dumdumn

hheheh bra update, nej!
men så mycket i livet just nu så får se när det blir något igen. puss

Saturday

Ska hoppa in i duschen, Becca lämnade mig nyligen efter en helt fantastisk kväll. Vi kom in stapplandes runt halv sex imorse, åt lite mackor innan vi sov i fyra timmar = sliten tjej! Men oj vad det var kul, känns liksom ingen ide att ordna 18 års fest för det kommer inte vara i närheten av så bra !!! ;)
Några av tjejerna!!!

Hey hoe let's go!

Nu drar vi, taggade till tusen!

partyweekend!!!

Fredag & helgen börjar, toppen!
Just nu lägger Amanda ögonskugga på Hanna & vi fixar oss lite smått inför Olivias 18 års fest ikväll! Årets fest typ & jag är grymt taggad!!!!
Imorgon ska jag och Anna döma några matcher och efter det är det dags för nästa 18års fest, nu är det Jakob som ska firas !! Snacka om att jag är taggad på denna partyweekend!
Sen jobb söndag morgon, jaaarååå!!!! ;) hahaha. Have an awesome evening!

haaha


friends are like stars, even if you can't see them. you know they are always there

Lååång skoldag idag -.- men efter blev det en skön tur på gymmer med Amanda & Becca innan jag åkte hem för middag. På kvällen träffade jag Celina, vi gick runt typ hela Viksjö och chatched up. Så länge sen, vi måste ses oftare!! Nu tänkte jag kolla lite tv-serier och sen sova eftersom det bara blev ett par timmar inatt.
i slutet av nian med mina fantastiska tjejer. åhh, miss those days!

a beautiful lie

Hejsan! Idag började jag kvart över 12 men lyckades med bragden att försova mig. Därför blev det bara en timme i skolan idag, soft! Efter det åkte jag med Cissi in till city där vi mötte upp Sara, vi strosade runt och köpte present till Jakob som fyller 18 år i helgen.
Åkte hemåt, käkade , pluggade & drog ned till hallen för att kolla matchen.. som de förlorade :(
nu ska jag nog sova, klockan ringer om sju timmar, whhooop!

Have you ever wished for an endless night?

Hey folket.
Uppdateringen har inte varit den bästa för Em har typ grävt ned sig ;) & jag har hittat tumblr, min nya kärlek i livet .. höhö. Jätteskoj iaf, blogg är so yesterday ;) höhöh. vad leker jag?
Nej men för er få kottar som faktiskt är trogna till denna blogg ska iaf jag försöka bättre mig lite smått (a) hehe.
Idag har jag gått i skolan, veckans jobbigaste dag avklarad.. check! Efter det åkte jag & Becca hit käkade mellis och lite så innan jag drog iväg med Frasse och hade träning för f99. Riktigt kul & vi ska dit i nästa vecka igen! Jag har även hunnit med lite matte med pappa & en stund hemma hos Em. Nu väntar jag mest på att vi ska skypea med oscar. Wiieh! hehehe. Känner att det börjar bli dags att avsluta detta blogginlägg innan det blir försent och jag flippar ut rejält. Hejdå!
we don't wanna go down that road, right? ;)

Malaga

Åhh vad jag läntar tills det är dags för ännu en resa till Spanien med bästa skolan!

Heaven doesn't seem far away

Sitter på multimedia lektionen och jobbar med ett interaktiv cv, helt okej faktiskt. Får jobba i photoshop och de är alltid kul. Hehe. Vi slutar om drygt en timme så det är soft. Blir hem, plugga massor och sen träna. Whoop!

Sleep through the pain

Söndagen blev piss. Ska sova och hoppas på en bra vecka.

Step out

Godmorgon!
Klockan är halv två och jag har redan hunnit med att plugga matte med Helena (stolt tjej). Nu ska jag börja traska i snön mot Bella där hennes släkt och ett par nära vänner ska fira att vår tjej fyllt 18! Mamma hämtar mig där för att köra mig till dammatchen, så kommer väl hem vid sjutiden & då väntar skolböckerna pliktroget på mig. Have a nice day folks!
Du är en fantastisk vän i mina ögon

my heart will never have the same rythm if i'll have you

Innan jag kan bli hel måste jag hitta en som dig, den perfekta mannen!

it takes two to demand a broken heart

Broken-heart-cool-cute-drawing-love-favim.com-270386_large

det är för tidigt

http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/londoncalling/article14246882.ab
I artikeln ovan kan du läsa om att mitt favoritlag Chelsea har värvat tre bröder. 12, 12 & 13 bast! De har minst fått 100 000 kronor var och ska redan flytta till en av världens största klubbar. Det är för tidigt!!
Stor klubbar ska inte värva förän spelaren är minst 15 år gammal. De måste få leka, ha kul & hänga med sina vänner. Sånt är viktigt, affärer och på allvar kommer med åren. Men barndomen får de aldrig tillbaka..

When it's hard

Mami väckte mig vid nio imorse, sen var det bara att äta lite & klä på sig innan vi åkte till friskis. Efter ett gympass där min mage dog lite smått åkte vi hem. Sen dess har jag försökte börja plugga men fastnar på annaellinor.devote.se , så extremt roliga vloggar. Skrattar även fast jag sätt de minst tio gånger ;) höhö. Anyways, nu är det dags för lite ekonomi plugg följt av läsning i en 1700-tals bok, whoop!

if it was like a movie we would be togheter now.


Who run the world? Girls!

Hey dudes!
En skön sovmorgon följt av lunch med söta Ida innan skolan startade. Två lektioner varav en var min favorit, engelska. Efter det tog jag tuben mot Kista där jag mötte upp Em & Hanna. En shoppingtur där Em lyckades få med sig halva kista och jag fick med min en ring från guldfynd by kenza. Dessutom köptes det lite presenter. Åkte hem och hade mys middag med bästa mami & papi innan vi drog vidare till Hanna. Där blev det film, snack och mys. Soft fredag (y) !
Dagens kap, wiihooo! hehe

Silver i DJ DM!

Grymt bra jobb tjejer, ni är fantastiska!

'

If you're not sure which path you're supposed to follow, find your own one

Efterlängtad helg!!

Åh vad skönt det ska bli med fredag imorgon! Har gjort klart nästan alla läxor så behöver knappt plugga i helgen. Imorgon ska jag vara på gymmet klockan 9 när dom öppnar, sen åka på matte lektion, hem och fixa lite grejer sen möta upp mina underbara vänner i kista :) känner mig riktigt duktig som tränar innan skolan faktiskt :D
Nu sitter jag och skriver på mitt idrottsarbete, ska planera ett träningsprogram för 5 veckor och sedan genomföra det. Jag är lite taggad faktiskt för att se exakta resultat hela tiden och föra träningsdagbok, det var så himla länge sedan jag gjorde det :)


400984_105554249566418_100003355301037_27989_1599404866_n_large


Vi har väntat så länge, men åuuhh nu är det äntligen dags!

Jag har känt dig i snart sjutton år. Vi har varit vänner under hela denna tid & alltid varit tajta. Jag har alltid kunnat ringa och prata med dig för du har alltid funnits där. Klart att vi har haft våra perioder då vi inte umgåtts så mycket, men det har inte rubbat vår djupa vänskap. Jag har så sjukt mycket minnen med dig & många mer ska det bli. Känner helt ärligt inte för att sitta och skriva någon två sidors text utan du vet att du betyder extremt mycket för mig och att jag är lycklig över att ha dig som vän. Grattis på 18 års dagen världens bästa Isabelle! Så länge som vi har väntat på att bli myndiga & du förtjänar verkligen det! Hoppas du får en fantastisk dag. Jag älskar dig vännen min ! <3

Min knasfia, vad skulle jag göra utan dig? (:

I'll turn you up when you feel down


Några bilder från när Travie ägde scenen igår!


Dribbla, passa & skjuta

Idag ska jag få pressa mig kropp på planen igen och det känns så fantastiskt! Jag kommer inte behöva kliva av så fort jag känner smärta, utan jag kan köra på tills det gör så ont att jag vet att jag inte kommer kunna sova inatt. Och hell yeah! Nu ska jag köra, längtar verkligen. Oj vad det ska bli kul, finns inget bättre än att göra en bra match, lägga en snygg pass, lyckas med en dragningen eller se sitt lag vinna en viktig match.
Nu ska jag tillbaka och jag är mer motiverad än någonsin, nu ser jag ljuset i tunneln för första gången på flera år! Välkommen ut Mikaela!

Det är snart fyra år sedan jag stod över denhär cupen pga min skada. Älskade Bele <3

Never leave me behind, cause i'll miss you to death

Att sakna någon man älskar smärtar så hilma mycket.
Att sakna någon man inte vill leva sitt liv utan, gör ont.
Att känna att smärtan i hjärtat börjar släppa, är en fantastisk känsla.
Jag älskar dig verkligen och vill aldrig stå ensam, utan dig.


My heart's a stereo, it beats for you so listen close

Jag har haft en till riktigt bra dag. En bra skoldag, kände att jag lärde mig mycket osv. Efter skolan vände jag hem, fixade lite saker och åt innan jag mötte upp Sofie på tåget in mot stan. Efter att glidit in lite lätt i studion hängde vi där, lyssnade på ett ganska värdelöst förband innan vi gled fram och inväntade Travie och co. En grym spelning där jag hade k r i g med två killar om hans handduk, fångade gitaristens plektrum och vi drog med oss några affischer satt vi på tåget hem. Ganska så jätte nöjda! En toppen kväll, tack för biljetten Sofie. Du äger!

gulle råååå!

Fullständig lycka!

Var hos doktorn idag, ska få operation! Jag är sååå glad, det kanske kan ge mig några år till på planen :) Årets bästa nyheter :D :D
Kort efter det ringer Sofie mig och frågar om jag vill med på Gym class heroes spelning imorgon eftersom hon vunnit två biljetter. Denna vecka har börjat bra, riktigt bra! Hoppas den fortsätter så, känner att jag behöver det! Hoppas ni får en bra vecka, P E A C E!

we can't control love


Try to reach us, if you succeed you'll be surrounded by stars

Vinner lite lätt med 17-6, oj vad ni är bra tjejer! Hehe. Ska snart dra mig mot Belehuset där det är lagmöte innan jag får avsluta kvällen med lite kvalitéts tv & prat med bra människor.
Hahha, ojojoj. Tjejen är för klockren!

It's not this town

Jag börjar bli en riktig nörd nu (y) . Som jag kämpat för dehär i hela mitt liv ;) höhö.
Gick upp grymt tidigt imorse (igen), dömde två matcher med Anna. Katastof match av oss (framförallt mig) blir så besviken på mig själv. Men hoppas att detta får mig att rycka upp mig till framtiden!
Efter det åkte jag till gymmet där det blev ett lättare pass då jag inte kunde gå för mina fötter d ö d a r mig och mina muskler är helt slut efter mina tidigare fem styrke pass denna vecka.
Nu har jag duschat, chillat lite & påbörjat städning i mitt rum. Förväntas vara klar lagom till det är dags att gå ned till hallen och kolla laget när de tar tre poäng mot Huddinge.
Ternis, vilken jävla humor. hahahah (y)

Saying goodbye doesn't meen forever

Satte mig tillsammans med familjen i en iskall bil vid kvart över fem imorse. En resa till Arlanda & kramar innan vi vinkade av Oscar. Nästa gång vi ses är om cirka sex veckor då vi åker dit för att hälsa på. Längtar redan! Hemma igen somnade jag om i två timmar innan jag mötte upp Amanda på gymmet för ett träningspass som dödade våra armar! Nu har jag hunnit duscha, äta & träna och klockan är bara ett. Något slags världsrekord?! Heheh.
Det blir brutal plugg fram tills klockan fyra då älskade Chelsea tar emot Sunderland. Kvällen kommer bli lugn då jag ska upp vid halv åtta imorgon, träffar väl någon vän eller så. Hoppas ni får en grymt fantastisk dag!
Tumblr_lx6n5f5skf1qm8vvjo1_500_large
Nu är du där du hör hemma storebror!

Godmorgon!!

Snart ska jag iväg och träna småtjejerna för första gången det här året. Nytt år nya tag! Vi har massor med nya idéer och vi hoppas kunna genomföra dem så mycket som möjligt!!
Dagen är fullspäckad: träning 10-12, äta, plugga gaalet mycket, sen försöka klämma in ett träningspass, fixa mig för kvällen, halv 6 bär det av för att fira en kompis som nyss fyllt 18, och inatt bär det av mot peter för att soova :)

P.S
Förlåt för att jag är typ väärldens sämsta bloggare som aldrig uppdaterar..

383013_356442164369550_100000113087381_1504805_1485498342_n_large
Snart är det dags för ännu en resa till världens bästa land,
THAILAND
Åh vad jag längtar till sol, bad och värme!!


Epic moment!

Det är inte alls som har fått tagit löpsteg på Stamford Bridge! Privata visningar när man vill. And it's all becasue of you big brother. Jag blir otroligt nostaglisk, men vi har gjort så mycket kul tillsammans & har en miljard minnen där du är med. Storebror & vän, det är inte alla som har tur att vara grymt bra vän med sin bror. Du är iaf bäst & förtjänar en grym tid där borta!

no one else is good enough, no one else but you.

Tumblr_l918zgxf0g1qze8ugo1_400_large

Friday 13th

Hey!
Då har man klarat av första veckan tillbaka i skolan, helt okej! Bara ett antal kvar till nästa lov ;) hehe.
Efter skolan åkte jag och tränade på gymmet, körde grymt hårt och var helt slut efter, skönt. Hemma inväntades storebror för en mysig familjemiddag och sen en kväll tillsammans. Ska snart sova eftersom klockan ringer om mindre än sju timmar. Då är det dags att sätta sig i bilen mot Arlanda, gråta lite & vinka hejdå till Oscar.
Jag har klarat mig utan otur idag trots att de är fredag den trettonde, har ni?

Kommer sakna dig allt för mycket, som tur var ses vi om några veckor igen!

semifinal, jarrååå!

Ska snart åka ned till hallen och kolla när bästa Bele förhoppningsvis slår ut åkersberga ur DJ DM, då kommer vi till final, så heja oss! :D hehe.

First day back

Första dagen i skolan var som vanligt. Kul att se alla, snackade om lovet osv osv. Dock glömde jag mitt lunchkort & åt ingen frukost så fick köpa en macka i skolan. Great -.- heehe. Men annars flög våra två lektioner förbi & det gick förvånandsvärt bra faktiskt. Nu ska jag försöka skriva lite på min ekonomiuppsats innan träningen.
Tumblr_lw5siuvsby1qk20clo1_500_large
Hahah. Oj vad detta stämmer in på mig, slutar alltid med 3 h snack ½ h plugg -.-

Whoop whoop

Seger med 4-3, extremt viktigt! Nu tänkte jag lägga mig i min säng och kolla lite one tree hill samt försöka klinka lite på min uppsats som går väldigt sakta framåt!
jag & ternis har talang att bli snygga på bilder!

Lovets sista dag

Vaknade upp hos Sofie vid ett tiden efter en grym gårdagkväll. Nytt folk, hur roliga människor somhelst och bästa Elin & Sofie. Kunde inte spenderat min sista lördag på ett bättre sätt! Nu har jag kollat på skidor och sett grymma Marcus Hellner krossa Petter Nortugh! Ska snart börja prommenera mot bussen och åka tillbaka till Skälby med mina sköningar och kolla lagets match. Puss

don't let it slip away

har ätit & ska börja röra mig mot Sofie och sen dra vidare lutar det åt nu. Ha en toppen kväll, för det tänker jag ha!

-

Img1452000077_large

If u open your eyes you'll see what I always knew

Godmorgon! Jag gick ganska nyligen upp, gjorde frukost och satte på one tree hill. Bra start på dagen!
Nu har jag slagit upp skolböckerna, har en hemtenta som ska vara klar imorgon, yeeah right att jag kommer klara av det. Deprimerande, men men!
Sista lördagen på lovet, frågan är hur den ska spenderas. Hemmakväll med familjen och bara allmänt skönt, sitta med näsan i skolböckerna eller dra iväg på fest med några sköningar. Vi får se vart dagen tar mig, det enda jag vet just nu är att jag behöver mer vila & ledighet. Jag behöver mer tid innan jag är redo!
PS. Helena jag misstänker starkt att detta är du
drömprins.se om hey hoe lets go!:
Shit vilken brud! langa nr ???
IP: 193.150.218.136

Hahahaha.

åhh jag blir så trött

Tänkte sätta ihop lite bilder och göra en såndär innan jag dör lista.
Jag har en egen själv men det här är mer drömmar som vore coola om de gick i uppfyllelse och små saker som gör vardagen bättre. Hoppas jag kan fixa det senare, nu ska jag iaf börja dra mig mot bussen och möta upp Helena.
Hiihi, standard att London är med!

hey hoe lets go!

Hola chicos!
Dagen har jag spenderat med en vän och haft det väldigt trevligt. Kom nyligen hem och tänkte kolla några avsnitt One tree hill innan det blir lite mat med min kära familj och bio med min lilla filur!
Hahah, sorry men du är väldigt charmerande måste jag erkänna!

dude, where's your car?

Dagen har jag spenderat till att ligga i sängen, plugga lite och halv sova. Men vid sextiden körde mamma mig till ternis där ett par andra sköna kottar hängde. Vi kollade några rullar, åt, skrattade, myste med kattungarna och hade väldigt trevligt. Oj vad jag tycker om er tjejer, ni är toppen! Nu blir det JVM final, oj vad kul! Dags att vinna guld Sverige! och jag känner mig lite små töntig när jag sitter här själv och övertaggad, men vad gör man inte för att stötta sitt land ;)
Charmernade bild på mig och ternis från Prag!

Sleepless nights

Jag somnade kring fem tiden inatt. Kunde verkligen inte sova, jag blev så rastlös så att jag började städa mitt i natten. Normalt, nej! Men det är så mycket jobbigt just nu. Skolan stressar mig även fast jag har lov, storebror flyttar om en vecka & två dagar. Varför kunde inte han göra det klassiska och flytta en buss ifrån oss, nej han flyttar till ett annat land. Känns bra! Dessutom får jag om cirka en och en halv vecka besked om jag får fortsätta spela innebandy. Varför är livet så orättvist? Usch. 2012 har inte börjat bra för mig och jag vill bara att det ska bli bättre!


När regnet försvinner och våren kommer, kommer glädjen igen.
Då kommer problemen försvinna. Kan det inte bli vår nu?

I don't wanna be anything other then what i've been

Har suttit och kollat oth & pluggat hela dagen, planen är att fortsätta med pluggandet ett par timmar till innan jag ska träffa bästa Bella. Vi får se vad vi hittar på men lär vara så trött att det inte lär bli något märkvärdigt, kanske en liten bio film eller så :)

frukost framför one tree hill, så borde varje dag starta.

Dags att packa väskorna älskling!

Ligger i sängen och har lite smått ångest för att jag inte ens har börjat packa, och imorgon bär det av till Lofsdalen med världens bästa pojkvän :D Men min teori är att om jag sover snart kan jag gå upp tidigt imorgon och packa och fixa allt eftersom vi inte åker förrän på kvällen. Och så ska vi hinna med en sväng till ica för att köpa goooodis!!
Ska faktiskt bli helt underbart att komma härifrån ett tag och ladda upp inför skolan och massa plugg.


When I cry, I carry you in my stears.
When I sleep, I carry you in my dreams.

My ambition is to love and care,
For I love you and you are always in my heart and brain.


Take my hand tonight

Ny duschad & ny vaken har jag bänkat mig i mitt kök för att invänta Becca och en dag med plugg, plugg & ännu mer plugg. Får hoppas att vi för en gångs skull l y c k a s , annars kan det ibland vara lite brist på fokus. Men nu har vi en uppsats och en bok som ska vara klara om en vecka så det är bara kriga på.
Ikväll blir det en lite tripp till Duvbo för att se Helena spela lite innebandy och kanske en liten fest också. Vi får helt enkelt se vart kvällen tar oss.
Puss

Lite saker jag gjort tvåtusenelva

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? såklart!

2. Höll du några av dina nyårslöften? det lyckades jag med.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? nope.

4. Dog någon som stod dig nära? neh, ibland har man tur.

5. Vilka länder besökte du? Spanien, Tjeckien, USA, Tyskland, Holland, Haiti, Jamaica, Mexico, England, Sverige & ett till som jag glömt :$

6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012? mer fritid

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? två speciella & lika privata

8. Vad var din största framgång 2011? mina betyg efter första året i gymnasiet.

9. Största misstaget? att publicera ett inlägg på min gamla blogg

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? foten har krånglat för mycket!

11. Bästa köpet? hmm.. alla converse

12. Vad spenderade du mest pengar på? Resor

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? en vecka i Karibien med familjen

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? om sanningen ska fram

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? detta år har mina känslor åkt berg- och dalbana

16. Vad önskar du att du gjort mer? varit spontan

17. Vad önskar du att du gjort mindre? oroat mig över onödiga saker.

18. Hur tillbringade du julen? i en fjällstuga med Em & hennes familj

19. Blev du kär i år? helt såld!

20. Favoritprogram på TV? Vännet, HIMYM, OTH, Cougar Town

21. Bästa boken du läste i år? Vampire Academy serien, den har förändrat mitt liv!

22. Största musikaliska upptäckten? the ready set

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? massor

25. Något du önskade dig men inte fick? en resa till hawaii

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011? släkten firade lilla mig som fyllde värdelösa 17 år

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? absolut, men kan inte klaga

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? casual

29.
Vad fick dig att må bra? innebandyn

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ben Barnes 

31.
Vem saknade du? Vännerna från högstadiet


32. De bästa nya människorna du träffade lärde känna: Becca Hogevall, helt klart!


En jul med snö, kalle anka och skidåkning

Några av korten som knäpptes under vår vecka i fjällen.

Den andra januari, precis så som det ska vara

Dagen har varit den klassiska Emelie, Mickan, Sofie dagen. Legat i Emelies säng hela dagen och kollat One Tree hill och pratat hela dagen. Sofie körde mig senare till träningen där det blev lite snack med tjejerna. Små trevligt sådära :)

true story

386501_291660830871547_100000828975076_761700_1949580629_n_large

precis som första dagen på året ska vara

Imorse sov jag föör länge, jag degade runt i huset hela eftermiddagen innan jag orkade göra något. Då städade jag min bokhylla och gjorde fint där innan jag lagade middag. På kvällen traskade jag, Em & Hanna hem till Helena där det blev lite snack och film. Haha, Em & Hanna somnade lite trötta sen igår & jag valde att gå hem tidigt. Nu tänkte jag sätta på en film och somna till den.
Påväg hem till Anna för middag igår. Världens bästa MLI &  vår tomte! :D

den senaste tiden har varit mycket speciell

Nejdå. men har inte kunnat/hunnit uppdaterat. Internet har krånglat massa och dessutom har jag haft fullt upp. Kvällen när vi kom hem kom Becca hit och vi chatched up. I förrgår lunchade jag med papi, träffade en vän, hängde i jakan och umgicks med Helena. Nyår spenderades först hos Sofie med Emelie innan vigick hem till Anna där vi var femton tjejer som åt middag och hade trevligt innan vi splittrades åt olika håll. Jag och två sköningar mötte upp mina peeps i bakarby för en fest innan vi drog vidare till en lokalfest i viksjö. Därifån drog vi hem till en vän och jag kom innanför dörren vid halv fem tiden. Ett riktigt lyckat nyår!
Idag blir det att chilla med tjejerna. Puss
Tumblr_lx4gbeaxtj1r5a5e2o1_500_large

Happy new year!

2012, nya tag. Nya löften. Nya löften att bryta. Nya vänskaper. Nya svek. Nya förälskerser. Nya kärlekar. Nya äventyr. Nya resor. Jag är grymt taggad, detta år blir vi myndiga , detta år ska vi leva. Sen får jorden gå under bäst den vill!

Tumblr_lmyn7xwubj1qdzzdno1_500_large

RSS 2.0