt liv, ta egna beslut, gifta sig och skriva testamente. Åh herrejesus! Jag är fortfarande fem år inombords och kommer stanna på den nivån i några år tror jag bestämt!! Men neeeeeej, nu ska jag bli vuxen. Och jag vet, det är typ ingen skilnad, men mega ångesten finns ändå!! Crap -.- aja, jag ska försöka göra det bästa av imrogon för mina vänner som verkligen visar sin kärlek! :)
Jag känner mig fortfarande så liten. En liten flicka tillsammans med hennes bästa kompis, inge bekymmer, inga pliker. Inget ansvar, bara leka och vara glad och fri!

we are young, we run free, celebrate, we don't sleep

Hola chicos!
I lördags kom Elin, Sofie, Hanna och Helena över och vi hade en chillkväll. Med spel, film och massa prat. Soft! Natten gick sådära då jag bara sov ett par timmar, men that's life.. Igår tog jag det lugnt, träffade en vän på dagen och på kvällen lagade jag och napa brudarna i ordning en god middag tillsammans. Följt av lite spel, snack och tv innan Helena och Hanna kom över och jag drog med dom hem till Helli för en sleepover. Imorse dumpade de mig för att dra till Kista och köpa present till the birthday kid (MIG!!!!) 18 bast imorgon! Sinnes! Sen dess har jag städat, diskat, pluggat och tvättat. Heja mig!! Nu ska jag återgå till svenskan innan det är dags att träffa tjejerna för en middag och dra ned till hallen för kvalet :)
Napabrudar, wooop!! Taggaaaaaaaaaaaa

Godnatt!

Nu ska jag försöka sova lite i min egna säng alldeles själv, men mår verkligen inte bra. Fick en ordentlig sträckning på gymmet och börjar fundera på om det är därför jag mår illa och har ont i huvudet (jag mår alltid illa när jag har ont).
Hade en mysig middag med napa tjejerna iaf, eller aa det gör ont som satan när jag sitter så den var väl så mysig den kan bli ;)
imorgon ska jag upp tidigt tidigt och plugga, sen iväg och fixa lite saker och sen om det går tänkte jag träna också. Målet var att träna varje dag på lovet, det gick väl sådär måste jag säga... ;)
Aja, nu ska jag stoppa i mig lite smärtstillande och sen försöka sova lite!


Vill bara fylla 18 och ta studenten nuu!


Glad påsk!

Jag kom precis hem från peter och snart ska jag iväg igen. Känns verkligen som att jag bara är hemma och äter godis och fixar mig på nytt, har inte sovit hemma på tre nätter så ska bli riktigt skönt att krypa ner i min egen säng med rena lakan inatt efter en galet rolig kväll med napa tjejerna :D Klockan 10.00 imorse var jag och peter redo för ett mindre efterlängtat träningspass på gymmet, men vi överlevde och nu ligger jag i soffan och belönar mig med godis, ska snart börja göra mig i ordning för att gå över till mickissss!


Saknar alla thai dounats!


sju dagar kvar

Om sju dagar kommer jag befinna mig på brittisk mark med Bella. Känns helt jävla fantastiskt!! Jag behöver komma bort, andas ny luft, få perspektiv, träffa Oscar. Att göra allt det med en vän som alltid stått bredvid mig är väldigt uppskattande. Jag har sån tur som får åka, som lyckats samla ihop pengar. Jag är så stolt över mig själv! Dessutom ska vi kolla fotboll på Wembley vilket ska bli kul då jag aldrig vart där. Taaaagga!!!


Så står vi på toppen

Det blev ett par timmar men tidig hemgång från Celina igår, väldigt trevligt när vi var där dock! :)
Imorse var det att gå upp tidigt för att hoppa in i bilen med Frasse & Hanna. Rooooadtrip till Flen, skoj skoj. När vi väl kom dit var de bara för de att tagga på match. Matchen då, den var en av de mest känslosama jag tittat på. Glädje, vilja, sorg, ilska och trötthet. Allting fanns. Trots att mycket skit hände så tog vi tre viktigt poäng och har allting i våra egna händer inför returen på hemmaplan! Heja Bele!!!
Kom hem vid sju tiden och har ätit, ska försöka plugga lite och sen sätta på en rulle.
GLAD PÅSK!

För ett ögonblick trodde jag att det var fredag

Åhh, nyss insåg jag att det bara är torsdag och att jag har ett helt lov framför mig. Mycket inplanerat och lite tid, men jag är lycklig ändå! Har nyss slängt iväg en uppgift till min lärare så nu har jag endast två uppgifter att göra detta lov, skönt.
Förutom skola idag har jag slingat Helenas hår och resultatet blev bra, väldigt fräscht. Om nån timme ska vi börja röra oss mot Celina där vi bara ska chilla med lite människor. Ser fram mot kvällen och få komma ut i civilisationen igen! :)
Helena, Emma, Celina & jag på midsommar förra året. Minnesvärd natt!

Jag saknar dig så det gör ont

De senaste dagarna har varit jobbiga och jag har saknat dig otroligt mycket. Kanske är det faktumet att vi aldrig varit borta från varandra såhär länge. Senast var det sex veckor, nu har det snart gått sju. Men bara en och en halv vecka tills vi ses igen. Igår hade vi så kul på skype och det är alltid så lätt med dig, världens bästa bror. Jag kan inte föreställa mig hur det skulle varit att växa upp utan dig.

Åhh, USA resan i somars. Den bästa resan som någonsin gjorts! Innehöll allt

Baby you light up my world like nobody else

Mitt humör skiftar lika mycket som vädret gör för tillfället. Idag har jag hunnit med mycket, damsugit huset, tagit ut styngnen, skolan, fixa lite hemma, städa lite i garderoben osv. Ska snart sätta mig ned med plugg för att göra klart en uppsats. Trots allt detta känner jag mig glad och stark! Nu ska jag och mamma försöka ta en liten liten promenad och se vad foten klarar av ;) hehe. Puss på er

save me

Aj. Jag vill ha dig i mitt liv, jag behöver ha dig i mitt liv.
Du kan omöjligt förstå hur mycket du betyder för mig<3

And she's back again

Holly jesus vad operationen och läkningen gett mig dåligt imunförsvar, nu vet jag hur det känns att vara Sofie ;) hehe. Igår åkte jag på världens huvudvärk och lite feber, vilket satt i imorse så jag valde att stanna hemma för att vila upp mig inför imorgon då jag har flera viktiga lektioner. Skulle även träffa Em, men inte så smart när man mår lite halvt. Dagen har spenderats i soffan där jag har sovit lite, kollat på några filmer och faktiskt fått en del plugg överstökat. Nu har jag endast ångest inför två moment som ska in innan och dirket efter påsk (förutom spanska som ger ständig ångest). Heja mig!
Igår var första dagen på länge jag fick ta på mig fina kläder, lägga en
make och ta på mig smycken på länge. Var skönt att känna sig finare

Måndag igen.

Och så är det tidig måndag morgon igen, och en hel vecka väntar. Efter den här veckan är det i alla fall lov som tur är. På schemat står idag massor med lektioner, en kemi föreläsning, plugg, övningsköra och träffa mickan. En bättre måndag är faktiskt ganska svårt att hitta. Nu ska jag fixa det sista och ge mig iväg till bussen.


Mini birthday

Var trevligt att träffa släkten igen osv. Är dock fortfarande i matkoma (prestation!) hehe. Fick jätte bra grejer verkligen och är super nöjd. Hitils har jag fått massa pengar (nästan hela london resan betald, check!), en sabo berlock, ett armband från snö, presentkort på hm, make up + 500 på make up store och en rese hårfön. Happy girl_94! Resten får jag kring min födelsedag :) verkligen super bra grejer och saker jag behöver, älskar när man inte bara får pengar heller utan saker man vill ha! Åhh, jag är glad :) har dock huvudvärk och är trött men ska försöka få ned några ord på en uppsats som ska in i slutet av veckan så.
0790-001-12
Fick denna berlock av mina kusiner. Love it! :)

You make me wanna shout

Godmorgon!
Jag har varit vaken ett tag och ska försöka få på mig kläder själv. Hehe, är ju lite invalid fortfarande. Om ungefär två timmar kommer "stora" släkten hit för lunch, tårta och lite firande av mig. Woop! Ska bli trevligt att träffa de igen. Men nu måste jag börja fixa mig så att inte stressade mamma åker på en stroke. Puss
Mitt söta kusinbarn, jag dör lite smått för henne :) hehe

RSS 2.0