break time

Vi har bestämt oss för att vi inte orkar blogga på lovet lixom, vem gör de? :p hehe, därför ska vi ta en paus i en vecka så vi ses när skolan börjar igen. Ha ett toppen lov alla söta!
puss
E&M


stand with you on the mountain

är klar med min ipod. huraaaay! :D är riktigt lycklig (: snart kommer emma och vi ska gå till jakan och köpa present till en vän som fyller år. amanda och helena möter oss dära :D wiehheheh! hah jag är jätte töntig nu, så jag går. puss mikaela


äntligen

snart looooooooooooov! jag är taggad. men har dock damp på min dator. har säkert spenderat 12 timmar senaste veckan med att fixa musik till datorn. men då funkar inte i tunes.. GAAASH! jag och teknik, inte bffs precis. men jag ska få deoch funka innan fjällen!!!!!!!!! hahha japp, jag har damp!
/Mikaela

Gymnastik!

Tjenaa ;)
kom nyss hem från träningen. inte den bästa om man säger så.. flera grät och allt för att dom är så stressade inför tävlingen, men brudar hallå ni är grymma och det får gå som det går, ni ska åka dit och bara ha kul och känna er stolta över vad ni själva presterar inte över vad dom andra presterar! det kommer gå as bra ;) själv får jag sitta hemma och hålla tummarna för er eftersom jag inte följer med nu när ni ska till Göteborg och allt. men jag komer och hejar på nästa tävling som är typ två veckor efter den :D
Längtar verkligen tills jag kan börja träna igen.. kommer dock inte tävla mer, känns som att jag borde gå lite halvt i pension med gympan och bara träna för att det är kul ;) måste bara vänta på min jä*la skit fot som vägrar bli bra..!
Men tjejer, ni vet att jag tror på er och gör bara ert bästa så blir ingen besviken, det lovar jag :) I belive in you, remeber that.


Skulle inte kunna önska mig bättre vänner :)

PUSS


citat by emma

vi sitter på bussen hem och snackar om skola och framtiden
Emma: Jag har kommit på att jag inte ska bli biokemist eller advokat när jag blir stor
Mikaela: aa, as jobbigt, du måste ju få typ alla mvg
Emma: Jag vet sen kommer jag typ kunna börja leva när jag är 40 och då är jag för gammal för att festa!
HAHAH skön tjej, då vet man vad hon tänker på :D hhöhö

alla människor har tyvärr flera sidor

ahh, vi är med i gruppen "My bestfriend would be my only friend if people knew how weird we act alone" på facebook. och här ska ni få se att det verkligen stämmer. och remember, dehär är bara en bråkdel,andel,del (nöjd emma?) av hur vi egentligen är ;) hhaha





nu har vi annat att göra :)
puss på er
Emma&Mikaela


hjärtat är för trångt

herrejävlar! vill bara skrika ut, mitt hjärta är för trångt för alla känslor. jag klarar inte dehär. magen krampar, jag fick inte falla för dig, helvete!

Ny dator!

Holaa :) sitter i soffan och testar nya datan som mamma och pappa köpte för att vi ska ha en lite mindre att ha med till fjällen ;) den är as skön, älskar tangentbordet :p
Idag har jag pluggat massor och tränat :) jag cyklade på motionscykel och pressade ur all energi jag hade sen körde jag lite styrka också :p Nu är det snart dags för mat, är så galet hungrig så jag längtar verkligen ;) imorgon har jag studiedag så då blire plugg hela dagen och ikväll är det solsidan!! hoppas verkligen att ove är med i det här avsnittet eftersom han inte har varit med på typ två avsnitt :´( 

 
Nya datan ;)

PUSS


det ryktas..

om att emma inte kommer sova inatt, för att hon såg två skräckfilmer igår. mesigt eller gulligt? ;)


house of wax, bästa skräckfilmen.


laughter

haha. både idag och igår har det varit så sjukt tråkiga skämt så de blir roliga ;)

igår: vad heter den blodigaste kinesen? taaam pong (höhööhh)
idag:
kille skryter : aa, sen så krockade vi med bilden en gång på fyllan, aah eller vi skrapade emot garaget
helena: shit, vilken seriekrock! (love sarcasm!)

mickan aka chipskvinnan 1,2,3 säger jag bara!

aa, jag har de knäppaste vännerna. men jag älskar er :D
/Mikaela


skräckfilm = inte min grej!

Tjenaa ;)
Sitter här och typ dör i matte böckerna -.- fattar ingenting men aja nu ger jag upp och kör på med spanska ist ;)
Igår va jag hemma hos pontus med typ hela klassen, vi kollade skräckfilmer och käkade godis och massa chips ;) jag är såå förvånad över att jag överlevde två skräckfilmer!! :o den första va riktigt äcklig och den andra va ändå helt okej :p Det va iaf kul att umgås med nästan hela klassen utanför skolan också :) Ikväll ska jag kanske vara med mickan och helena, och typ vid halv sex kommer andrea och hämtar sitt godis som hon glömde hos pontus igår :p men nu ska jag köra igång med spanskan så jag blir klar nån gång.

PUSS


nackspärr

jag har suttit vid datorn oavbrutet sen 8 tiden, aj min nacke säger jag bara !! :o men har kommit en bra bit med all musik jag fixar till ipoden .. nu har jag kanske 300 låtar i datorn, måste ha ytterligare 200 eller nått och sen döpa om alla till rätt namn .. efter de är jag klar :D YES! LÄNGTAR! :D höhö.

emma och jag är sköna som fan.. just so u know! :D

vadå vi är unika, det är det som man ska vara :D

Träning!

Nyss hemkommen från träning ;) aldrig kul att bara köra styrka medans dom andra gör det jag älskar mest, gymnastik! Menmen that´s life, fick iaf prata igenom saker med några så nu känns allt mycket bättre igen :)
Imorgon ska jag sova ut på riktigt för jag har sovmorgon till 12 så det ska bli riktigt skönt ;) Nu ska jag duscha och sen krypa ner i sängen och kanske kolla på någon bra film :)

Puss


youtube, gå och dööö

igår spenderades dagen åt att ta musik från youtube, promenera med emma och derbyt. jag får damp på youtube och de går sååå segt. måste verkligen få upp farten så jag hinner fräsha upp min ipod innan vi åker till fjällen :)
nu ska jag snart in till sumpan igen med anna. vi ska gå på en kurs för kvinnliga domare ;)
puss mikaela


sovmorgon

Good morning! inatt va nog den värsta natten på flera år. jag kunde verkligen inte sova så jag låg och kollade  svensson svensson hela natten och nu sitter jag och käkar frulle ;) jag får nog ta en liten sovpaus på geografi lektionen om jag ska orka ända till halv fyra :o ikväll äre träning och då måste jag prata med mina tränare om lite grejer.. vill inte skriva om vad förrän allt är klart. nej nu ska jag börja göra mig i ordning, ska gå till bussen om 20 min ;)

Puss
Emma


...

Vad ska man ta sig till när man vet att vad man än gör så kommer det bli fel? Vilket beslut man än tar så kommer någon bli besviken, vad man än säger eller gör så är det alltid någon som tar illa upp. Om man följer sitt hjärta så känns det fel, följer man hjärnan så blir ens hjärta krossat, och om man inte vet vad ens magkänsla säger- hur ska man då veta vilken väg man ska välja?
Vad ska man göra om ens leende är för tungt för att bära upp? Vad ska man göra om man bara vill gråta i timmar men man vet att någon kommer bli besviken på en? Vad ska man göra om man inte har en aning om vilka beslut man vill, ska eller borde ta här i livet?



Emma


alla <3 dag!

Kulkul att man måste sitta och plugga matte på alla <3 dag.. men men ska man få mvg i matte b så äre bara att kämpa på ;) idag åkte vi skridskor på idrotten, hur kul som helst :D jag gjorde dagens vurpor och alla as garva men som tur va så gjorde jag mig inte illa, har bara riktigt ont i foten nu så får väl se hur det blir med den framöver.. en i min klass ramlade bröt armen när vi åkte skridskor, så nu är hon nog på sjukhuset :'(
Nej nu måste jag återgå till pluggningen -.-

Puss
Emma


say my name, just one time!

helllu :)
alla <3 dag idag då. jag har bestämt mig för att dissa killar och satsa på vänner på denna speciella dag ;) därför sitter jag med hanna och väntar på kladdkakan i ugnen. en fika står på schemat. mysigt. ha en bra dag alla söta <3

när jag är riktigt lycklig :)


hello handsome

trötta ögonlock, växande hög med läxor och en tung förlust. att vara mikaela karlström just nu är inte det roligaste som finns om vi säger så. men om två veckor ligger jag i fjällstugan med min andra familj så de är bara kriga och ta sig i kragen.

att vara bänkad är inte kul och idag kom en i mitt lag fram till mig och sa.. hur orkar du sitta på bänken och peppa? jag fattar inte att du har psyket. då svarar jag att det är lätt, för jag älskar mitt lag och det viktigaste är att vi vinner. min tränare sa också till mig efter att det är jobbigt att bänka mig men att min tid kommer och det vet jag att den gör.. snart så, det är därför jag inte ger upp.. men visst det tar på psyket och tankarna rullar runt i huvudet, men så länge jag har min vilja och min glöd så ska inget kunna stoppa mig!

ska ta och duscha nu.. igen haha. och sen ringa och fråga om emma vill kolla solsidan med mig :) vi har ju inte pratats sen igår ;) höhö. pussis

In the town!

Tjenixen ;) idag har jag varit i stan med hannis :D vi tänkte gå runt en massa ute men det slutade med att vi tog en cheesburgare på donken ;) det va ju så kallt ute så man va ju tvungen att värma sig. nu sitter jag och chillar hos hanna och kollar tv. snart ska jag hem och käka middag sen blire plugg och sen solsidan! :D nej nu ska jag vara lite social här :)

See Ya
EMMA


Burlesque ;)

kom nyss hem från kista. har varit på bio med några vänner :) vi såg Burlesque, jag tycker det va en riktigt bra BIO film, den hade inte alls varit lika bra på tv så den rekomenderar jag starkt ;)
Idag har jag pluggat lite, varit på promenad med mickan och varit i kista som sagt ;) innan bion åt vi pannkakor i foodcourten, huuuur gott som helst :D fick till och med 2 läsk och SYLT för att jag va så söt (a) hihi ibland är det bra att va tjej som pappa sa :p imorgon ska jag träffa hanna och plugga, hade tänkt träna också men kan nog bli svårt att hinna med det (a) nu tänkte jag gå och lägga mig faktiskt, är gaalet trött och så ska jag upp rätt tidigt imorgon också ;)

Nattinatti

Emma



at the end of the world

idag har jag pluggat (duktig tjej), varit på promenad med emma, ätit :) haha och snart ska jag börja åka mot västerås. träffa släkt och päronens vänner innan de är match :) me likeoo!

jag & mli i portugal i somras. saknar värmen och dig <3


Snökaos på hög nivå ;)

Hihi.. jaa idag kan ju ingen ha missat snökaoset här i stockholm. i morse gick jag upp vid sju tiden och då sa mamma att alla bussar va inställda så jag ba jahapp då äre väl bara att vänta tills dom börjar köra igen. Men dom började ju aldrig köra så vid tolv tiden bestämde jag mig för att skita i skolan helt idag eftersom vi ändå slutar typ halv två ;) och nyss fick jag veta att HEELA min klass har varit i skolan idag förutom jag :p jag fattar inte hur dom ens tänker tanken på att gå ut i det vädret, menmen själv har jag haft en riktigt chill dag, typ kollat tv, suttit vid datan och inte gjort ett piss ;) och ikväll har jag absolut inga planer vilket är lite tråkigt -.-
funderade nyss på att gå ut på en promenad i det fina vädret eftersom jag ser från mitt fönster att vägarna är plogade och allt också. men när jag ringde mickan och frågade om hon skulle med så va hon i västerås med innebandyn och jag orkar inte gå ut själv så det blir inget x)


 Vill ha sommar NU!!

Puss
Emma


varje moln har en silverkant

hihi. jag och snön är inte bffs. men när det snöar så mycket att jag inte kommer till skolan, då är jag faktiskt jävligt glad :) fick sova till nio, slipper spanskaprov. åhhhh! HAPPY GIRL! synd att jag bara skulle ha halvdag ändå men sånt är livet (; sm i västerås står på schemat. därför kommer min tränare förbi och plockar upp mig om knappt två timmar.

nu ska jag kanske plugga lite..? eller one tree hill. hmm, lätt oth :D haha.
ha en bra dag i snön alla och hoppas ni överlever :D <3


ikväll ska vi spela bra tjejer :D puss

when there's no one other..

..i know that i can count on you because there hasn't been a single time when you didn't stand up for me. i love you.

jag har klantat till väldigt mycket de senaste dagarna.
tack för att du har hjälpt mig igenom all min jävla skit
utan dig hade jag verkligen inte klarat dethär.. men nu
tackvare dig känns det som att jag reser mig upp igen
sakta men säkert. du drar upp mig till ytan varje gång
hjälper mig att andas. det skulle aldrig gå utan dig
<3
har jag sagt att jag älskar dig, glöm aldrig det, fina du

I Heart You s2


Trött..

Tjenatjena ;) sitter här och typ dör för att jag är så trött.. hade uppsatsskrivning idag i flera timmar och sen tre lektioner efter det så det va ju jätte kul verkligen
-.- men det är skönt att jag typ inte har några läxor just nu ;) så kvällen har spenderats med bästavän och en stund framför tvn hemma :)
redovisningen om diarréer igår gick ju åt helvete.. började garva mitt i allt och power-pointen var helt fuckad så aa vad ska man säga.. bättre lycka nästa gång, eller? ;) Nu tänkte jag krypa ner i sängen och kolla på lite svensson svensson, va så otroligt länge sen jag såg det så jag känner att det börjar bli dags igen ;)

Underbara bästavän <3


Nattinatti

EMMA


let's roll and bowl

hihi. tjenatjena :) tuffa mickan har hittat hit igen, AMAZING ;)
igår var det öppethus på min skola och snäll som jag är så ställde jag ju upp. tror jag kommer får sällskap av några 95 vänner i korridorerna i höst. det tackar man inte nej till i första taget :) efter det däckade jag igår :)

idag blev det en timmes sovmorgon och friluftsdag. ingen romme här inte. är för lat för att gå upp halv 5. men däremot så blev det bowling. efter bowlingen drog camilla, jag, isabelle och julia iväg för att äta thai. flera tallrikar mat och tre timmars prat senare innan jag och camilla började dra oss mot mig.. oth och snack. sen kom emma och cam drog. nu plugg sen träning. PUSS

In the libary

Japp nu sitter jag i biblioteket och jobbar om vattenburna sjukdomar. har redovisning senare idag, känns jätte kul att jag typ ska stå och prata om bara diarréer i typ fem minuter :P menmen det kan ju bli kul det också ;) efter idag kommer jag nästan inte ha några läxor alls för det känns som att allt är tills idag så ikväll blire träning med underbara gympa tjejer :) nu ska jag nog återgå till diarréerna ;)


 Gympagänget för lääänge sen ;) <3

Puss
Emma


glädje!

Heluu ;)
förlåt för dålig uppdatering men har haft så sjukt mycket att göra och tänka på. har haft galet med läxor och inte riktigt hittat tid för att skriva men nu kommer det ;)
Idag är jag riktigt glad och jag har ingenaning om varför, de som vet vad som har hänt i mitt liv de senaste dagarna förstår säkert varför jag inte borde vara glad, men det är riktigt skönt att bara känna lycka och gå runt och le hela tiden :)

Haha jag satt och läste lite på toapappret igår, ni vet väl att det typ står kärleks dikter på pappret nu? :P då hittade jag iaf en som kanske passar in på mig just nu, så här går den: Du är den jag alltid velat ha. Jag har bara inte vetat om det förrän nu. Jag hittade massor med andra fina dikter också men den här fastnade jag för ;)
men nu tänkte jag göra läxor så att jag får ledigt ikväll så jag kan chilla, sova och kanske kolla solsidan eftersom jag satt uppe hela den här natten och pluggade..


Sveriges bästa tv-serie genom tiderna!!

EMMA







min stora kärlek






när någon nämner musik just nu så är det james blunts låtar som ploppar upp i min hjärna på en gång. fyfan vad han är bra. riktigt fin musik där :) hihi. dehär är några av mina favorit låtar med honom.
puss
Mikaela


in school

tjenare.. just nu sitter jag i atleticas underbara datorsal. vi har bild och man ska analysera bildutsnitt. kuul, bild är inte mitt ämne om vi säger så ;) hehe. men skoldagen kommer nog gå bra ändå. efter ska jag och dylan i min klass stå på öppet hus här. ska bla ragga på melinda så hon väljer min underbara skola nästa år ;) höhö.

nu ska jag nog återgå till bildens underbara värld... och du emma, vafan har du tagit vägen? :p dålig uppdatering av dig, tredje inlägget i rad som jag skriver :p hehe, you better shape up girl! :)


från olivias fest i helgen :)
have a nice day
Mikaela


citatet

I min klass har alla blivit poker nördar och spelar dygnet runt på facebook. Igår när jag, Fredrik och Amanda spelade började ngn random från Grekland ragga på amanda.. då kommer fredrik in med kommentaren

"In school we call Amanda the scilent farter" HAHAHAH jag dooog:) klockrent!

//Mikaela

10 saker du inte visste om Mikaela

  • Jag älskar Chelsea så mycket att när jag blir 18 ska jag döpa om mig och lägga till Chelsea som ett mellannamn.
  • Jag föredrar chips framför godis.
  • Min stora passion i livet är innebandy
  • Jag hade en kanin när jag var liten som var sjuk i hela sitt liv
  • Jag har aldrig haft över 39graders feber, magsjukan, influsensan eller liknande
  • Jag har opererat min fot två gånger för samma sak.
  • När jag var 10 var min familj med om århundrades värsta naturkatastrof.
  • Jag har aldrig tagit ett bloss i hela mitt liv, eller en prilla!
  • Solsemester kan vara de bästa jag vet!
  • När jag blir 18 ska jag tatuera mig för att hylla min familj och min bästavän!


några saker som jag verkligen älskar i livet. (jag&bror på sista bilden)

plugg plugg plugg..

Good morning :)
Igår hade jag riktigt trevligt med några brudar i klassen. det blev pizzabak och filmmys :) tänkte ju plugga på dagen igår så att jag skulle få ledigt idag och åka ner och gymma lite men nejnej, hela dagen gick åt till att sitta och fika i enköping med min typ halvsläkt menmen det va ju trevligt det också, eller..? ;) så idag blir det plugg heela dagen men jag kommer aldrig hinna klart har jag insett men jaja det blir som det blir. vid tre tiden kommer några familjekompisar hit och fikar, så då ska jag passa på att fråga mamman i familjen om några matte tal eftersom mina päron suger på matte :P nej nu måste jag faktiskt börja plugga om jag ska komma någon stans. Tur att helgens höjdpunkt kommer ikväll, Solsidan!! :D


SN1 bruudarna :D <3




i want to break free

tjena :) tänkte att de var dags att jag också skulle uppdatera i våran finfina blogg :) hihi.
igår hade mitt underbara belebarkarby DAM/DJ lag fest. vi började med en nyttig idrottsmiddag, PIZZA!: D haha, sen körde vi lite lekar och sånt. beles herr juniorer kom efter ett tag. trevlans trevlans .. jag hade iaf jätte kul utav flera olika andledningar igår :) hehe.

idag mår jag skit, (och nej jag drack inte och blev bakis) är riktigt förskyld och det har tom blivit lock för öronen. toppen -.- ska dock försöka släpa mig till en tjej i mitt lag ikväll . hon har fyllt år så nu ska det firas :)
pusspuss
Mikaela



HEELG! :D

Nu äre äntligen freedag! men det blir en lugn helg med närmaste vad jag vet än så länge :) idag ska jag träffa hanna och amanda, blir nog filmmys och tjejsnack som alltid ;) så nu sitter jag här och har precis städat färdigt rummet och väntar på att hanna ska ringa så får vi se vad vi hittar på innan amanda kommer :)
hihi måste övertala pappa också om att köpa thaimat till ikväll (a) mamma ska ut och äta middag med några kompisar och pappa kommer ju aldrig orka laga mat så det blir nog ganska lätt att övertala honom ;)
först tänkte jag att jag kanske skulle plugga lite idag också innan jag ska träffa hanna men sen tänkte jag att nej emma nu får du ge dig, du kan inte sitta och plugga hela tiden du måste ta det lite lugnt också så idag blire inga läxor överhuvudtaget :D men städa rummet tvingade mamma mig att göra iaf-.- jag gjorde det för typ en vecka sen men nu ser det ändå lika förjävligt ut :P så jag har en teori.. att det är inte meningen att jag ska ha rent i mitt rum för det blir ju ändå stökigt dagen efter igen så det är ändå ingen idé (a) men men nu ska jag gå och prata lite med pappi om middagen ;)


Amanda Porsmark


Hanna Sjöberg

Ja, här ser ni dom underbara människorna jag ska spendera fredagen med :)
Kärlek till er <3

See Ya!
EMMA


Emma Strand

Varför vara som alla andra när man kan vara som Emma Strand? :o Denna tös är 16 sommrar och jag tror inte det finns mycket vi inte har genomgått tsm ännu. Hon är inte bara en vän för mig utan en syster, förebild och idol. Det finns få som har den diciplin och ambition som Emma har. Hon siktar verkligen mot stjärnorna och det är inget hon bara säger!

Vi har följt varandra till skolan dag in och ut i ungefär nio år.. Nu har vi börjat på olika gymnasium och jag saknar Emmas gnäll i hallen på morgonen om att jag är sen, jag saknar att hon börjar skratta varje gång jag öppnar dörren nyvaken och berättar att jag har försovit mig..

Annars då, eftersom vi är grannar så spenderar vi mycket tid tillsamans, hon är som en i Karlströmare och jag är som en Strandare (haha strandare). Humor är något vi har gemensamt, vi kan asgarva åt något i tio minuter som ingen annan förstår sig på. Ahh, du är iaf störst, bäst och vackrast min solstråle.

På fritiden utövar hon gymnastik, men nu är hon skadad så de blir mest gym för hennes del. Annars spenderar hon all tid åt vänner, skola, solsidan och facebook ;) hihi! Kort&gott om min bästavän


jag skulle kunna lägga ut en miljon fula och pinsamma bilder på emma, men jag visar hennes underbara sida ist :) snäll som jag är :D


Mikaela Karström!

Holaa!

Tänkte komma med en snabb presentation av bästavän Mikaela Karlström innan pluggkvällen kan dra igång på riktigt ;)
Som dom flesta vet och kanske kan lista ut kallas hon för mickan, hon är 17 år och studerar på atletica ;) hon är en genom go person som oftast är glad och sprudlar av härlig positiv energi :) Men om man pratar om mickan då hör det ju till att man ska nämna chelsea, eftersom hon är ett stort chelsea fan precis som alla hennes släktingar. eftersom jag blivit som än i familjen hos henne så kan ju inte jag vara sämre, vi ska nämligen till london om tre månader och då ska jag få se mitt livs första chelsea match med vännen jag aldrig skulle byta bort :D jaa, vad ska man säga mer om henne..? man måste helt enkelt lära känna henne för att förstå hur speciell och underbar hon är, hehe jo föresten så kan jag ju nämna att hon inte bara är ett stort fan av chelsea, utan även edvin eriksson i tv-serien full frys är en stor idol som hon ser upp till väldigt mycket ;) ja det va väl lite kort om henne, nu ska jag återgå till matematikens underbara värld!! :D

EMMA


let's give it another try

Hejsan :) Emma Strand & Mikaela Karlström ska börja blogga igen. Legenderna är tillbaka, starkare än någonsin! :) hih. Senare kommer vi presentera varandra för er ;)


en bild på oss från i höstas, Mikaela till vänster och Emma till höger
PUSS


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0