Vad gör vi? NU KÖR VI!

Jag och Emma har taggat som fan och nu är det äntligen dags för världensbästa stad att ta emot två balla förortare! Helt döda kommer vi landa klockan 9 imorgon och då börjar äventyret :) Ni anar inte hur mycket jag längtar :D Det kommer bli helt jävla fucking legendariskt!


bjussar på bild från bowlingen igår, kolla brun jag är :D wiiieh! eller okej, leker brun..


LONDON BABY!

nu står resväskan packad och klar och jag bara väntar på att det ska bli imorgon :) jag och mickan har taggat hela dagen, hela veckan egentligen men men och imorgon är det äntligen dags! :D vi drar kvart över fem imorgon bitti och kommer hem måndag natt :) vi ska shoppa massor, kolla fotboll och se på sevärdigheter. det kommer bli så underbart :D har laddat handbagaget med en fet godispåse att frossa i påvägen dit också ;) nej nu ska jag nog duscha och sen sova, ska ju upp om 6 timmar -.-

KRAM
EMMA

hopeless

jag står här helt sårbar, låter dig hoppa på mig. låter dig såra mig.. men det värsta är att du inte är medveten om hur mycket du sårar mig genom att vara öppen. genom att vara en vän. att inte vara nära dig gör ont, men det gör ondare att jag har dig inom en armlängd och vetskapen om att den armlängden alltid kommer finnas mellan oss. hur mycket jag än krigar, vad jag än gör känns detta dödsdömt. vad i helvete håller jag på med?.. jag måste spräcka min egna bubbla och det är NU

welcome spring

Tjena ;)
Idag var jag, mickan och celina i outlet och chillade :) först var vi på ikea i typ 3 timmar och åt tre rätters lunch ;) vitlöksbröd till förrätt, kyckling, pommes och bea till varmrätt och chokladboll till efterrätt :) sen gick vi runt och flummade på ikea och sen gick vi och shoppade. Vi gick hem istället för att ta bussen och tog massa bilder och så :) ikväll ska vi köra kubb eller nått och då kanske sara joinar :D så mickan borde komma hit snart. 
NU ÄR DET BARA 3 DAGAR KVAR TILL LONDON :D :D taggad som fan!!
Här kommer lite bilder från dagen ;)



     





nu kom mickan hit och vi ska fixa lite saker innan vi ska iväg och träffa celina och någon till kanske :)


inte okej

emma, var är uppdateringen? VAVAVAVAVAVAVAVA!!! kom då ;) hhahah skoja. men seriöst, inte okej, jag blir besviken, sårad.. jag är inte arg, bara besviken ;) haha ja jag drar fram föräldrar kortet som ger en skuldkänslor för det borde du ha ;)

neeej, nu ska vi inte vara elaka! (a) tänkte bara säga att emelie och sofie är sååå söta och gav mig ett par converse igår i födelsedagspresent! GULLUNGAR!!!!


det ryktas..

om att Mikaela ligger och gråter för att hon inte får vara med Emma och Amanda ikväll. vilken fjolla !


desperat ensam jävel... hahahah !!!!!!!

doesn't make sense

alla säger att jag inte kan tänka så, se honom på det sättet.
att det är förbjudet och att det är fel. tror inte ni att jag vet det?
tror inte ni att jag önskade med hela mitt hjärta att jag inte kände så som jag gör?
tror inte ni att jag önskade att jag kunde styra över mina känslor?
för det gör jag, jag önskade att allt var anorlunda!
att vi levde i en värld där vi kunde vara tillsamans utan att någon dömde oss
jag önskar att mina drömmar var sanna,
jag önskar att jag inte fallit för dig,
jag önskar att du inte var så underbar..
men mest av allt önskar jag att jag aldrig hade träffat dig.
för jag vet att glömma dig är helt omöjligt


Hejhej!

Tjenare, idag har vi varit i vällingby. Jag köpte en väskvåg för att väga packningen påväg hem från london, och mickan köpte pressent till camilla. Nu sitter vi i soffan och käkar muffins och kollan innebandy. Snart ska vi till hanna och fixa filmer och kolla på ännu mer innebandy. ikväll ska mickan vidare till camilla, fast jag orkar inte följa med eftersom jag ska upp vid sex imorgon för att åka till täby och kolla när tjejerna tävlar.


 Världens sjukaste människa ;)


pepparkakorna kommer!

hejhejhejhejhej! jag är cp och jag heter emma! hahah nej jag skoja, det är jag mickan som vanligt, lika knäpp som vanligt! gillade ni bilden på emma? :D hahah
idag har vi gått i skolan (på olika håll som vanligt), solat och snart kommer min finne i röven hit ;) hahaha . jag måste seriöst piggna till, min humör har sjunkigt lääägre än någonsin!
vi ska iaf till några roliga kottar! så have fuuuuuuuun!


bara för att :D

det ryktas..

om att denna tjej har allvarliga problem.. om ni ser henne. håll er undan!!!!!



(förlåt emma, kunde inte låta bli! kan ja ha startat ett krig måtro? :D)


two in one day

tjenispenis!!! :D två inlägg på en dag, impressive, i know! bloggen glöms bort ibland med så ere. tufft för våra typ 0 läsare ;) höhö. jag står iaf in för ett svårt val i livet och vet inte riktigt hur jag ska gå tillväga. men det kommer väl lösa sig. annars sista skoldagen imorgon innan LOOOOOOOOOOOOOV!


snyggast i stan!

1 vecka kvar!

Japp nu är det exakt 1 vecka och 1 dag tills jag ock mickan drar till LONDON! :D längtar som bara den!
igår på träningen va jag ute och sprang och jag har seriöst aldrig tagit ut mig så mycket, jag mådde så sjukt illa efter och när jag kom hem kräktes jag och allt :o kunde inte sova på hela natten, somnade typ fem så tur att jag har sovmorgon iaf ;) ska dra snart.
Igår var vi i stan med klassen, vi drog in typ 1 och åkte hem vid tre :) så vi vandrade runt på djugårn, fikade och gjorde absolut ingenting :)
nu ska jag göra mig iordning till skolan :)

  älskade stockholm! <3


just a year

om ett år är jag 18 bast! nice, läskigt, underbart och skrämmande! hehe.
imorgon ska jag och närmaste fira mig med buffe på Berns. Mysigt! nu träning.
puss


bästa vänner!

myhhh birthday

tjena!!! snart fyller jag år, nämligen imorgon! underbart! i love my birthday, blir som ett litet barn :D hhhaha. hoppas jag får en super dag imorgon :D


födelsedagen från förra året..


förväntningarna höjs



mina fyra viktigaste inköp i london. parfym, converse, levi's curve och bikinis!



lite av vad vi ska göra, kommer bli awesome!

bara två veckor kvar tills vi åker :D jag är så otroligt taggad, ska äntligen tillbaka till min favoritstad och denna gång med världens bästa emma! åhh, kan inte beskriva känslan av att stå på stamford bridge igen om typ två veckor! underbaaaart!


Äntligen!!

Tjena :)
Har hittils haft en underbar vecka. Inga läxor typ och i måndags körde jag rondat-flickis på träningen :D Inte värsta grejen kanske men det betyder att jag är på bättringsvägen iaf, så jag ska snart dit och försöka mig på rondat-filickis-salto ;) innan ska jag käka och plugga, läxorna börjar komma igång igen nu -.-
Hehe, hur otränad är man inte om man får så mycket träningsvärk att man inte kan gå två dagar efter en springrunda? jo vääääldigt otränad, som jag, två mornar i rad har jag krypit runt i huset för jag har haft så ont i benen..
Igår var jag hos morfar och åt bullar, drack oboy och släktforskade :) riktigt kul och intressant faktiskt, så ni som inte har gjort det, gör det! Vi har en ganska speciell släkt där det har hänt ganska mycket så det var många nya saker jag fick veta igår både bra och riktigt rörade saker..
Nu ska jag sätta igång med plugget -.-

PUSS

bara för att..

det finns ingen i världen som jag kan vara likadan runt som jag är med dig.


we'll meet again

jag sitter här och väntar på sms från emma att hon kommit hem så att vi kan träffas. blir säkert en promenad som vanligt. jag älskar verkligen det sättet att umgås! gå runt , prata och få frisk luft. haha fjolla jag är, men det är toppen faktiskt! annars har jag bara varit i skolan idag och varit ute och kört biiil :D wiieh! så kul!!!! körde på 70 väg idag, hjäälp höll på att skita på mig ;) hahah
kiss
Mikaela


i'd better run

sheeeit. jag har fått en stalker. and it's baaaaaaaaaaaaad ;) hahh. mail, brev, facebook medelande, i min logg, samtal. börjar bli rädd..


ett brev där det står "jag ska kutta dig" plus två a-4 med HAHAHAHHA
creaaapy ;) eller, misstänker inte alls min granne till bästavän


Det ryktas..

...om att mickan blir utskrattad, mobbad och stalkad av sina vänner.. :o hur ska detta gå..?

Justin Bieber!

Tjenaa ;)
Igår va jag på justin bieber filmen, hur bra som helst faktiskt. var lite negativ innan och ville egentligen inte se den, men den var faktiskt riktigt bra. Om ni inte har sett den så måste ni se den nuu!
har nyss stalkat mickan som fan x) har skickat brev, mailat , mailat på fb, ringt och allt :D är riktigt flummig, men det kan ju bero på att det blev godis och muffins till middag för mig :P dom andra åt fisk som va jätte äcklig -.- snart är det dags för mästarnas mästare, har varit lite fight om vad vi ska se, för några vill se mästarnas mästare, jag vill se stockholm-båstad och några vill se fenomen, men det blev mästarnas mästare på tv:n i vardagsrummet, så vet inte om jag ska kolla någon annan stans i huset eller om jag ska kolla på stockholm-båstad på datan sen, får se hur jag gör ;)
hehe här kommer en grej för bara mickan,
HAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHAH
AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAH
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAHAHAHAHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

(intern skämt!)


Måste ses!!

KISS

trafikfara 1


övningskörde för första gången idag och var lite orolig över att det skulle sluta sådära men det gick lysande. fick bara ett kärringstop (y) yes jag är stolt! hehe. köra bil är ju sjuuukt kul!
(greeeeeeeeeta, vart är updaten klaga inte på mig, vavavava!! och jag vill inte se massa bieber inlägg ;) hahah)
puss mikaela


hej stördo

jag är konstig och har tråkigt.. och då brukar det sluta såhära



hoppas ni ser på sista & första bilden att jag kan vara l i t e normal ;)


det närmar sig





om mindre än en månad kommer jag och emma knäppa sånahär turistkort på varandra, på omgivningen.. på allt! då lämnar vi vårat liv för 4 dagar och ska ha det underbart i en av världens bästa städer! (fråga Kenza själv, London är hennes favoritstad efter vårat vackara Stockholm) !!

SNART DRAR VI EMMA!!! ÄR DU TAGGAD?!?!?


my bad (a)

okej, jag bloggade inget mer igår.. men drog iväg till en vän. hehe. vi hade de allämnt skönt med film, snack och u know. the usuall. annars då. som vanligt står det mycket plugg på schemat. galet tuff period för mig fram till lovet så ska försöka kriga på ! det handlar om mitt betyg lixom, hehe.

JAG FYLLER ÅR OM EN VEEECKA!! BARA SÅ NI VET LIXOM!! HELT GAAAALET!!!!!!!!
/mikaela

sorry broe

hehe jag vet, jag är lat, slapp, dålig på att uppdatera och allt annat! men jag skyller på att jag har haft mycket i skolan och att jag skriver i min andra blogg. (a) anyway, har lovat emma att börja skriva här också, så då får jag väl hålla det.

igår var jag i stan med Helena & Hanna, fina tjejer dedära. Vi strosade runt i affärer, käkade middag på restunrang och kollade innebandy. Där träffade vi massa roligt folk. Gamla vänner från mora och kanske sveriges största charmtroll, elelr vad säger du tomat-helena? ;) hahaha. idag måste jag fokusera på skolan då jag har två uppsatser som ska in. så jag lovar att vi hörs senare!

peace out!


Godmorgon!

Har nyss käkat frulle och laddar för en plugg dag. jag har egentligen inte så mycket läxor men jag tänkte att om jag gör klart alla idag så slipper jag plugga imorgon ;) ikväll ska jag till stan med några brudar och kolla på bio och äta en mysig middag :) Vi ska se justin beiber filmen, inte ok.. kommer typ vara vi och alla 10-åriga tjejer :p men det känns som att man måste se den.
Gympa tjejerna är i göteborg nu och tävlar.. är lite avundsjuk måste jag erkänna, men jag hade ändå inte tävlat och dom gick upp halv sex i morse så det va liksom inte värt det :p
Men mickan vart har du tagit vägen!? har du gått och grävt ner dig eller? Nu får du ta dig i kragen och börja skriva lite ;)

PUSS

RSS 2.0