Kvällsbad!

Idag har jag varit i stan med bella, vi shoppade lite och sen satte vi oss på cafe 60 och tog en fika. Riktigt gott och mysigt. Nu väntar jag på att hon ska komma hit och så ska vi möta helena lite senare och dra till lövsta och ta ett kvällsdopp efter en riktigt varm dag :)

Dinner at Helenas place!

Sitter just nu och chillar hos hanna. Snart ska vi cykla över till helena och äta middag och ha lite mysigt :) jag har dessutom blivit lovad att vi ska ha dn-galan på i bakgrunden (a) kvällen kan inte bli annt än lyckad! I morse vad jag ute och cyklade 1,5 mil :D Jag har kommit fram till att om jag springer en dag, cyklar två dagar, springer en dag osv. så får jag inte lika ont i foten som om jag skulle springa varje dag och ändå får jag röra på mig varje dag :) Nu ska jag vara lite social med hanna men jag skriver ikväll när jag kommer hem igen eller imorgon!


Underbara sommarkvällar!


..

Varför kan du inte bara låta mig gå vidare?


Sommardag på Mandelgränd!

Idag har jag, hanna och helena haft en riktig sommardag. Vi träffades hemma hos mig och började med 5-kamp och efter det åt vi melon och chillade :) jag tänkte lägga upp lite bilder från 5-kampen.














Chillarn!








Den avgörande finalen!


En tanke.

Vill bara ägna en tanke till offren i Norge.


En dag i skärgården.

Ledsen att jag inte uppdaterade igår men jag hann verkligen inte. Klockan åtta på morgonen skulle jag upp och sätta mig i bilen för att åka till en liten ö som heter utö i stockholms skärgård. Det blev en mysig och trevlig dag :) Vi åkte segway och gjorde en massa andra roliga grejer. På kvällen kom bella hit och så körde vi lite basket och promenerade :) Kanske lägger upp lite bilder från gårdagen om jag hitter några bra lite senare :)

The sky is the limit

Varning för extremt random inlägg, vill du bli hjärntvättad och förvirrad...LÄS!

Jag har funderat extremt mycket på livet och allt den senaste tiden, varit extremt djup. Enda sedan hemskheterna i Norge har jag funderat över livets mening, vad som händer efter. Stackars ungdomar, hade världen framför deras fötter och kunde göra vad de ville med deras liv, så satte någon galning stopp för det. Tekniskt sätt hade det kunna vara jag, mitt liv kan ta slut imorgon, jag kanske blir påkörd eller vad som helst. Man har bara ett liv, du har miljontals val i det livet men ändå gör många val för andras skull. Du har fått ett liv för att du ska få leva det för dig själv, alltså ska du inte vika ned dig för andra, du ska inte stoppa dig själv för andras skull. Gör det du vill, gå din väg, våga vara dig själv! Låt ingen stoppa dig. Med dethär menar jag inte att man ska vara respektlös och såra folk medvetet på vägen, men vilka val du än gör i livet kommer någon någongång att såras. Då är frågan, sårar du dig själv eller andra? Jag älskar mig själv, mitt liv och mina vänner. Jag har ett extremt bra liv, men det kan bli bättre. Alltså ska jag göra det bättre, jag gör det som gör mig lycklig. Jag ska träna, även om jag inte kan spela innebandy till 100% så kan jag köra spinning, gymma osv. Förstår ni min poöäng? Varför låta normer eller annat stoppa dig? Ska samhället styra över dina val eller ska du? Skit i vad andra tycker, kör bara. För de är egentligen avundsjuka för att de inte vågar stå för vad de egentligen tycker och tänker. Låt hjärtat styra dina val med hjälp av hjärnan. Men tänk på dina medmänniskor, för världen runtomkring dig har extremt mycket med din lycka att göra, så var dig själv.. gör dina val men visa alltid respket för andra och uppskatta andra. Gör du det så kommer du sväva bland stjärnorna.

Det är inte bra när jag får tänka förmycket, då blir jag alltid förvirrad och allt sånt. Hoppas ni iaf förstod min poäng (a)

Worlds greatest news!

Okej, nu är det såhär att jag och Em är fullständigt tokiga i julkalendern "Mysteriet på Greveholm" Jag menar, hur kan man inte vara det? Så legendariskt! Standard att gå och dra kommentarer från den lixom ;) "Leif, du har ett hål i handen!" Haha, kärlek! Anyway, jag ratar den vanliga julkalendern varje år för att kolla på "Mysteriet på Greveholm" ska de vara så ska det vara det bästa lixom ;) hehe.

Idag på facebook såg jag att julen 2012 kan bli den bästa någonsin. Varför? Jo en uppföljare av Mysterit på Greveholm ska tydligen göras, åhhhh fattar ni vad detta betyder? Jag kommer vara ett litet barn igen! Hehe, men är lite orolig att jag ska ha för höga förväntningar (a) anyway, Mysteriet på Greveholm i våra hjärtan!


I'm not in the mood.

Jag är verkligen inte på humör för att blogga idag. Men imorgon kör vi igen!


Underbara träning!

Hur underbart är det inte att sticka ut och springa när man vill rensa hjärnan och bara vara för sig själv ett tag? Att ta ut sig så mycket så att problemen inte alls är lika jobbiga längre? För mig är det iallafall bland det bästa som finns. Man blir på såå mycket bättre humör. Så för ett par timmar sedan tog jag en löprunda (jag får träna i måttliga mängder sa doktorn idag) och efter det blev det pannbiff :D Nu ska jag lägga mig i sängen och somna till en riktigt bra film!
TTYL

Kan vara dina bästa vänner
Men ibland blir de dina värsta fiender.


On a bed of roses

Mickan hära, jag vet att det är alltför länge sen jag skrev. Men Em har varit duktig på update fronten, så är otroligt stolt över den tösen! Sen får ni hjälpa mig att hålla alla tummar för att de ska kunna fixa hennes fot på bästa möjliga sätt, okej? Bra!

Jag göra så otroligt mycket roliga saker, badar, solar, läser böcker, shoppar, äter gott och besöker nöjesparker. Men kan ändå inte njuta fullt ut, jag sover dåligt, har ständigt huvudvärk och blir trött av allt. Vilket är synd när allt annat går super just nu. Men nu ska jag iväg igen, puss!

TPL!

Kom nyss hem från sjukhuset.. Jag fick dock inga klara besked tyvärr, jag har en benbit lös i foten men troligtvis är det löst brosk jag får ont av så ska in om ett par veckor och göra magnetröntgen. Om det är brosket jag får ont av så ska jag göra en brosktransplantation, man tar brosk och stoppar in i foten för att det gamla är trasigt. Om det inte är något fel på brosket så ska dom bara plocka ut den där benbiten med titthålsoperation och sen är det bara hoppas på att det blir bättre.

Och så känner man att man lever igen.

Nyss hemkommen från en smärtsam men nödvändlig joggingrunda, men intervallträning på slutet. Så nu är foten helt slutkörd till imorgon vilket är bra :)
Nu ska jag börja fixa mig för att åka till ica och handla mat med vännerna och sen hem till bella och äta och ha mysigt :)
Förresten tror jag att jag ska börja skriva mina önskningar här för de verkar ju slå in då, har varit sol här heeela dagen idag, och varmt, termometern var uppe på 27 grader i skuggan här :D


Kvällen ska spenderas med dessa bruudar!


Ge mig sool!

När jag kom till sjukhuset idag så visade det sig att allt var fördröjt 1 och en halv timme så jag skulle få sitta och vänta, som tur var fick jag en ny tid på torsdag så jag slapp sitta och vänta.
Nu har jag absolut ingenting att göra och har inga planer alls de närmaste dagarna så det är lite segt -.-
Hoppas iaf att det blir sol imorgon så att jag kan få sola liiite också, men verkar inte som att det ska bli det tyvärr, menmen den som lever får se ;)


Give me some sun!

Heej!

Nu bär det av till sjukhuset för att kolla hur det står till med lilla fossingen egentligen.. Skriver senare hur det gick :)

Duktiga tjejer!

Idag har jag och hanna varit riktigt riktigt duktiga om jag får säga det själv ;) först var vi i stan och fixade lite saker, vanligtvis ingår det fika om vi åker in till stan men den här gången skippade vi allt sånt där och tog en lunch på jensen istället :)
När vi kom hem igen var det bara att åka raka vägen till sandviksspåret för ett fyspass tillsammans, vi tog först en powerwalk ett varv, sen körade hanna intervaller medans jag sprang ett varv (måste få foten ännu värre till doktorn imorgon).
När vi kom hem sen igen så var det dags för middag och efter det träffades vi igen och kollade på film. Vi tänkte vara nyttiga och äta morötter, men det blev den gamla vanliga istället, popcorn!!
Nej nu ska jag fortsätta vara lite social, see ya!


You don't get to get me back.

Who do you think you are?
Runnin' 'round leaving scars
Collecting your jar of hearts
And tearing love apart
You're gonna catch a cold
From the ice inside your soul
Don't come back for me
Don't come back at all


E


Bakning och 5-kamp

Igår var jag och några tjejer hemma hos malin och bakade kladdkaka och körde 5-kamp, riktigt kul var det :D istället för att jag ska skriva ner allt och berätta så får ni kvällen i bilder ;)


Kvällen började med kladdkakebak








Farligt med 5-kamp om man klämmer sig i luftgeväret :(





HAHA en av många misslyckade hoppbilder








Vinnarpose!! :D



Update

Gårdagen spenderade vi vid Sandviksskolan med massa vänner, pratade, skrattade, hängde och hade det allmänt mys. Alla började splittras ganska tidigt men det var inte enough för mig, Em, BK och Tom. Vi drog till Fjällen och hängde där ett bra tag. Dock tröttnade Tom på våra tokigheter efter ett tag och drog hem, can't blame him dock ;) hehe.

Iaf, Em kom nyss hit och vi ska bara hänga ett tag. Sccchhhteeeek! CIAO!


Hugh love


En kamp på liv och död

Jag hade nyss en brutal match mot en fet spindel! Jag är inte den som är rädd för spindlar, men jag stod på toan och kolla mig i spegeln och ser hur en spindel som är typ 2 cm lång kryper på min luva mot min nacke.. Usch! Så jag slängde lite med tröjan och spindeln flög ned i handfatat. Vad gör jag? Jo jag sprutar med vatten så den åker ned i avloppet, stolt över segern tar jag fram min tandborste och ska börja borsta, vad händer? Jo spindeln kommer uppkrypandes helt äcklig.. Uuhghgh! Inte fräscht så jag spottar tandkräm osv .. står i typ 5 min och bara spolar men spindeln är envis och krigar sig upp i handfatet igen. Ond som jag är så tar jag papper, mosar den och spolar ned den i toan. Mohahahahah! Men det var svettigt innan (a) hahah

Lan på gång!

Nu har jag och mickan precis startat våran lan-natt :D vi ska lana the sims hela natten. Bara vi som får så sjuka ideer, så nu har vi laddat upp med läsk, godis, chips och bullar och varsin säng och varsin dator :D
Som ni märker är är det jag Emma som skriver, efter mickans damputbrott med smisk och utskällningar så var det bara att sätta sig ner och blogga ;) men jag lovar att det ska bli bättring på en gång ;) nu ska jag börja lira lite sims :D






Don't make me do this

Wanna know a secret dudes? Em suger på att uppdatera!!!!!!! Fy skam! Jag ska gå till henne om fem minuter och då ska hon få se på andra visor ;) haha.

Igår var jag med Kevin på Djurgårn, vi chillade, åt och pratade. Hade helt enkelt trevligt. Underbar vän dedär ska ni veta! Kvällen spenderades i Kista med Em och Hanna, maa girls! Vi kollade bio, ganska bra rulle. Bad teacher hette den iaf.

Idag har jag hjälpt mamma med massa kläder osv, städat, övningskört och gjort annan nytta. Pluspoäng Mikaela! hihi. Nej, nu vill mina händer iväg och smiska Emma ;) Puss!

Always and forever

Vad gör jag uppe nu kan man ju fråga sig? Egentligen gör jag ingenting förutom segar framför datorn. Kom hem för typ en och en halv timmes sen efter att tagit nattbad med Em, Hanna och Camilla på lövsta. Verkligen supermysigt och det bästa var helt klart att vattnet var varmare än luften. Så otroligt härligt, skulle inte banga på att cykla dit nu. Just nu är det mycket som händer och jag undrar hur tusan jag ska hinna med allt. Hmm, bra fråga. Men jag tar dagen som den kommer :) Nu tänkte jag krypa ned under täcket eftersom inget intressant händer ändå. Godnatt!



promenader och nattbad

Dagen har vi spenderat på olika håll, Mickan har varit med släkten för att fira hennes mors 50 års dag och jag har varit på Görväln och badat med några i min klass :) Just nu sitter vi hos Hanna med Camilla. Här lär vi chilla och mysa i några timmar innan vi drar vidare till något bad för ett nattdopp.


Mina fina klasskamrater (:


I'll give you everything and more


Just give me a chance to do that.


God makes no mistakes

Godmorgon!
Jag vaknade för en stund sen, helt slut efter gårdagen som spenderades på Grönan med Em, Hanna och Helena. Under våra tolv timmar där hann vi äta massor, åka allt vi ville, ha vattenkrig, skrika sönder våra röster, göra bort oss och ha enormt kul. Alltid lika underhållande med mina tjejer. Hehe, dagens bästa var garanterat när jag drev om att jag var rädd i Jetline och skrek igenom hela. Sen när vi kom till tunneln i slutet skrek jag "Neeej, jag är mörkrädd!!!!" Helena höll på att dö av skratt bredvid mig och de framför vände sig om och var typ fett oroliga. Haha, klockers!

Mitt andra mästerverk var när jag gick ihop med en som jobbade där och fick honom att hälla vatten på Em. Hon blev så chockad, men hämnden är ljuv.. De hade hällt typ en liter vatten över mig tidigare (a) hehe. Tack iaf för en underbar dag tjejer!







Grönan!

Då har man precis kommit hem från årets första kvällsdopp. Det var välidigt kallt enligt mig, men det var ingen som höll med mig.. Det var iallafall kul att umgås med de närmaste :)
Imorgon blir det grönan!! :D blev dock lite otaggad när jag såg att det skulle bli 27 grader och sol imorgon, då lär det ju vara kanske jobbigt att gå runt där, men men det är bara att tagga till under natten :D


turn my dream to reality

Jag ligger i min säng och dagdrömmer, vilket jag har börjat göra lite för mycket på senaste tiden.. och du är anledningen. Snart får mi familia gäster och då ska jag vara social och trevlig, efter det lär jag möta upp några vänner och trampa förbi ängarna, skogarna och golfbanan till vattnet för att bada lite. Dopp i solnedgången med närmaste, mysigt!


Jag saknar att spendera varje dag med er mina tjejer

No turning back

Ibland så kan man inte glömma.
Ibland så finns det ingen annan utväg.
Ibland så står man som mig..
Olycklig ena sekunden, lycklig den andra och ständigt förvirrad.
Hjälp mig ur detta kaos genom att ta mig till din famn.
Där vill jag stanna föralltid, för just nu är du den enda i mina tankar.


Alltid vid din sida

Dagen vi spenderat med varandra. Först följde Em med mig när jag skulle på möte. Mötet gick superbra, verkligen! Efter det tog vi våra cyklar till outleten. Där blev det en lunch, gå runt i affärer, prova ut saker, glida runt på Ikea och drömma om vår framtid tillsammans.. Vi ska försöka flytta ihop när vi harfått pengar, bo tillsammans nått år innan man skaffar familj (a) hehe. Ni ska få se våra planer senare, de är storslagna! :D

Nu fixar jag mig lite lätt och sen ska vi dra ned till Lövsta och umgås med folk hela kvällen och natten, MYSIGT!


senaste Ikea besöket. Kärlek till IKEA!!!!!! hahah

to much drama

Herrgud! Imorgon lär det bli drama på Outleten, orkar verkligen inte. Men det kan inte undvikas så ska sätta på leendet på läpparna och leka oberörd även fast hjärtat skriker som fan...

Godmorgon!

Ligger fortfarande i sängen, borde kanske gå upp snart och äta något. Idag mår jag iallafall bättre än igår :) så nu kommer lite bilder från allsång som jag lovade.





 




RSS 2.0