med ett leende på läpparna

Lycka. Fyra bokstäver som beskriver vad jag känner rakt igenom nu. Hade en jätte mysig morgon när jag traskade runt själv i Kista och kikade runt efter julklappar, fortsatt av en lektion och efter skolan åkte jag vidare till Bella. Där spikade vi våra planer och ni ska få höra om det imorgon (: Kvällen avslutades med en match mot Täby IS elitserie lag. Riktigt kul att spela och vi hade inte förväntat oss vinst även om vi krigade och försökte. Det slutade iaf 8-2 till de och vi får vara riktigt nöjda eftersom de är bland de främsta lagen i Sverige. Efter ett skönt snack med mamma landade jag här och ska vidare mot sängen för att få några timmars sömn innan en lång skoldag imorgon.
Just nu känner jag mig lika lycklig som jag var när detta kort knäpptes.

nedräkningen börjar...

December._large


just my luck!

Matchen vann vi med 10-4 tror jag, så då är vi topp fyra dam juniorlagen i Stockholm, skoj skoj för oss liksom! Idag på lunchen kollade jag och Moa igenom HM rean och hittade tre klänningar jag skulle klicka hem för cirka 400 pix nu, men såklart hann de ta slut helt och i min storlek tills nu. Skoj skoj -.- men Moa hann iaf kapa lite, skoj för henne! Dock är väl plånboken glad över detta, för imorgon ska jag berätta något som jag har hållt hemligt för er. Puss

Summer paradise

Hej folket! Nu sitter jag här i skolan med Gabbi och Frasse, vi ska snart dra någonstans för att äta lite mat innan vi ska iväg på match. Heja oss, vi hörs senare! Puss


This is what I'm made off

Sitter och lyssnar musik samtidigt som jag pluggar. Slutade skolan en halvtimme tidigare idag och tänkte fan vad skönt då hinner jag göra multimedian och matte innan träningen.. Men vad händer, det tar nästan två timmar att komma hem från skolan och när jag kommer hem är jag så sur och trött att jag typ somnar framför tvn. Hehe. Efter maten ville mamma åka till Jakan så följde med henne en sväng innan vi åkte till träningen. Därför är det en hög med läxor som skriker på mig nu.
Jag drömmer mig tillbaka.

The only thing you'll ever have to do, is to be your self and enjoy every second of your life.

42ec1d7bbf316332f76ddaa6e79c1bbb_large


Och så avrundar man söndagen..

med Love Actually på trean. Kan inte bli mycket bättre.

I can be tough, I can be strong, But with you it's not like that at all.

Tjolahopp!
Håller på att dö av stress och trötthet just nu -.- Har sjukt mycket läxor som ska göras till imorgon och tisdag, och så har jag prov på onsdag. Kom hem från peter runt tre och sen dess har jag pluggat!! 6 timmar liksom!
Gårdagen var iaf riktigt lyckad :D Inte en enda läxa gjordes, träning med tjejerna, adventsfika, bio med älsklingen och kvällen avrundades hos honom och när vi vaknade imorse luktade hela huset lussebullar!
Nej nu ska jag återgå till biologin och tagghudningarna..

303899_204446249627102_131240576947670_510440_1977123162_n_large

Hahaha så sant!!


Live your life to the fullest, every single day!

Tumblr_lu25fxj2zf1qcq89do1_500_large


I'm bulletproved

Hey guys! Lyckades försova mig imorse så kom försent till första matchen. Anna fick döma halva själv, oupsi! Men resten av dagen rullade på precis som pengarna och jag var hemma igen vid ett. Efter att betalat av min skuld till mami för konserterna så var pengarna borta igen, kuul... Geekade sims på eftermiddagen innan jag träffade min tjejer nere i hallen för att kolla på vår super viktiga match mot Tullinge. Den slutade 3-3 och jag har typ inga naglar kvar ;) Nu tänkte jag kolla om det går något kul på tv och sen avsluta helgen på ett slappt sätt.

Sims

Idag har varit en riktig nolife dag för mig. Sov för länge och kom upp ur sängen vid halv två tiden. Då la jag mig och kolla på film innan jag åkte till Björkeby med tjejerna och kollade en innebandymatch. Åkte hem, såg andra halvan av Chelsea matchen och nu spelare jag sims innan jag ska träffa min tjejer igen!

Adventsfika!

Är det inte underbart när man vaknar upp brevid personen du är helt dökär i och känner doften av nybakat bröd? Det var min verklighet imorse! Sen fortsatte jag vidare till träningen medans peter gick hem och sov. När jag kom hem var det julbak på gång :D har gjort lussebullar i timmar nu och snart kommer några familjevänner över på adventsfika!
Ikväll blir det bio med älsklingen, ska bli mysigt att gå runt lite i stan med honom nu när det är lite jul stämning och så :)

Tumblr_luwzn2sz141ql705to1_1280_large


You smile, I smile

Kvällen avslutades tidigare än tänkt, mycket tidigare. Planen var att dra hem till Emelie, hänga där med Sofie för att sen ta med henne ned till La Gondola där alla tjejer väntade för att suprisea henne och Elin. Kvällen var supermysig så länge. Men slutades den föör tidigt. Vi drog inte vidare utan alla hem till sig typ, kul? Nej. Menmen, jag får väl kolla film eller något i min ensamhet. Gillar inte att vara själv :/
Och hur lyckas jag få till min läskiga min? Bra jobbat Mikaela! :)

Nu drar jag ut


Ljudet av er musik är som droger för mig

Simple Plan. Lyssnar konstant på de nu, lycka, lycka, lycka säger jag bara! Idag gick jag upp fem timmar tidigare än jag brukar på fredagar för att ta tåget mot Älvsjö och gymnasiemässan. Jag och brudarna gick runt och haffade lammkött till vår skola i några timmar innan vi åkte tillbaka för en god lunch och en väldigt rolig engelska lektion. Vägen hem tog lite tid eftersom jag åkte i omvägar, mötte upp en vän osv. Men nu sitter jag här och gör ingenting.. väntar mest på att tiden ska gå så jag kan dra ut på kvällens händelser! :)
På Linnros var det galet mycket människor, skoj som satan!

Never let me go.

Äntligen fredag! Som jag har längtat! Tror faktiskt att det här kommer bli en super mysig helg, dock har den inte börjat så bra, 3 timmars plugg på en fedag eftermiddag.. men får hoppas på en bättre fortsättning :D
Ni anar inte hur mycket jag vill ha lov nu! Men det verkar ju bli en jul utan snö i år, eller? På ett sätt är det väl bra för då slipper man ju slask sen, men man vill ju ändå ha snö som knastrar under fötterna under jul och nyår. Men sen får den mer än gärna bara försvinna!
Nu ska jag börja fixa mig för kvällens festligheter!! :D
See Ya!


Nedräkningen har börjat


Christmas is arriving early this year!

Åh herregud, jag är så upphetsad att jag har gråtit, dansat, skrikit och jag kan inte sluta le! SIMPLE PLAN KOMMER HIT DEN 17 APRIL!, EN VECKA EFTER JAG HAR FYLLT 18 ÅR, SNACKA OM BRA!!! :D SOFIE BOKADE FÖRKÖPS BILJETT NYSS!!! :D :D SEN SKA MAMMA BOKA GAVIN DEGRAW IMORGON!!! JAG ÄR SÅÅÅ LYCKLIG!! :D
Simple Plan & Gavin DeGraw biljetter, två julklappar till mig själv en månad i förväg.
Så ska det se ut :)

2 months.

Tumblr_lub3blo3ok1qirkq6o1_500_large
I'm so lycky that I found you,
and I couldn't be more happy right now!


Heartbreaking

Chelsea förlorar i sista sekunden. Idag. Igen. Jag blev deppig. Nu ska jag sova.

Sjuk ingen..?

Helluu!
Ligger skönt nerbäddad i sängen med datorn i högsta hugg, det är så det ska vara när man har öroninflammation och stört ont i magen. Trots öroninflammation och huuur mycket plugg som helst, tog jag mig ner till friskis för ett spnning pass med tjejerna i klassen, riktigt jobbigt men skönt nu efteråt :D
Efter det försökte jag komma ikapp med matten, men man blir inte så motiverad när man slår upp boken och tittar på första talet och inser att det inte finns en chans att man kommer klara det..

Nu ska jag kolla lite grey's så jag tänker på något annat än mina smärtor!


Tumblr_lnpsfoenhu1qe9or5o1_500_176251420_large
Ungefär så kommer jag känna nästa matte prov!!


make that change

Min morgon startade bättre än på länge och jag kom som en solstråle till skolan, där jag bara hade en lektion innan jag rullade mot min vän Sanna. Hon går frisör linjen och klippte mitt hår, så nu är det lite fräschare igen (y) Känns skönt :) Sen jag kom hem har jag pluggat, tvättat, städat rummet och ska byta lakan innan det är dags att knata ned mot Viksjöhallen och kvällens träning. Tagga!

Bilden är ett par år gammal, men jag tycker om dig väldans mycket Sanna!

I don't wanna be anything other then me

Jag har haft en toppen dag, verkligen! Bra dag i skolan, roliga lektioner och jag lärde mig massor!! Efter skolan kollade jag lite vänner och sprang på Em en snabbis (små detaljer som gör vardagen bättre). Åkte till gymmet med Emelie och vi körde på hårt så imorgon lär min kropp skrika så fort jag rör mig, men jag kan inte göra annat än älska det! Får även reda på att en av mina favoriter Gavin DeGraw kommer till Sverige snart, biljetter ska beställas så fort de släpps och jag är lycklig i varenda nerv. Mitt liv är underbart! Hoppas att er dag har varit lika bra!
Så otroligt bra, Gavin DeGraw! <3

<3

379090_313675591977558_100000053588210_1354563_812645741_n_large

it's monday morning

Godmorgon! Nu ska jag börja rulla mot skolan, hoppas jag kommer fram för de har tydligen varit knas fram tills nu med pendeln.
såhär ser jag ut idag. bara lite mascara, skön måndags make.

It's not hard to dream

Klar med uppsatsen, 42 min tillgodo skickade jag in den. Vilken stjärna jag är ;) haha. Nu ska jag lägga mig i sängen och drömma mig bort till bättre platser.
Oj vad jag längtar till Spanien och Bungy Jump!

The truth.

Tumblr_lcmmlzwvdk1qd9lrdo1_500_large

You said that you loved me, was that just another lie?

Klockan är halv åtta och om jag kunde skulle jag garanterat lägga mig och sova, men nu är det så att jag krigar mot klockan om tre och en halv timme ska en uppsats ha skickats in. Jobba, jobba, jobba! Jag är klar med del ett av två så det är iaf skönt. (ingen bryr sig, jag vet)
Idag gick jag upp tidigt för att döma, fem matcher och nästa 1000 kronor rikare kom jag hem vid fem tiden och satte mig framför Chelsea-Liverpool. Tyvärr blev det förlust med 2-1 men vi är inte bra just nu. Det går tungt, men men jag tror på en vändning snart. Det gör jag! Så nu sitter jag här, med nästan i historie böckerna och drömmer mig bort till värmen. Puss
usa, take me back!

Såpbubblor

Jag är helt död verkligen! Efter en hetsig men så skoj gårdag där jag och Amanda åkte till Kista efter skolan för att gå i lite affärer och äta innan vi mötte upp Em och gick på Breaking Dawn. Efter filmen drog vi iväg på äventyr (haha) innan vi slutligen landade hemma hos Amanda. En bra kväll med mina gamla vänner!
Imorse var det bara att kriga sig upp tidigt som satan för att åka ut till Högdalen och spela innebandy match. Matchen var kaos, jag gillar inte att klanka ned på domare eftersom de är så svårt att döma .. Men dessa var verkligen inte bra! Vi fick allt emot oss och aah, det kaosa. Vi vann iaf med 9-1 så det var ju bra. Nu ska jag äta och vila lite innan jag ska träffa en vän.
Vi tre för typ ett år sen :)

Jag ville bara passa på och säga grattis

till Elin "Ternis" Ternvall som blir sjutton år idag!Välkommen till oss andra nu gumman!!!! :D tyvärr hittade jag ingen bild på oss där jag är söt och du vidirig så de får bli en där du är gullig på ditt sätt... :/ men whateveeeer! GRATTIS! :D

åhhh sometimes i get a good feeling

Idag har det varit en jobbig dag med prov och redovisningar. Så däckade när jag kom hem från skolan. Men dagens fundering är ju om man ska gå på avicii för de under 18 i globen.. Hmm, är lite smått taggad men inte lika kul när man kommer vara äldst(a)

long gone and moved on

Nu sitter jag här framför datorn igen. Sen jag skrev sist har jag hunnit med en del faktiskt. Jag har kollat klart första vänner säsongen för miljonte gången, varit hos Tom för att göra första delen av vår historia uppgift och ätit middag. Yes, jag är stolt. Ska snart byta om och rulla ned mot ica för att köpa lite saker och sedan träna. Åhh, jag längtar efter att träna. Det är verkligen det absolut bästa som finns !!

every second without you feels like a lifetime

Tumblr_lsk144mtfe1qjtdvno1_500_large
Du framkallar en känsla i min mage, i mitt hjärta som jag inte trodde existerade. I<3U

Im not broke Im just a broken hearted man

Imorse vaknade jag av att Becca ringde och sa att hon var påväg hit med nybakta scones. Tillsammans åt vi en god frukost innan vi började jobba matte, kollade roliga filmer och youtube klipp. En skön förmiddag med bästa B helt enkelt! Nyligen följde jag henne till bussen och köpte samtidigt lite lunch på handlarn. Så nu blir det lunch och ett par avsnitt vännet innan pluggandet tar fart. Puss på er

I see your true colours and that's why i love you

Hey dudes! Jag har haft en riktigt bra dag idag!! En skön sovmorgon innan jag åkte till gymmet där jag och Becca lät våra muskler lida rejält. Efter en dusch gick vi till centrum och åt en god lunch innan jag rullade vidare mot skolan för utvecklingssamtal. Som vanligt (inte för att skryta) så var det bara beröm, förutom att jag somnade på lektionerna lite ofta. Haha, men så går det när man ibland sitter uppe och pluggar halva nätterna. Och jag hade som vanligt mycket åsikter och kreativa förslag så efter ett tag sa min lärare "Men varför är du inte med i elevrådet?" Så nu är jag med där tydligen ;)
På kvällen har jag legat hemma och läst, kollat vänner, geekat med ipaden och kollat landskampen. En skönkväll :) Nu tänkte jag sätta på en film innan jag går och lägger mig. Puss

Baby, you light up my world like nobody else.


When I stare in to your eyes it couldn't be better.
It's like an angel came by and took me to heaven.
I need you, for without you I'll go crazy.
With these words I'd like to say:
I'm definitely sure about the fact that,
I'm in love with you.


något att roa sig med när livet inte är på topp

Ownage - blonde
Awkward Parents -

Rolling in the deep

Kids_large
Åh herregud vad söta kids. Jag dör lite smått.

Here we go again!

Och så var det dags för ännu en härlig vecka, full av läxor, prov, träningar och mycket, mycket mer. Längtan till jullov har börjat smyga sig på och hatet mot läxor bara växer och växer. Men nu ska vi se det positivt och njuta av de få skolåren som är kvar innan vi ska ut i verkligheten. Insåg för några dagar sedan att jag har gått hälften av min gymnasietid, helt sinnessjukt!!!


I love it when in the middle of our kiss I can feel you smiling.


söndagskväll

Hej alla människor!
Trots att jag borde vara bitter så är jag ganska glad :) eller vi förlorade mot täby idag med 3-2 fast vi gör en grym insats! har inte hunnit med något mera idag än att kolla på dam matchen som slutade med 9-3 vinst till oss, kul! Nu ligger jag här och har det nästan för bra i min onepiece och läser bästa boken någonsin! Helt klart ett grymt avslut på en skön helg :)

ångeeest!!

Har pluggat i fem timmar och det känns inte ens som att jag kommer framåt. Har typ 40 sidor + anteckningar och stenciler till ett historia prov på onsdag, och kan jag någonting? Svar: NEEJ!!
Igår var det iaf en sjukt lyckad tjockis kväll med "kladdkaka", morotskaka, american cookies, chokladbollar och chips :D Rullade bokstavligen från Malin senare på natten. Tjejer ni är grymma!! :D
Ikväll ska jag träffa peter, har lovat att han ska få smaka min omtalade kladdkaka ;) Blir toppen att avsluta helgen med honom, söndags ångesten kanske dämpas liiite grann ;)


Vill tillbaka.. <3


you plus me equlas happiness

Tumblr_lu8kq5euki1qh80ato1_400_large

Three hours off misery

Ohlord! Ni anar inte vilka hemska tre timmar jag har haft! Sparade en uppsats som ska in imorgon till idag och mina vänner sa att den tog en timme att skriva. Jag har suttit och pluggat fokuserat i tre timmar! HELT SINNESSJUKT!!!! Har aldrig skitivt en svårare uppsats, man fick inte sätta sin egen prägel på texten, använda värderande ord eller skriva egna tankar. Detta min vänner är en nästintill omöjlig uppgift för lilla mig och jag var nära på att brista i tårar för jag var så sur. Haha. Men nu är jag klar och tänker inte göra om detta igen. Och nu ligger nästa uppsats och väntar, men den ska inte in imorgon så den tänker jag inte börja med nu! Nu ska jag har lördag!!!
Computer_large
Detta vill jag typ göra nu, hahaha. Fatta skönt (;

everybody's looking for love, ohoh!

Igår firade vi Helena lite smått (& ja, hon fyllde i mitten av september) !! Anyways så åt vi, kollade resor, pratade, skrattade och hade det väldans mysigt! I present fick hon konsert biljett till mannen på bilden ovan. Så den 24 Mars ska jag, Helli, Em och Hanna på Jason Derulo! Ska bli riktigt kul faktiskt :)
Idag har jag redan hunnit dömt tre matcher och betalat av skulden till mami. Så det känns skönt, nu äger jag min OnePiece. Sitter i den och ska ta tag i plugget nu. Det kommer pluggas hela dagen sen blir det nog att kolla film och bara vara för sig själv ikväll. Behöver en sånhär dag faktiskt.
Puss M

Teenagers reality

1436311406_6_9ai-_large


jag kommer alltid vara udda men på världens bästa sätt

hejsan svejsan!

nu är det så här att jag har fått en order utav min kära vän att jag måste göra ett inlägg och jag och bloggar har aldrig gått ihop som ni kanske märker men ja tänkte bara säga sitter på en helt galet ROLIG engelskalektion då allt jag gör är att blir irriterad på mickan då hon bara sitter och spelar på min mobil istället för att jobba så jag får göra ALLT helt själv!! jobbig brud det där..

punkter kommatecken och stora bokstäver finns inte i min värld men däremot felstavade ord brukar dyka upp ibland så välkommen!

här får ni en snygg bild på mig ganska lik mickan måste jag nog påstå



sen bara för att jag är störd och får sånna här måsten ibland så måste jag lägga upp denna blid med!




// den absolut BÄSTA tjejen i världen




Lär känna Mikaela

Jag har insett att min senaste kyss: var med en person jag älskar
Jag pratar: ofta vid helt fel tillfällen
Jag tycker om: att testa nya saker
Jag avskyr när folk: när folk inte står på sig.

Min första vän heter: Linnea
Kärlek är: den starkaste känslan som existerar
När jag borstar tänderna: studerar jag mitt ansikte lite för nära
När jag lagar mat: sjunger jag och dansar samtidigt
Jag tänder på: charm och humor

Jag är rädd för: att inte kunna känna lycka.
Den värsta känslan är: att inte känna sig älskad.
Den bästa känslan är: att vara nykär.
Jag är bäst på: att klanta till saker
Jag är sämst på: att gå upp på morgonen
Min högsta önskan är: att få den framtid jag drömmer om.
Min bästa vän är: min käre bloggkompanjon Em.

Om jag va ett djur skulle jag vara: en papegoja
Min mobiltelefon är: fungerade trots problem med högtalare
När jag vaknar på morgonen: så är allt jag vill att somna om
Just nu tänker jag på att: MIN ONEPIECE ÄR BÄSTA KÖPET!!!
När jag var liten: så var jag världens gladaste unge!
Nu vill jag: somna i dina armar
När jag blir stor: vill jag bli framgångsrik!



OnePiece of Norway

Åhhhh Jag är SÅÅÅ GLAAD! Min OnePiece landade hemma hos mig för ett par timmar sen och det är tammefan det skönaste jag någonsin haft på mig. Helt sinnessjukt! Jag funderade på om den var värd 1500 innan jag tog på mig den, men den är värd vartenda öre. Snyggare än alla kopior, skön som satan och one of a kind! Bästa köpet jag har gjort!!! :D


Om man läser min gamla blogg ser man min besatthet av denna redan förra hösten.
Har verkligen velat ha den i ett och ett halvt år!


shoppaholic

Hola chicas!
Jag gick till skolan helt död imorse för en spanska lektion och en typ inställd samhällslektion. Dock blev det ingen företagsekonomi för mig då min grupp inte kunde redovisa. Så slutade halv tio men är fortfarande kvar för att plugga och vänta på Bella innan vi ska åka till Stinsen för shopping och så :) Toppen! Ikväll blir det plugg mode då jag har inlämning och prov imorgon. Tänkte sätta igång att plugga redan nu så jag hinner klart med en inlämning innan jag möter upp Bella.



på innebandyplanen

Jag spelade match idag igen!! Så har totlat spelat två matcher i höst, extremt jobbigt för psyket att inte kunna lira men när man väl spelar är de underbart :) Vi mötte iaf Väsby och Johanna i min klass. Det blev 9-6 till oss men det satt hårt inne och matchen var inte bra från någons sida men skönt med tre poäng! Annars finns det inte mycket att säga. Skolan och plugg denna vecka tar upp för mycket tid! Grattis till Amanda också! <3


i have a dream

Har håltimme, men inte får man vila för det. Sitter i datorsalen och pluggar men tänkte passa på att kika in här. Efter skolan blir det att åka till gymmet med killarna för att bli typ dödad med träning. Känns extra bra då jag har världens träningsvärk i benen. Gotta love life liksom! Men nu ska jag fortsätta på min grymma flash film ;)


jag gjorde om mig till avatar i photoshop förut, pretty cool!


im not ready to back down

Hejdå lov och frihet, hej vardag!
Rutiner, tidiga mornar, läxor och långa skoldagar. Ja ni, nu är det fem veckor kvar som vi måste kriga innan vi får ett långt jullov. Min första dag har varit bra, det gick ruskitgt bra för mig och så. Efter skolan somnade jag typ helt död och tränade. Skojskoj, nu ska jag ett par timmar för sent sätta mig och plugga. Skriver mer imorgon fellas!


Tom hade festens absolut bästa outfit eller vad säger ni? ;)

Keep holding on.

Mår piss, orkar inte blogga idag.


Jag bara sitter här och bara bara ser såpbubblan

oh herregud! att mina ögon är öppna är ett mirkael! Efter mindre än fyra timmars sömn inatt och en hel dag i Björkeby är jag helt slut i varenda nerv. hehe. Men om ett par dagar är jag 1650 kronor rikare så jag klagar verkligen inte!

Gårdagen var väldigt lyckad, min outfit var ju helt klart bäst ;) hehe. Det kom massa människor från klassen plus nya ansikten, en härligt blandad skara. Vi lekte lekar, dansade, pratade, tävlade, sjöng och massa mera långt in på små timmarna. Världens bästa mamma köttade till Högdalen för att köra hem mig och grabbarna vid halv tre inatt. Utan skor och helt död gick jag till bilen för att åka vilse påvägen hem. haha. kom hem först halv fyra. Men mina snodda Converse återfanns, en tjej  i min klass hade råkat ta de. Så jag är lycklig nu ska ni veta :D


Min klass är väldigt väldigt bra ska ni veta :)

Always live your life to the fullest.

Efter några super roliga dagar med alldeles för lite sömn ska det bli skönt att bara ta det lugnt med världens bästa pojkvän!
Igår, hos jonas var det faktiskt mycket roligare än jag trodde. Saknar den killen, men han vekar ha the time of his life så är glad för hans skull :) När jag vaknade imorse var det bara att dra igång med pluggningen och så har det fortsatt hela dagen, förrutom när jag nyss var och hälsade på mormor och farfar. Har inte ens haft tid att träna!! Det måste vara över en vecka sen jag inte tränade för har tränat varje dag på lovet plus lite till (a)
Nu ska jag gå och möta peter :)



you make me feel so lalalala

hey fooolk! igår välkommnade jag hem Helli och spenderade ett par timmar där. Mamma fick också ett välkommande med godmiddag och massa kramar! Idag blev det efter en dålig nattssömn en lång sovmorgon. Efter det åkte jag in till jakan mötte upp Eldina och gick runt där lite innan jag fortsatte till sporthallen för att döma tre matcher. Nu gör jag mig i ordning för kvällens maskerad. Är extremt taggad faktiskt :) Gissa vad jag ska vara? bildbevis får ni imorgon. Puss!

Världens bästa shopping!





London shoppingen kommer i vår vara bättre än någonsin! Alla fantastiska och billiga köp på primark, tk maxx och forever 21 gör att man har råd att handla på  Victorias secret och River island. Sen Beyond retro har ju hur mycket balla kläder som helst, ge det lite tid så kapar man verkligen! Åh herregud vad jag längtar tillbaka, jag längtar hem. Det känns verkligen så. Dessutom ska vi inte glömma billiga converse, Topshop, H&M och alla märkeskedjor som finns hemma. Nej gott folk, världens bästa stad! Skicka dit ett century21 så kan inget slå London! Jag måste kolla flygresor nu och boka in en resa i typ Februari :) hehe. / Mikaela

triss i bilder från gårdagen

Påväg till festen, taggade cheyer!

Brudarna på dansgolvet, smått lökiga och härliga!
Och den första tagna bilden på Em och Peter, nu även på facebook ;)

när du kan så mycket mera

Igår var både lyckat och misslyckat. Jag hade extremt kul fram tills några idioter slog sönder fönster och de stängde ned allt. Efter det gick det bara utför, min gamla klasskamrat och min bästa killkompis blev båda nedslagna, polisen kom , folk bråkade och det var allmänt kaos. Därför dröjde det ett bra tag innan jag kom hem, runt klockan två klev jag in genom dörren och avslutade kvällen genom att kolla en film.

Som vanligt så väckte telefonen mig imorse och jag får reda på att det är 10 minuter kvar tills matchen jag ska se på börjar, kuuuul! -.- så jag köttade som fan och missade bara första tio (prestation)!! Har alltså hängt i Viksjö hallen hela dagen idag också. Hehe, två dagar kvar av Scorpions = två dagar till med massa innebandy (y).

Last tuesday night we danced on table tops!





Det är fest i hela huset

Duuuddddes! Jag är extremt taggad! Ska snart åka mot barkarby och gå på en fet fest :) om jag är värd det efter idag liksom! Imorse befann jag mig i Viksjöhallen 12.00 och lämnade vid 5 tiden. Under dessa timmar hann jag städa toaletter (aldrig mer), sitta i sekriteriatet, plocka bollar, utnämna en massa matchenslirare och kolla på ett antal matcher. Scorpions, vad kan jag säga mer än att jag älskar't! Hehe, addicted to floorball liksom (a).


Time to party folks!

Let's party all night long!

Sitter här och typ halvsover, har inte fått sova ordentligt på två nätter. I tisdags kom jag hem ganska sent och kunde inte somna förren 4 ungefär och igår var det how i met your mother marathon at peter's place och sen sov jag kvar där dom få timmarna som var kvar att sova, så ja jag är ganska trött.
Men ikväll köör vi igen!!


2011-11-02


Nu ska jag möta upp Emelie, vi ska hämta ut domartröjor, gå pw, svänga förbi min optiker och prata. Bra dag :)

If you got the money, i think it would be funny åhoh!

Hey dudes! Landade hemma ganska nyligen efter en... hm, speciell kväll. Alla känndes lite depp och bara allmänt otaggade. Menmen, så är det ibland i guess. Dock skoj att få träffa tjejerna igen :) Ni får bilder när folket har lagt upp på facebook. Nu ska jag läsa lite och sen sova min skönhetssömn. Puss!

Nuuu köööör vi!!!


Det ekar över hela staden

Åhherregud! Vilken dag jag har haft hittills. Vaknade lite senare än jag skulle (dumma väckarklocka), skyndade mig till Sumpan där jag träffade en vän. Vi tog en promenad på en och en halv timme innan jag skyndade mig hemåt. Bytte bara om och slängde i mig en frukt innan jag hoppade upp på cykeln och flög nästan till Friskis. Tror jag slog världsrekord så fort som jag cykla ;) . Efter ett lite kortare men effektivare pass cyklade jag till Ica, handlade de pappa bett mig om och fortsatte hem. Idag har jag fått en jävla massa motion alltså (:

Nu ska jag slänga mig in i duschen, fixa mig innan Em kommer över och vi ska promenera mot Ica där maskerad väntar oss. Skoj, skoj!!! Puss


Senast jag var utklädd. Spex i nian, åhh så kul det ska bli!
(dock har jag sämsta utklädnanden ) :'/

RSS 2.0