duscha av dig skiten

efter åtta timmars bussresa där vi inte ens ficka sitta bredvid varandra kom vi hem. Halv nio klev jag in innanför dörren med en saknad Becca i hälarna. Efter en massa tjejsnack så åkte hon hem och jag har tagit en dusch och ska packa upp lite innan jag kryper ned i min saknade säng med en bra film!
charmknutte på bussen!

in your arms, i'm safe.


kinect - adventures

Eftersom backarna inte var så bra tackvare käre Dagmar så glev vi in lite tidigare än vanligt. Eftermiddagen har spenderats genom att köra Cod (hahahaa) och kinect adventures. Lite smått kul sådär. Om ett tag blir det mat följt av bastu och snöslängning! Puss på er


Dagmar- tar oss med storm.

Redan igår kväll började vi märka att ovädret var på gång. Det knakade i väggarna och man hörde vinden susa utanför. Och det blev bara värre under natten. Och det blir ju inte bätte av att vi bor en bit upp på berget. Så när vi vaknade imorse trodde vi inte att liftarna skulle vara öppna, men det var dom (alla utom sittliften). Och nu skiner solen och det är lika fint väder som det har varit tidigare på veckan :) Men det ligger stora grenar och träd i backen och liften efter stormen, så får hoppas att dom har fått bort dom senare :)

Tumblr_lw61ufczv01qdzzdno1_500_large


there's a emptyness inside my body

det äter upp mig inifrån och ut.
att fullständig lycka kan förändras så snabbt.
ett pussel som hade alla delar är inte fint när det förlorare flera.
jag behöver få tillbaka dessa delar igen. jag vill inte förlora allt.


I love you.

I love the way you look at me,
Your eyes so dark and brown.
I love the way you kiss me,
Your lips so soft and smooth.

I love the way you make me so happy,
And the ways you show you care.
I love the way you say, "I Love You,"
And the way you're always there.

I love the way you touch me,
Always sending chills down my spine.
I love that you are with me,
And glad that you are mine.


starkvinsglögg, brysselkål och sill

Igår var det julbord och Mickan klarade av utmaningen som var att prova sill, Em bangade! höh. Under veckan har vi insett att vi är världens mest osmidiga människor, i förrgår lägger Mickan kommentaren "Nu ska jag få valuta för pengarna!" när servitörsen stod precis bakom, smiiidigt -.- sen igår på julbordet tyckte Em att det var lite dålig service förtillfället, de hade varit fett bra innan. Så hon säger "fan, nu passar det sig inte!!" och killen står precis bakom, score!
Slutgiltiga kommentaren kommer när Mickan har varit och hyvlat ost, "Jävla skit osthyvel dom har här då!" vad händer, jo vår servitör står precis brevid... igen! hahaha..

291862_273432026024217_100000722652343_914041_1384044859_n_large
vi är minst 30 gånger coolare än dom dära! ;) ni ska bara se :p haha

Från oss alla, till er alla.. en riktigt god jul!


I miss you so very much.

Tumblr_lwfks0ayk91qb2fmwo1_500_large


Gårdagens citat!

Emma och Mikaela sitter på bussen påväg till Björnrike.
Mickan: Emma Vill du ha en werther's?
Emma: Aa visst.
 5 sekunder senare, Emma tar upp en annan godis.
Mickan: ska du inte äta din werther's?
Emma: Joo men den har jag redan ätit upp.
Mickan: Redan!?!?!
Emma: Jaa, asså jag tuggar på den.
Mickan: Oftaa? Varför!?!?
Emma: Amen jag blir så ivrig om jag suger på den.
Mickan: HAHAHAHAHHAHA
Emma: Och så får jag lite tillfällig halsbränna om jag har den länge i munnen.
Mickan: HAHAHAHHAHAHHAHAHAHhAAHhaAH


dan före dan före dan före dopparedan

nu är det tre dagar kvar till jul, en jul som vi kommer fira mil härifrån uppe i en fjällstuga. soft!
idag försov jag mig, bra Mikaela.. har gått en promenad samt varit i Jakan med Em. Nu ska jag packa, laga mat, städa och på kvällen blir det att kolla på lagets match. Puss på skinkan

there's a reason why you're my number one


lalalalala

Sitter i soffan nu och gör absolut ingenting.. Borde ta med mig datorn upp på rummet och sova, men orkar inte. Hehe. Så tänkte kolla ett par avsnitt How I met your mother och sen sova lite.

give me one wish


let's celebrate

Igår väckte mami mig tidigt för att åka till doktorn.. vad som hände där vill jag inte ta upp här, känns för jobbigt.
efter det åkte jag till Kista och träffade upp några tjejer i klassen, vi julhandlade lite och kollade Baylake Vocals innan vi tillsammans åt middag. När vi ätit åkte vi hem till mig och lite killar kom hit, här spelade vi spel, pratade och dansade lite ända in på småtimmarna. Vid tre tiden hade alla typ lämnat men vi satte oss fem tjejer i mitt kök och åt tidig frukost och pratade i flera timmar innan vi sov i några timmar. Morgonen spenderade vi tillsammans och pratade innan jag och bror åkte till Ica för att handla mat.
Dagen har jag spenderat genom att tvätta, diska, städa, sova, packa och sånt man inte vill göra egentligen. Nu har Emelie kommit hit och snart kommer även Sofie så ska vi köra den klassiska Ben&J kvällen (: ha en bra kväll!
Moa & jag igår

modeshow at atletica gymnasiet

Min bästa skola anordnade en modeshow i veckan för att visa skolkläderna. Såklart skulle de göra det med humor och stil, här är resultatet
Bästa skolan någonsin, kärlek till Atletica!

my wish 2012


lilla julafton hos karlströms

Klockan ringde lite för tidigt men det var bara att kliva upp och åka mot Björkeby. Där dömdes det fyra matcher innan jag åkte 800 kronor rikare till Viksjö hallen och kollade damlagsmatchen. En torsk med 5-4 som faktiskt inte var rättvis alls. Menmen, sån är sporten.
Hemma så åt familjen en god middag innan vi hade "lilla julafton", jag fick en Starbucks mugg, ett par stövlar och en bok av mami & papi. Sen såklart fjällenresan. Storebror gav mig en ny hårddisk på 1000 gb :D TACK, den behövdes! Så min dag har varit tipptopp! Nu ska jag bara mys ned mig med en film och kanske packa lite.
jag lovar att mina mornar kommer bli lite bättre av att få dricka ur muggen

i wish it was easy, but it's life.


let it snow, let it snow

Fooolk! Snön bokstavligen vräker ned och jag blir bara besviken .. Kunde det inte ha väntat en dag iaf? Men men, man får väl glädjas åt Stockholmarna som kanske kommer få lite snö på julen och det är ju faktiskt fint trotsallt. Hehe. Jag ska bara klä på mig och åka mot Kista med Amanda. Det blir julshopping dära, handla det sista osv, kvällen kommer jag inte kunna göra något kul på för har så mycket att göra. tex uppsatsskrivning. Puss
vår vänskap är enormt stark och överlever det mesta. du är fantastisk vännen <3

hur får man stopp på smärtan i bröstet?


on holiday

Mitt lov började idag, skönt som satan! Eller okej, jag har fått historiens första skolk. Men kände inte för att åka till skolan för att kolla på en film på engelskan & sen vända hem. Utan jag kunde förbereda för kvällen istället. Tjejerna kom hit vid halv sju tiden och vi åt och pratade i flera timmar. De lämnade mig nyss och jag ska nog sova nu.
Pusshej!
Julbak igår (y)

musikhjälpen 2011

Hejsan! Har ni gjort lite välgörenhet såhär kring jul? Själv har jag skänt 75 kronor till Musikhjälpen som p3 & svt arrangerar. Det är några som bor i ett glas hus under en vecka och sänder radio, webbtv live dygnet runt och ett antal timmar på vanlig tv varje dag! De lämnar inte huset alltså och folk kan kolla på de vad de än gör förutom toan typ ;) alla pengar som samlas in går till att hjälpa flickor att få en skolgång eftersom i många länder är det bara killar som får gå i skolan. Jag vet att det inte är så många som kikar in här men ni som gör det, skänk en slant eller be era föräldrar göra det, för tro mig.. ni gör nytta! & jag blir så himla glad om jag kan hjälpa andra :)
såhär bor de i en vecka.. naaajs ;)

Tjallal lalaa

Sovmorgon, prov, kista & köpte julklappar samt kollade in Baylake Vocals när de sjöng, promenad hem, träning, sittandes på Barkarby station för ingenting i tjugo minuter -.- .. Ja, där har ni min dag. Har inte fått en sekunds vila, men vad kan jag säga förutom att jag älskar det?
Imorgon är det torsdag och jag kommer vara stressad som satan igen, men det är såå värt! Nu är det dags att sova, puss.
känns som jag är överallt och ingenstans, helt lost alltså!

med ljus i håret

68283_10150104443185960_775960959_7349211_6160006_n_large
13 december 2011, Lucia. Men ingen snö.

i min onepiece

jag tog en pluggpaus... hehe

take a ride just you and me

Fooolk! Jag sitter och pluggar rumpan av mig för tillfället. Prov imorgon och det är ett mardrömsprov så jag ser fram emot det. Har hunnit plugga ett par timmar och tänkte hålla på till tio eller så.. Love life you know! Men får se det positiva att efter imorgon har jag bara en uppsats kvar.
Tänkte bara kika in och säga hej lite sådär. Nu blir det Libyen, Franska revolutionen, Amerikanska revolutionen, filosofer och såna roliga saker igen! Puss
såhär känner jag nu med pluggkaoset innan provet....
och såhär kommer det kännas efter. om cirka 18 timmar är jag fri!

Bästa möjliga avslut

Min käre vapendragare ringde vid 8 och väckte min för att åka tillsammans till skolan och plugga några timmar innan ett matteprov som kunde ha gått bättre. Efter det hade vi endast en lektion till innan jakan gänget rullade hem till Tom för plugg och lite snack. Känns skönt inför provet på onsdag nu iaf :) Var tvungen att skynda hem och byta om innan en träning som jag inte kunde genomföra för att min dumma fot smärtar. Men det finns inget ont som inte kommer med något gott. Detta gjorde att jag lämnade träningen tidigare och hann hem till matchstart i chelsea matchen. Lovely! Vi vann mot City med 2-1 och gör en riktigt bra match. Så otroligt starkt och min kväll kunde inte sluta bättre.
Nu ska jag krypa ned under täckte för om ungefär åtta timmar ska jag möta mina vänner på bussen. Jobbigt med tidiga mornar. Godnatt!

it finally feels like christmas

I helgen har julkänslorna börjat krypa fram lite smått och jag är l y c k l i g över det! Lördagen började men julhandel tillsammans med bästa mami, vi köpte julklappar åt mig (hehe) och storebror innan vi satte oss ned för en mysig fika med mycket prat. Du är bäst mamma! Efter det blev åkte jag och Helena till söder för att kolla lagets match, den vanns med 5-3 så nu är vi på samma poäng som 1an i dam tvåan, helt ok sådära!! :D Kvällen avslutades med bästavän, på bästa sätt!
Idag blev jag väckt ett par timmar för tidigt, men så värt för några mysiga timmar i Kista med bästavän. När vi traskat runt där ett tag åkte vi hem till henne för fika och plugg. Kvällen spenderades ute på landet hos min Becca. Något som skulle bli en plugg kväll slutade med cirka 20% plugg och resten prat.. Men vad ska man säga, det räcker inte med fem dagar i veckan ;) Nu ska jag avrunda kvällen med lite telefonsamtal. Puss

Whaazzz up!!

Hej alla! Emma hära, vi hänger hos Mickan. Ikväll har vi gått runt en massa för att köpa godis (desperata tjejer) när vi fått tag i vårt godis bänkade vi oss framför One Day som inte var så bra som alla sagt. Hejdå.
London 2011, kärlek rakt igenom!

jag var sjutton år i staden

Mina fredagar som brukar vara så himla bra, denna var mycket bättre! Engelskan blev inställd så var bara i skolan i en timme innan jag och Becca åkte till Jakan. Där sprang vi lite ärenden, jag köpte min första julklapp och sen begav vi oss till gymmet för att köra skiten ur oss i ungefär två timmar. Underbart!
Jag kom hem och åt en god middag med min fina familj innan jag gick de 15 meterna till Em för julmys. Pepparkaks bak i tre timmar (vi var ju inte så bra) och kikandes av den bästa julkalenderna genom tiderna, Mysteriet på Greveholm! Eftersom Em ska upp om några timmar så lämnade jag henne tidigt, därför blir det en film för min del.
Kan ju inte säga att våra var lika fina, (enbenta hästar, seamesiska gubbar & mycke mer)

it's finally friday

Det bästa med fredagar är att jag inte behöver gå upp tidigt på morgonen för att stressa mig till skolan. Åker klockan elva, hinner äta en grymt god lunch innan jag har matte och engelska. Engelska är ju mitt favoritämne, så att gå till skolan på fredagar känns aldrig som en utmaning.
Jag gick upp för ett tag sen har kollat lite tv i sängen och nu tänkte  jag äta frukost ett bra tag och bara njuta. Hoppas ni får en bra dag!
snart helg, vilket innebär att vi inte kommer ses förän på måndag. det sämsta med helgerna är att vara ifrån dig!

ayia, ayia, ayia fucking napa!

Bokat & klart! Efter några sommarmånader åker vi två och tjejerna i Em's klass ned till Napa för en galet rolig vecka. Vi taggar redan nu (y)

Ser helt okej ut att spendera en vecka sådära!

Så mycket lyckligare

En tuff skoldag som jag överlevde tillslut. Efter skolan halv däckade jag framför Vänner i några timmar innan jag promenerade ned till en riktigt rolig träning. Kvällen slutar på toppen när man kommer hem och får höra att båda Manchester lagen är ute ur CL. Nu ska alla pajaser som alltid går på mig minsann få höra ( för jag är så omogen och ger igen!) :D hehe. Gonatt folket!

love, where's the sense?

Away-beach-christina-aguilera-cry-girl-favim.com-225564_large

Det ryktas om..

att Em har ätit lite för mycket lussebullar och pepparkakor... kanske dags för bantning?

You give me those kind of feelings you only read about in books

Tumblr_lvr6rswtaw1ql2poco1_500_large

om jag springer ifrån dig, kommer du försöka stoppa mig?

Jag tror inte att jag har varit såhär tankspridd någon gång tidigare. Du är min livboja som jag bara vill klamra mig fast vid, även om jag vet att det är bättre att vara stark och simma själv. Svåra val i livet, vägsjäl, vilken väg ska man ta? Den rätta eller den som hjärtat vill? Ångest deluxe nu.
Skoldagen var helt onödig,två lektioner och jag lärde mig inte mycket. Alltså vänter en hel hög med läxor nu och jag kanske inte ens kommer hinna följa med mami och träna :/ har bestämt mig för att satsa på plugget fram tills jullovet. Men nu kallar en filosof efter min uppmärksamhet. Mikaela Karlström

vardagen

helgen har varit ganska händelselös faktiskt men helt okej ändå! igår morse åkte jag till björkeby för att döma tre matcher, när dessa var slut kom nästa tjej. men hennes kollega kom aldrig.. så jag hoppade in och dömde två matcher med henne, gick där ifrån 1100 kronor rikare och mycket gladare! kvällen spenderades i en annan innebandyhall för att se damlaget vinna derbyt med 4-0, skönt! kvällen avslutades med familjemys i form av adventsfika. imorse lyckades jag med bragden att vakna av telefonen vid halv ett (waaaay!), så alltså ingen skola för mig idag. blir istället en väldans massa plugg här hemma. ska skriva ett tal och jobba matte är det tänkt.

let's have some fun

kvällen har spenderats hos mig, här har vi ett gäng tjejer hängt inne på fritidsresor, ving, apollo och andra resesidor och letat efter en sommarresa. även fast alla vill olika har vi kommit fram till tre öar, så ska åka till en resebyrå och prata med de där. nu ska jag sova, dömer tidigt imorgon bitti.
puss

Funkytown

Jag landade precis i min säng efter att ha spenderat kvällen med några fina vänner. Vi hängde hemma hos Eldina där vi spelade kinect, kollade film och snackade. Bra kväll !
Lagom charmiga i våra 3D glasögon! (;

dreams, they actually do come true!

Den 22a april blir det ett år sedan jag och Em gav oss iväg på ett äventyr vi garanterat aldrig kommer att glömma. I fyra dagar andades vi London och jag tror att det är de bästa dagarna vi har haft tillsammans. Nu ska samma dröm komma till verklighet igen. Tre dagar efter jag har blivit en myndig tjej ska jag och min barndomsvän Bella flyga över Norska havet för att göra London osäkert. Denna resa kommer bli helt galen! Shopping, fotboll, party, Londonmys, träffa bror som då kommer bo där och mycket mer. Jag längtar så det känns i varje nerv, vi kommer ha det så underbart i världens bästa stad!
Min 18års vecka kommer slå det bästa.
10 April blir jag vuxen (läskigt!)
13 April åker vi till London
16 April landar vi i Sverige
17 April spelar Simple Plan
Detta är otrolig svårslaget!


det är mörkt utanför men ett ljus i mitt hjärta

Vilken bra kväll jag har haft! Världens bästa bror har hjälpt mig med matten så jag har inte lika mycket pluggångest, efter cirka tre timmars plugg (AMAZING!!) gick jag till Fjällenskolan och mötte upp Filippa. Vi vandrade hem till mig och slog oss ned i köket med en varm kopp te och satt bara och pratade i timmar. Super mysigt och det är så lätt att prata med henne, en toppen tjej! Hon gick nyss och jag tänkte plugga lite innan det är dags att sova.


rörviks krigare

Anton från min klass har skrivit texten, rappar och spelar in med sina polare. HAHHAA!

den första december tvåtusenelva

Nedräkningen har börjat. Alla räknar ned till olika saker, jag till skolan slutar den 16e, läkarbesök 19, fjällenresa 22a och givetvis julafton! Vad räknar ni ned till?
En lång dag i skolan men fick en del gjort iaf. Efter skolan åkte jag direkt hem och slog upp böckerna, har tvättat och lagat mat också. Nu ska jag plugga lite historia innan jag möter upp Filippa för en torsdagsdejt!  Puss
Tumblr_lvis7uql541qmdjeto1_500_large

RSS 2.0